QUOTE(enura @ 2014 07 01, 16:56)
Ms.Blonde kas cia atsitiko
, kiek pamenu saket nepatinka Jums FP stilius
o dabar tik tai viena suknele tai kita
Matyt pasikeiciau
Is tikro kai uzkabina brand'as, tai paskui kuri laika jo prisilaikau - buvo JCrew faze, dabar FP.
Man taip paprasciau, nes nemegstu po parduotuves daug vaiksciot ir kazko ieskot, tai patogu nuejus prie kazkokio brando skyrelio apziuret ir eit lauk. Ka online macius buvau ir kiek parduotuvese praeidama uzmatydavau, tai man per crazy ju stilius. Bet kai daugiau pradejau apziuret, tai atradau ir neutralesniu rubeliu. Pvz ta neseniai pirkta balta neriniuota suknute ar si ilga nera is tu, kad iskart pasakytum, jog FP cia.
Nors i sijonus, kelnes ir bliuskytes vistiek neziuriu - niekas nepatraukia akies ir siaip nelabai. Bet kasdieniniu naminiu suknuciu atradau nemazai, dabar pora ir isejimams i zmones radau. O kai kaina iki $30, tai isvis negaila, nes tokiom kainom isparduotuvese nemazai yra, bet ten dauguma pavieniai rubai ir tenka daug knistis (ko nemegstu) arba pigesnese parduotuvese tokios pilnos kainos (bet kokybe netenkina ten), arba kokiam Macy's ir tt sale tokiom kainom, bet velgi knistis reikia....
Zodziu, kalta