Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas VII tema

Labas rytas smile.gif
Kam slenka - galima išbandyti želatiną. Aš bandysiu, neturiu ko prarasti.
O slenkančių plaukų nerišau prie sąnarių, manau čia po gimdymų man. Nors sąnariai irgi po gimdymų... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2014 06 21, 20:30)
Paprastas ir pigus receptas plaukams, nagams, odai ir nuo sąnarių skausmų.

Ačiū už receptuką! Reikia išbandyti. Plaukai slenka kuokštais sad.gif

man plaukia slinko anksčiau, kol skausmai buvo. Aišku man negresia nuplikt, ir taip kirpeja puse ju išskuta,kad ševeliura žmoniška padaryt, jokio kirpimo trumpo nepritaiko.....
O dabar nslenka. Tuos slinkimus aš kažkaip surišu su nervais.Na tada kai kaudjo aš baisiai ir stresavau. Na aišku gal ir uždegimas kažkiak įtakosturi,juk dabar jis prigesintas. na bet želatina enpakenks.
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2014 06 21, 11:45)
Рецепт подсказала мне моя сестра, она врач, сама страдала больными суставами. Она смесь пила месяц без перерыва, было только лучше. Про суставы забыла и на красоте очень положительно отразилось. Можно принимать для профилактики 2-3 раза в год.
Может быть кому-нибудь пригодится! "

Kas del sanariu butent, reikia gerti menesi, paskui pertrauka. Manau, jeigu nepades, tai ir negersiu daugiau po menesio. Kam bus efektas parasykit cia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunrayja: 22 birželio 2014 - 10:30
QUOTE(maža mazgė @ 2014 06 21, 22:04)
Pagal 10-balę sistemą būna nulinių dienų, būna 1. Buvo kelios dienos sunkesnės. Bet šiaip, net baisu džiaugtis... Geriu tik pusę medrolio.. Bandysiu po mėnesio nutraukinėti.

O tai tau sanarius skauda, ar siaip?

As tikejausi, kad man slenka plaukai nuo streso, bet matau, kad del ligos. Kai nuo streso slinko, tai plaukai ataugdavo ir toks eziukas ant galvos budavo, o dabar ir tas eziukas dingo, issilinko viskas. Net prie saknu matosi, kad isreteje plaukai. Bandysiu ta zelatina, gal pades.
Atsakyti
QUOTE(Lysa @ 2014 06 22, 12:09)
O tai tau sanarius skauda, ar siaip?

Tiek ir skauda, kiek parašiau, būna dienų kai nieko nejaučiu, būna kad gelia. Medrolio staigiai nutraukti negalima, todėl ir geriu, mažinu palaipsniui wink.gif

O plaukai man išslinkę irgi tiek, kad šviečiasi galva vietomis. Bet viliuosi kad atsistatys dar smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kas naudojate VERSAN sąnariams.. liko kelios pokuotes, perleisčiau gerokai pigiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Liudesys verysad.gif apsiziurejau savo sanarius,ranku pirstus man jie labiau pakreipti. Kodel man ,kodel as ... kas bus toliau ...
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2014 06 22, 16:56)
Tiek ir skauda, kiek parašiau, būna dienų kai nieko nejaučiu, būna kad gelia. Medrolio staigiai nutraukti negalima, todėl ir geriu, mažinu palaipsniui wink.gif

Aisku. As tai pastoviai jauciu trumpalaikius nestiprius skausmus rankose ir kojose, tai sanariai, tai raumenys, tai siaip neaisku kas - tiesiog vidury kojos ar rankos paskauda. Galvoju, gal kokie nervai periferiniai. Neisivaizduoju, kas cia taip gali skaudeti.

Dzeida , vyk blogas mintis lauk, stenkis negalvoti apie liga, dziaukis kiekviena diena.
Aisku, man lengva sakyt, nes prisiriju AD ir vaikstau patenkinta lotuliukas.gif
Nors vakar irgi apturejau priepoli, kai pamaciau demes ant kuno, vel mintis apie skleroderma, bla, bla, bla. Tada isgeriau raminanciu ir uzmigau biggrin.gif O siandien vel dziaugiuosi gyvenimu.

Einu jau joga daryt, ir taip velokai pradesiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lysa: 24 birželio 2014 - 22:16
QUOTE(Dzeida @ 2014 06 24, 21:22)
Liudesys  verysad.gif  apsiziurejau savo sanarius,ranku pirstus man jie labiau pakreipti. Kodel man ,kodel as ... kas bus toliau ...

