Betula Licensed by Birkenstock - nebeturiu visiskai jokiu sandalu, tai ejau siandien ko nors ieskot, nes nusibodo suniuka vedziot su balerinom
O siaip is visu matuotusi modeliu sitas man graziausias ir patogiausias ant kojos (isivaizdavau, kad originalus su 2 dirzeliais patiks, bet man jie tik ant vyru grazu - per stambus ant moteriskos kojos)
Keds - neplanuotas ir paskutine minute uzmatytas pirkinys. Nerealaus patogumo padas, bet dabar mastau, kad nepraktiski, nes greitai susiterlios, o valant ar suslapus tas melynas apvadas dazyt gali
Free People suknute - pirkau seniau navy spalvos, bet ir laisvoka buvo, ir siaip kazkuo neitiko, tai grazinau. O dabar neatsilaikiau pries coral spalva
Tik idomu, nes tas pats dydis kaip navy, bet tinka visiskai kitaip, t.y. nera per laisva.
QUOTE(enura @ 2014 06 25, 20:41)
laaabai grazi
idomu kaip ant apsirengus atrodo. Gal galit parasyti firma ir pavadinima
Apsirengus labai grazi taip pat - na ji tiesiai krenta, bet pamusalas labiau prigludes prie kuno buna, o isorinis sluoksnis palaidas. Man ji tokia kitokia geraja prasme
Firma Prontomoda Giusy - pirkau vietinej isparduotuvej, bet lyg ir online kazkur uzmacius esu (tik nuorodoj rase, kad viskoze, o realiai pamusalas viskoze, o virsus silkas).