Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai!

QUOTE(Sea Girl @ 2014 06 26, 01:16)
Aciu uz patarima 4u.gif  Koks mano lietuviskas dydis nezinau(as ne LT), amerikietiskas 10 doh.gif tai euro iseina 41 g.gif

p.s. bet panasias tapkes ir issiunciau vakar atgal, 10-tame dydyje kaip laivuose pasijauciau... Jauciu tokio tipo galeciau ir 40 imti g.gif arba amazonej reikia paziureti, man su prime buti nemokamas siuntimas atgal jei netiks...

As visada sakau, kad mano EUR38/US8, bent tuos dydzius perku priklausomai kur apsiperku ir visada gerai. Jusu atveju sakyciau US 10=EUR40, tai tokiu sliuriu imciau 40, t.y. pagal ju nurodymus US9 gautusi. Kazkaip sumaltai as cia, bet turbut paprasciausia yra sakyt, kad dydziu mazesnes nei iprastai US dydi nesiojat.

Amazon as ziurejau vakar - ten pigiai ju yra, bet siuntimas po $20 doh.gif O kas su nemokamu siuntimu ir grazinimu, tai nebe pigiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 26 birželio 2014 - 00:27
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 06 26, 00:26)
Amazon as ziurejau vakar - ten pigiai ju yra, bet siuntimas po $20 doh.gif O kas su nemokamu siuntimu ir grazinimu, tai nebe pigiai.

Joo birkenstock siuntimas amazonej doh.gif

Paemiau sias, ziuresim kaip bus..siaip tie betula by birkenstock kur jus pirkot raso, kad ne odinukai, o sie odiniai...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2014 06 26, 01:44)
Paemiau sias, ziuresim kaip bus..siaip tie betula by birkenstock kur jus pirkot raso, kad ne odinukai, o sie odiniai...

Na jo, ne odiniai Birkenstock, bet man netrukdo, nes padas odinis, o vistiek visa kita atvira. Ir patogus, nes ties kulnu paminkstinimas yra (paprastuose Birkenstock to modelio nebuvo paminkstinimo). 4u.gif Kazka is White Mountain (berods sios firmos jusiskiai) siandien isparduotuvej maciau, bet nepatiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 26 birželio 2014 - 01:28
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 06 26, 01:10)
Na jo, ne odiniai Birkenstock, bet man netrukdo, nes padas odinis, o vistiek visa kita atvira. Ir patogus, nes ties kulnu paminkstinimas yra (paprastuose Birkenstock to modelio nebuvo paminkstinimo). 4u.gif  Kazka is White Mountain (berods sios firmos jusiskiai) siandien isparduotuvej maciau, bet nepatiko.

As negaliu pasakyti patinka ar ne kol nepasimatuoju, ant kojos jei negraziai atrodys grazinsiu, ne beda...su prime nemokamai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2014 06 26, 02:15)
As negaliu pasakyti patinka ar ne kol nepasimatuoju, ant kojos jei negraziai atrodys grazinsiu, ne beda...su prime nemokamai  thumbup.gif

Ne sito modelio lyg maciau, bet man butent pado islenkimas nepatiko. Bet cia jau labai asmeniska, nes kiekvienam kitaip koja prisitaiko. 4u.gif Ir man paciai graziausias ant kojos mano pirktas modelis, nes neatrodo dideli, kiti kazkaip per daug pedos uzdenge...
Atsakyti
Free People suknute - tik normaliu foto sunku rast, nes gana nauja ji, tai dedu ir nuoroda, nes ten geresnis vaizdas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2014 06 25, 23:16)
Aciu uz patarima 4u.gif  Koks mano lietuviskas dydis nezinau(as ne LT), amerikietiskas 10 doh.gif tai euro iseina 41 g.gif

p.s. bet panasias tapkes ir issiunciau vakar atgal, 10-tame dydyje kaip laivuose pasijauciau... Jauciu tokio tipo galeciau ir 40 imti g.gif arba amazonej reikia paziureti, man su prime buti nemokamas siuntimas atgal jei netiks...

aš kaip tik pirkau Birkenstock dvejus sandalus, tai nešioju pati 40 - 41 dydį EU, o abejus Birkenus pirkau EU 40 dydžio, nes 41 koja belekaip skęstų smile.gif konsultantai irgi sakė, kad tikrai tikrai nereikia didesnio smile.gif
Atsakyti
cameja, labai gražūs batukai thumbup.gif iš kur jie?
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2014 06 26, 20:23)
cameja, labai gražūs batukai thumbup.gif  iš kur jie?

Aciu..pirkti ne LT .. 4u.gif
[COLOR=yellow]http://www.elkor.lv/eng/calvin-klein-jeans-alexa-ckj-logo.html
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 06 26, 17:53)
Free People suknute - tik normaliu foto sunku rast, nes gana nauja ji, tai dedu ir nuoroda, nes ten geresnis vaizdas 4u.gif
user posted image

Grazi suknyte wub.gif Bet saves su tokia neiisivaizduoju...Nebent tik fotosesijai velyvos vasaros geltonuose laukuose su visais vaikais..grazu butu rolleyes.gif O iseit su tokia i gatve kazkaip nelabai manau iseitu man g.gif

QUOTE(Almost. @ 2014 06 26, 18:00)
aš kaip tik pirkau Birkenstock dvejus sandalus, tai nešioju pati 40 - 41 dydį EU, o abejus Birkenus pirkau EU 40 dydžio, nes 41 koja belekaip skęstų  smile.gif konsultantai irgi sakė, kad tikrai tikrai nereikia didesnio  smile.gif

Oi labai aciu 4u.gif As irgi nesioju butent kartais 40, kartais 41, US 10. Turesiu omeny del birkenstock jei kur gera kaina uzmatysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 27 birželio 2014 - 00:01
QUOTE(Sea Girl @ 2014 06 27, 00:42)
Grazi suknyte wub.gif  Bet saves su tokia neiisivaizduoju...Nebent tik fotosesijai velyvos vasaros geltonuose laukuose su visais vaikais..grazu butu rolleyes.gif  O iseit su tokia i gatve kazkaip nelabai manau iseitu man g.gif

Man ji kaip tik i laukus netinkama biggrin.gif Siaip FP rubeliai labai savotiski, bet si suknute realybej (macy's foto salyciau atitinka vaizda, o fp foto per crazy) man is tu, kur galima daugkur pritaikyt ir pasipuost ja. Na nera kasdienine ji ir pvz suns su ja nevedziociau ar i parduotuve eidama duonos nesideciau biggrin.gif Na ji ir siaip kitokia nei daugelis FP mano matytu rubeliu, t.y. prabangesne, rimtesne medziaga ir pasiuvimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 26 birželio 2014 - 23:57
Mano naujieji i baliu prie ilgos sukneles ax.gif
http://photos6.spart...1919_1200_A.jpg
user posted image

i 
Nuotraukos turi neviršyti 640x480 taškų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'esprit: 27 birželio 2014 - 08:05