Laikykis deiza 4u.gif 4u.gif 4u.gif nepanikuok. 4u.gif

Suprantu, baisukas bus.. na bet jei nervuosies tai tikrai geriau nebus. O ir kitaip nebus. Bus kaip bus. Džiaugiamės šia diena. Kittaip su mūssų liganeišeina.
Ir dar tikimės, akd medicina eina į priekį ir visgi pažengs ir mūsų ligos gydime.

Niu ir man susavijauta ..kaip čia pasakius. Va vakar klubas kelienas...pait neina. Laukan nėjau neslijo, namie jau drėgna..prisirengiau nepadėjo.gerai kad vyras supratingas, užkūrė pečių...Vissgi gyvenimas kaime turi privalumu ir aš sveika.
Na jo pažiūriu į plaštakas tai neviltis ima.. bet jau kažkaip stengiuos nesnervuoti.Buvo laikas kai tiesiog kiekvienas žvilgsnis i kojas..čiurnas ir pėda bei pirštus varėneviltin... bet kažkaip susitaikaiu.
šeip džiaugiuosi tuo ką dar galiu pati ir nepersidirbu.

žinot mums nieko kitanelieka,kaip džiaugtis šia diena. Na praeita savaitepas daktare buvau... kad nepasakyt tik jog gyvenu gerai. išvardijau ir visus sanarius kurie pakito per tuos 3 mėn.. ir apietai kad nebepaekliu skausmo ilgiau 2 savaites, ensdepresijon krentu.... tai sakė nesnervuot.. ligapriglušinta, bet vistiek palengva jisanarius ardo.kitaip tipo nebus.
o kai skauda..kad nekrist depresijon pagert priedo ir medrolio..nors savaite. ...svarbu jaustis gerai. Ir dar sakė, žiemai prieš pablogėjimus darkažko prirašys..kad nedepresuot. Nes jei ne ta depresija tai gyvent galima.

o aš vakar pragulėjau... pratinginiavau, tiesiog nebuvo sveikatos kažką veikt.Bet užvakar nuvairavau virš 200 kilu į druskinunkus,vežiaudukra..apžiūrėjau miestą>Galila žiauriia įsilijo ir į grūto parką nebenuvarėm. Tai va.O važiuojant namo taip užskaudo pėdanuo gazo mynimo.... doh.gif kad dukra greit kapstė nuskausminamuosius.. nabet išgėriau ir davažiavau kaunan, ten dardukraitė po mega palakstė. aš iš paskos. Nu gyvenam...džiaugiamės. kas belieka.
Jei bijosim geriau nebus.
Atsakyti
Dzeida, console.gif Mano pirštai kreivi, bet niekada jų nestudijavau, gal tokie ir buvo... Pritariu dėl nervų ir ašarų. Man pasinervinus labai paūmėja skausmai... Gal tada rimtai pas psichologą arba kokių raminančių vaistų reikia?
Su tokiom ligom kas belieka - susitaikyti, bet nepasiduoti. Judėti, sveikai gyventi, mylėti save, džiaugtis kitais dalykais gyvenime...
Atsakyti
Viskas priklauso nuo savijautos, jei nieko neskauda, nemaudzia, tai ir liudesio nera, bet deja....
O kas zinot kiek trumpiausiai pagerus medroli gali ilgesniam laikui nurimt sanariai , jei tarkim pageriu du menesius ar gali but kad jie nurims ilgesniam laikui ?
Medrolio dar niekada negeriau , bet jauciu kad be jo neapseisiu.Aisku kai kuriom mano klausimas pasirodys naivus, nes geria ji metu metais .
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 06 25, 20:32)
Viskas priklauso nuo savijautos, jei nieko neskauda, nemaudzia, tai ir liudesio nera, bet deja....
O kas zinot kiek trumpiausiai pagerus medroli gali ilgesniam laikui nurimt sanariai , jei tarkim pageriu du menesius ar gali but kad jie nurims ilgesniam laikui ?
Medrolio dar niekada negeriau , bet jauciu kad be jo neapseisiu.Aisku kai kuriom mano klausimas pasirodys naivus, nes geria ji metu metais .

Poveikis yra tol kol geri ir dar kol issiplauna pilnai. Aa geriau pred. Virs dvieju metu, nebuvo gerumo trunkancio ilgai ir laimingai.
Atsakyti