Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai!

QUOTE(Tresnia @ 2014 06 27, 00:59)
Mano naujieji i baliu prie ilgos sukneles  ax.gif

Puikus! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 06 26, 23:53)
Man ji kaip tik i laukus netinkama biggrin.gif Siaip FP rubeliai labai savotiski, bet si suknute realybej (macy's foto salyciau atitinka vaizda, o fp foto per crazy) man is tu, kur galima daugkur pritaikyt ir pasipuost ja. Na nera kasdienine ji ir pvz suns su ja nevedziociau ar i parduotuve eidama duonos nesideciau biggrin.gif Na ji ir siaip kitokia nei daugelis FP mano matytu rubeliu, t.y. prabangesne, rimtesne medziaga ir pasiuvimas.

Lb graži FP suknutė. Sveikinu. 4u.gif Mano galva irgi labai daug kur pritaikoma. Dar žiūrint kaip / kokius aksesuarus paderinti smile.gif . Ir ilgis superinis, toks patogus, kaip man mini nemėgstančiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 27 birželio 2014 - 13:43
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 06 25, 23:10)
Apsirengus labai grazi taip pat - na ji tiesiai krenta, bet pamusalas labiau prigludes prie kuno buna, o isorinis sluoksnis palaidas. Man ji tokia kitokia geraja prasme wub.gif Firma Prontomoda Giusy - pirkau vietinej isparduotuvej, bet lyg ir online kazkur uzmacius esu (tik nuorodoj rase, kad viskoze, o realiai pamusalas viskoze, o virsus silkas).

na tikrai tada labai fainas pirkinys wub.gif

QUOTE(cameja @ 2014 06 25, 23:13)
Pirkta LT ...  (  tik si viena likus ir  buvo ) ... rolleyes.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 06 26, 17:53)
Free People suknute - tik normaliu foto sunku rast, nes gana nauja ji, tai dedu ir nuoroda, nes ten
geresnis vaizdas 4u.gif
user posted image

grazi wub.gif su nuolaida pirkot ?
Atsakyti
Luichiny odiniai ilgaauliai - esu juos seniau matavusis, bet nepasilikau, nes sunkiau derinami ir pvz dzinsu i vidu neina sukist (kazkaip idomiai apie blauzda tinka), tai nusprendziau kazko universalesnio paieskot. Bet siandien radau toj pacioj parduotuvej, i kuria grazinau, tai uz $15 ant clearance negalejau palikt rolleyes.gif Tai gavosi toks truputi ant sazines lipantis pirkinys - kaip ir gera kaina, bet tuo paciu nebuvo butini...
user posted image

QUOTE(enura @ 2014 06 27, 20:43)
grazi  wub.gif su  nuolaida pirkot ?

Tiesa sakant, nieko nekainavo, nes dovanu gavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2014 06 26, 00:44)
Paemiau sias, ziuresim kaip bus..siaip tie betula by birkenstock kur jus pirkot raso, kad ne odinukai, o sie odiniai...
user posted image

Siunciami atgal... ax.gif negraziai atrodo ant pedos, ten kur sagtis tas dirziukas susimazina, kad nuo pedos nekristu, bet tas dirzas einantis isilgai pedos neprigludes/pakiles nuo pedos...tinka labai placiapedem o jei siaura ar vidutine atrodo negraziai.
Atsakyti
Suknelė kasdienai smile.gif Iš Tall serijos nebebuvo dydžio tad surizikavau imti iš regular skyriaus, tikiuosi tiks rolleyes.gif
user posted image

Megztukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 06 28, 02:46)
Luichiny odiniai ilgaauliai - esu juos seniau matavusis, bet nepasilikau, nes sunkiau derinami ir pvz dzinsu i vidu neina sukist (kazkaip idomiai apie blauzda tinka), tai nusprendziau kazko universalesnio paieskot. Bet siandien radau toj pacioj parduotuvej, i kuria grazinau, tai uz $15 ant clearance negalejau palikt  rolleyes.gif Tai gavosi toks truputi ant sazines lipantis pirkinys - kaip ir gera kaina, bet tuo paciu nebuvo butini...

Labai originalus aulas-panašus į viduramžių šarvus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2014 06 28, 07:38)
Siunciami atgal... ax.gif  negraziai atrodo ant pedos, ten kur sagtis tas dirziukas susimazina, kad nuo pedos nekristu, bet  tas dirzas einantis isilgai pedos neprigludes/pakiles nuo pedos...tinka labai placiapedem o jei siaura ar vidutine atrodo negraziai.

Cia birkenstock?
Turiu trejus tokio tipo, tai man placiapedei jie atradimas. Super gerai viskas priglunda ir tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2014 06 28, 12:16)
Suknelė kasdienai smile.gif Iš Tall serijos nebebuvo dydžio tad surizikavau imti iš regular skyriaus,

Suknele idomi, o megztukas fainuolis thumbup.gif Jauciu puse forumo ji tures jau - as irgi neatsilaikiau pries nuolaida biggrin.gif

QUOTE(pupen @ 2014 06 29, 16:36)
Cia birkenstock?
Turiu trejus tokio tipo, tai man placiapedei jie atradimas. Super gerai viskas priglunda ir tinka  smile.gif

Cia White Mountain firmos.
Atsakyti
Guminiai batai smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mote @ 2014 06 30, 19:11)
Guminiai batai  smile.gif

gerai atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Telefono dekliukas - nuorodoj gal geriau paveikslelis matos, bet spalvos realiai kaip foto:
user posted image

Free People suknute - nuorodoj gal geresnis vaizdas, bet man ji vistiek kitaip tinka: neauksta esu, tai gaunasi iki zemes (is foto ne neatkreipciau i ja demesio).
user posted image
Atsakyti