Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai!

...zaRaza,geri tie batai,"ißneßiosi"...ne duona,nesudŽius...
Atsakyti
biggrin.gif pilnatis ir as NB dar vienus isigyjau . Ai, nesigailekim rytojaus gali gi ir nebut nail.gif

Girl batai - thumbup.gif mojito uzsimaniau!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 15 balandžio 2014 - 17:11
Sios dienos gaivos pliupsnis wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(besteller @ 2014 04 15, 11:18)
Toks adatytes paltukas, tik maniskis tamsiai melynas/vysninis

na nei modelis, nei spalva, nei dar kas doh.gif
vienintelis raebilituojantis dalykas butu medziagos sudetis
nesupykit, galcia super duperpaltas, ale vaizdelis nekoks
Atsakyti
Dovanu gauta Free People suknute - nepatinka man si firma, visai ne mano stilius, bet bent suknute is tu, kur galesiu po namus ar po sava rajona sunesiot ax.gif
user posted image
Atsakyti
Nesuprantu ir aš to masinio pamišimo dėl Free people skudurų. Nemėgstu suknelių su skiritingo ilgio padurkais. Parduokit, tikrai atsiras norinčių nupirkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niedulis: 17 balandžio 2014 - 05:44
QUOTE(niedulis @ 2014 04 17, 06:43)
Nesuprantu ir aš to masinio pamišimo dėl Free people skudurų. Nemėgstu suknelių su skiritingo ilgio padurkais. Parduokit, tikrai atsiras norinčių nupirkti.

Man FP irgi nepatinka - visiskai ne mano stilius, o kainos isvis nei vaizdo, nei kokybes nepateisina. schmoll.gif Bet sia suknute dovanu gavau, tai sunesiosiu (nors ji viena is tu geriau atrodanciu, nors kaina vistiek nesamoninga) - nenoriu su pardavimais prasidet, o su suniuku i parka ar po namus sueis puikiai. Ir realiai to ilgesnio galo taip nesimato - matuojantis ne nepastebejau, tik kai ikeliau foto cia ejau darkart pasimatuot ir paziuret, tai labai jau minimaliai pailgejimas matosi ir tai labiau is sono ziurint. ax.gif
Atsakyti
Tomiukas...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 04 17, 01:08)
Dovanu gauta Free People suknute - nepatinka man si firma, visai ne mano stilius, bet bent suknute is tu, kur galesiu po namus ar po sava rajona sunesiot  ax.gif
user posted image

Nežinau tos firmos, bet suknelė atrodo gražiai, ypač priderinta prie tokių batų kaip nuotraukoj. Dar gražiai atrodytų prie tokio stiliaus batų http://3.bp.blogspot...nka-boots-2.jpg

QUOTE(niedulis @ 2014 04 17, 06:43)
Nesuprantu ir aš to masinio pamišimo dėl Free people skudurų.

Pažiūrėjau. Patiko, tokie bohemiški rūbai. Aš, pvz., nesuprantu pamišimo dėl Jcrew skudurų.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 04 17, 21:12)
Pažiūrėjau. Patiko, tokie bohemiški rūbai. Aš, pvz., nesuprantu pamišimo dėl Jcrew skudurų.

As tai pamisus del JCrew megztinuku, o ypac del medvilniniu - man ir grazus, ir smagus, o kai nesu didele megeja po parduotuves vaiksciot, tai ramu kai turiu patinkancia firma ir modelius (tada tik pora skirtingu spalvu/rastu nusiperku ir ramu). ax.gif Dar marskinukai ir salikai patinka. Visa kita netraukia... Nors va pastebejau, kad turbut isgysiu nuo JCrew, nes kokybe tokia pusetina - keleta merino megztinuku po 1-2 kartus uzsidejus esu, o atrodo kaip panesioti ilgokai, nes medziaga nebelygi, pasiburbuliave:(

Free People kiek kitokie rubai - na toks stilius, kad ne kiekvienam tinka. Online matau keleta fainu rubeliu, bet gyvai neturiu i ka ziuret... ax.gif Ir siaip man kai kas asocijuojasi su tokiais deriniais, kur realiai nelabai igyvendinami arba ne LT skirti... Bet ju rubai man pervertinti - tokio stiliaus visokiose downtown parduotuvelese (tokiose noname'inese ar nieko nesakanciu pavadinimu) yra rubeliu ir $50 jau daug buna uz kazka moket... Nors negaliu ir peikt FP, nes nezinau kokybes. 4u.gif

Tiesa, jei kam aktualu ta FP suknute, tai ispeju, kad medziaga be apsiuvimo, t.y. atbrizgusiu galu (visur). Foto matosi desineje nutyses siuliukas, tai ir realybej taip yra nutyse nuo krastu siulai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 17 balandžio 2014 - 20:28
Dirbtines odos striuke is h&m http://m.hm.com/gb/p...e=FASHION_FRONT

Kaklo papuosalas is zaros http://www.zara.com/...26p1784006.html
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 04 17, 19:05)

Fainuolis thumbup.gif
Atsakyti