Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai!

QUOTE(cameja @ 2014 06 21, 00:33)
user posted image

laaabai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 06 21, 17:49)

Lb faini pirkiniai,ypač pirmoji FP suknelė. 4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2014 06 21, 15:40)
ibero, rankine is mango?grazi 4u.gif

taip, Mango smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2014 06 21, 14:40)
olgunia is kur inkarai? 4u.gif

JCrew factory
Atsakyti
Silkine suknute - spalva realiai ryskesnes, pilka su samaniniu atspalviu. Vienas labiausiai pradizuginusiu pirkiniu pastaruoju metu wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 06 22, 21:37)
laaabai grazi  wub.gif

aciu... 4u.gif

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 06 24, 00:37)
Silkine suknute - spalva realiai ryskesnes, pilka su samaniniu atspalviu. Vienas labiausiai pradizuginusiu pirkiniu pastaruoju metu  wub.gif

grazi bigsmile.gif

mano...palakstymui... smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cameja: 25 birželio 2014 - 19:23
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 06 24, 00:37)
Silkine suknute - spalva realiai ryskesnes, pilka su samaniniu atspalviu. Vienas labiausiai pradizuginusiu pirkiniu pastaruoju metu  wub.gif
user posted image

laaabai grazi wub.gif idomu kaip ant apsirengus atrodo. Gal galit parasyti firma ir pavadinima ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cameja @ 2014 06 25, 19:01)
aciu... 4u.gif

o ji kurioj Zaroj pirkta? iskuiciau USA, tai neradau tokios ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Betula Licensed by Birkenstock - nebeturiu visiskai jokiu sandalu, tai ejau siandien ko nors ieskot, nes nusibodo suniuka vedziot su balerinom ax.gif O siaip is visu matuotusi modeliu sitas man graziausias ir patogiausias ant kojos (isivaizdavau, kad originalus su 2 dirzeliais patiks, bet man jie tik ant vyru grazu - per stambus ant moteriskos kojos)
user posted image

Keds - neplanuotas ir paskutine minute uzmatytas pirkinys. Nerealaus patogumo padas, bet dabar mastau, kad nepraktiski, nes greitai susiterlios, o valant ar suslapus tas melynas apvadas dazyt gali g.gif
user posted image

Free People suknute - pirkau seniau navy spalvos, bet ir laisvoka buvo, ir siaip kazkuo neitiko, tai grazinau. O dabar neatsilaikiau pries coral spalva blush2.gif Tik idomu, nes tas pats dydis kaip navy, bet tinka visiskai kitaip, t.y. nera per laisva.
user posted image

QUOTE(enura @ 2014 06 25, 20:41)
laaabai grazi  wub.gif idomu kaip ant apsirengus atrodo. Gal galit parasyti firma ir pavadinima  ax.gif  4u.gif

Apsirengus labai grazi taip pat - na ji tiesiai krenta, bet pamusalas labiau prigludes prie kuno buna, o isorinis sluoksnis palaidas. Man ji tokia kitokia geraja prasme wub.gif Firma Prontomoda Giusy - pirkau vietinej isparduotuvej, bet lyg ir online kazkur uzmacius esu (tik nuorodoj rase, kad viskoze, o realiai pamusalas viskoze, o virsus silkas).

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 06 25, 19:41)
o ji kurioj Zaroj pirkta? iskuiciau USA, tai neradau tokios  ax.gif  4u.gif

Pirkta LT ... ( tik si viena likus ir buvo ) ... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 06 25, 23:10)
Betula Licensed by Birkenstock - nebeturiu visiskai jokiu sandalu, tai ejau siandien ko nors ieskot, nes nusibodo suniuka vedziot su balerinom ax.gif O siaip is visu matuotusi modeliu sitas man graziausias ir patogiausias ant kojos (isivaizdavau, kad originalus su 2 dirzeliais patiks, bet man jie tik ant vyru grazu - per stambus ant moteriskos kojos)
user posted image

Sakykit kaip dydziai? Ar atitinka? Nera padidinti sie sandaliukai? Maciau, kad ju 6pm. turi, bet jau bijau pirkti, per paskutini menesi keleta batu grazinau i ten, kai tenka paciai uz siuntima atgal susimoketi, tai jau apsizegnojau kad is 6pm nepirksiu doh.gif Bet kartais labai geros kainos pas juos..
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2014 06 26, 00:58)
Sakykit kaip dydziai? Ar atitinka? Nera padidinti sie sandaliukai? Maciau, kad ju 6pm. turi, bet jau bijau pirkti, per paskutini menesi keleta batu grazinau i ten, kai tenka paciai uz siuntima atgal susimoketi, tai jau apsizegnojau kad is 6pm nepirksiu doh.gif  Bet kartais labai geros kainos pas juos..

Isduosiu paslapti biggrin.gif Zappos paprastai turi tokius pat batukus kaip ir 6pm, bet zappos siuntimas IR grazinimas nemokami visus metus. Aisku 6pm geresniu deal'u ismeta...

Sakyciau atitinka dydi, nors as US8 nesioju (LT 38 pirkdavau), bet siuos 38 dydzio pirkau, t.y. USA7. Tai sakyciau imkit toki, koki lietuviska nesiojat.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 06 26, 00:08)
Isduosiu paslapti  biggrin.gif Zappos paprastai turi tokius pat batukus kaip ir 6pm, bet zappos siuntimas IR grazinimas nemokami visus metus. Aisku 6pm geresniu deal'u ismeta...

Sakyciau atitinka dydi, nors as US8 nesioju (LT 38 pirkdavau), bet siuos 38 dydzio pirkau, t.y. USA7. Tai sakyciau imkit toki, koki lietuviska nesiojat.

Zinau ta paslapti biggrin.gif Bet tie patys batai zappos visad brangesni buna, bet butent kad ta skirtuma daznai ismetu ant siuntimo atgal doh.gif vis tikiuosi geriausio uzsakinedama is 6pm, bet si menesi ziauriai nesiseke lotuliukas.gif
O betula by birkenstock zapoos net nera... tik 6pm.

Aciu uz patarima 4u.gif Koks mano lietuviskas dydis nezinau(as ne LT), amerikietiskas 10 doh.gif tai euro iseina 41 g.gif

p.s. bet panasias tapkes ir issiunciau vakar atgal, 10-tame dydyje kaip laivuose pasijauciau... Jauciu tokio tipo galeciau ir 40 imti g.gif arba amazonej reikia paziureti, man su prime buti nemokamas siuntimas atgal jei netiks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 26 birželio 2014 - 00:21