Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas VII tema

Merginos,o kai pradedat gert medroli ,po kiek laiko pagereja?
Atsakyti
Niu keikvienam savas laikas. Man nuo medrolio buvo pagerėjima, po 2 o po 3 jau naujas priepuolis., ko pasekoj gyditoja nusprendė,kad per silpnai man veikia ir kitus paskyrė.

Na va buvau pas daktarytę..tyrimai geri>kepenys ramios.kas keisčiausia, ens papildu negėriau, tiesiog renkuos ka valgau. mažinu ee ir chemija ir tiek........o kava kad liurlinu........ nes eb jos rytais enatsigaunu niekaip.
tai va
ax.gif
Atsakyti
Man medrolis suveikė gal per 3 dienas, skraidžiau iš laimės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2014 06 20, 21:54)
Niu keikvienam savas laikas. Man nuo medrolio buvo pagerėjima, po 2 o po 3 jau naujas priepuolis., ko pasekoj gyditoja nusprendė,kad per silpnai man veikia ir kitus paskyrė.

Na va buvau pas daktarytę..tyrimai geri>kepenys ramios.kas keisčiausia, ens papildu negėriau, tiesiog renkuos ka valgau. mažinu ee ir chemija ir tiek........o kava kad liurlinu........ nes eb jos rytais enatsigaunu niekaip.
tai va
ax.gif

o ka vietoje medrolio geriat?

sveikos
Atsakyti
dar radau viena receptuka interneto platybese, zadu pati pabandyti biggrin.gif

РЕЦЕПТ ДЛЯ КРАСИВЫХ ВОЛОС И НОГТЕЙ, А ТАКЖЕ ТЕМ У КОГО БОЛЯТ СУСТАВЫ
Нашла на одном форуме, думаю попробовать, тем более, что его врач советовал:
"Девочки, хочу с вами поделиться замечательным рецептом красоты и серии "дешево и сердито".
1 ч. ложку обычного пищевого желатина залить вечером на 1/3 стакана холодной воды и оставить на ночь разбухать. Утром содержимое довести до стакана кипятком, размешать, можно добавить ч. ложку меда, если нет аллергии, и выпить. После этого не кушать 1-1,5 часа.
Принимается две недели, потом неделю перерыв, потом еще две недели, смотря по результатам.
Смесь очень хорошо влияет на волосы, кожу и ногти и очень замечательно помогает тем, у кого болят суставы. Проверено на себе, результат потрясающий! Волосы лезли просто клочьями, думала облысею совсем, притом и маски всякие делала и витамины пила (их и сейчас продолжаю пить). Рецепт подсказала мне моя сестра, она врач, сама страдала больными суставами. Она смесь пила месяц без перерыва, было только лучше. Про суставы забыла и на красоте очень положительно отразилось. Можно принимать для профилактики 2-3 раза в год.
Может быть кому-нибудь пригодится! "

tikiuosi suprantat rusiskai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2014 06 21, 08:45)
dar radau viena receptuka interneto platybese, zadu pati pabandyti  biggrin.gif

РЕЦЕПТ ДЛЯ КРАСИВЫХ ВОЛОС И НОГТЕЙ, А ТАКЖЕ ТЕМ У КОГО БОЛЯТ СУСТАВЫ
Нашла на одном форуме, думаю попробовать, тем более, что его врач советовал:
"Девочки, хочу с вами поделиться замечательным рецептом красоты и серии "дешево и сердито".
1 ч. ложку обычного пищевого желатина залить вечером на 1/3 стакана холодной воды и оставить на ночь разбухать. Утром содержимое довести до стакана кипятком, размешать, можно добавить ч. ложку меда, если нет аллергии, и выпить. После этого не кушать 1-1,5 часа.
Принимается две недели, потом неделю перерыв, потом еще две недели, смотря по результатам.
Смесь очень хорошо влияет на волосы, кожу и ногти и очень замечательно помогает тем, у кого болят суставы. Проверено на себе, результат потрясающий! Волосы лезли просто клочьями, думала облысею совсем, притом и маски всякие делала и витамины пила (их и сейчас продолжаю пить). Рецепт подсказала мне моя сестра, она врач, сама страдала больными суставами. Она смесь пила месяц без перерыва, было только лучше. Про суставы забыла и на красоте очень положительно отразилось. Можно принимать для профилактики 2-3 раза в год.
Может быть кому-нибудь пригодится! "

tikiuosi suprantat  rusiskai  4u.gif

Tai taip suprantu: savaite geriu, savaite pertrauka , savaite geriu savaite pertrauka, savaite geriu-taip? ira tada po pusės metų vėl? Bet jeigu pagerėjimo nėra tai negert po pusės metų?
Atsakyti
aš arava geriu
Atsakyti
Paprastas ir pigus receptas plaukams, nagams, odai ir nuo sąnarių skausmų.

1 a.š. paprastos maistinės želatinos užpilti 1/3 stiklinės šalto vandens ir palikti nakčiai. Ryte užpilti verdančiu vandeniu iki pilnos stiklinės, išmaišyti, galima įdėti 1 a.š. medaus, ir išgerti. Nevalgyti dar 1-1,5 val.

Dvi savaites gerti, viena pertrauka, vėl dvi gerti, viena pertrauka. Jos sesė gėrė mėnesį be pertraukos ir pamiršo apie sąnarių skausmus. Profilaktiškai kursą kartoja 2-3 kartus per metus.

Ačiū už receptuką! Reikia išbandyti. Plaukai slenka kuokštais sad.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2014 06 21, 19:30)

Ačiū už receptuką! Reikia išbandyti. Plaukai slenka kuokštais sad.gif

Reikes ir man butinai isbandyt. Jau gal 1/2 paluku praradau, ir toliau baisiai slenka.

Maza mazge, o kokie tie tavo skausmai dabar?
Atsakyti
QUOTE(Lysa @ 2014 06 21, 22:00)
Reikes ir man butinai isbandyt. Jau gal 1/2 paluku praradau, ir toliau baisiai slenka.

Maza mazge, o kokie tie tavo skausmai dabar?

Pagal 10-balę sistemą būna nulinių dienų, būna 1. Buvo kelios dienos sunkesnės. Bet šiaip, net baisu džiaugtis... Geriu tik pusę medrolio.. Bandysiu po mėnesio nutraukinėti.
Atsakyti
skaitau ir atrodo, kad problema su sanariais neatskiriama su slenkanciais plaukais sad.gif Pati turiu skaudancius sanarius, bet dar i jokius gydytojus nesikreipiau, tiesiog pamaudzia ilgiau ar trumpaiu ir praeina iki kito karto, o ir plaukai slenka ilga laika.... turbut truksta 'maisto' to paties maisto kaip ir sanariams.
Atsakyti
Mhm. Man plaukai neslenka. O šiaip po antibiotikų ir stipresnių priešuždegiminių aprimo sąnariai. Ryt 2 Metotreksato injekcija, kol kas jokių šalutinių (tfu tfu tfu) nėra. Važiuosiu liepos gale 1,5 mėn. į Ispaniją patupėt, šiluma pasimėgaut smile.gif
Atsakyti