Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas VII tema

As kepenim Livosil geriau ir po hepatito ir dabar, kai kokie skausmeliai atsiranda pageriu. Proceduros, magnetas neblogai, bet jo reik daugiau, ultragarsas.
Atsakyti
Oi, mergos, negaliu lotuliukas.gif Ne taukai ten, o kremzlės.
Va tai atrodo: user posted image

Žuvų taukus geriu kasdien. Ir dar kalcį kramtau, nes prie medrolio reikia.
Atsakyti
kas leičia ekpenu atstatyma, tai jos gan normaliai atsistato. Na aišku yra išimtys, bet tais atvejais kepenys silpnos ar persirge kažkuo, bet tada jos ir i kitus preparatus neadekvačiai reaguoja. Mano moša va negali net kontraceptiniu gert, kepenys nepriima, nors karsilis jai padeda.
Ai šeip net prie Bioterapijos kepenų atstaymui pastoviai vaistu negeria, geria kursais..mėnesi geria, mėnesi en.Nu gal nevisi.bet pažystami mano.
Aš ši cikla kažkaip prastai gėriau preparatus kepenim, turėjau likučus 2-ju rūšių juos pabaigiau ir nauju npirkau.dabr 2 ėmn be jokiu papildų .. žiūrėsiu kaip kepenys bus ..kokiam stovyje.

O jei norit konkrečių prieparatų tai vaistinėj man parinko kažka , pavadinimo nepamenu, kepenys nupieštos.
O konkrečiai dėl žolių, jei domna viskas yra Jansonės knygose...
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2014 05 28, 18:15)
Sveikos,
Noriu pasidalinti savo mazyciais pasiekimais: jauciu pagerejima nedideli smile.gif. Visdelto padeda man atsisakymas cukraus ir gliuteno. ax.gif  Jau 3 men. kaip beveik nevartoju.

facebuke radau tokia grupe Rheumatoid Arthritis Mamaged naturally. Tai ten daug kes raso, kad atsisako cukraus ir gliuteno, dar geria svieziai spaustas sultys ir pan. ir sulaikia rezultatu bigsmile.gif .
Tai siulau pabandyti, prarasti jau nebeturim ka biggrin.gif

Aš irgi pritariu dar kartą, kad yra cukraus ir gliuteino uždegimis poveikis sąnariams. Nevartojau jų apie 7 men., betgi va, išvažiavau atostogauti savaitei ir "atitrukau" doh.gif Pajutau blogį po kelių dienų, dabar sunkiai , bet vel bandau grįžti atgal...
Beje, Metatreksatą geriu jau apie 2 men. bet kažko ypatingo nepastebiu, nebent , kad galiu po truputį mažinti Medrolio dozę( palikau tik puse tabl. kas antra diena )
skaitau, kad daug kam skiria leidžiamą Metatreksata ? Gal maziau kepenis veikia leidžiamas ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(L.O.L.A @ 2014 06 16, 23:19)
Labutis:)
Pasirodo sergantiems RA karta per maetus priklauso proceduru kompleksas. Seimos nusiunte pas reabilitologe ir gavau 5 dienu mikrobangu terapija plastakoms.

Aš irgi vakar turejau garbes po menesio laukimo patekti pas reabilitologe doh.gif
Man prirase 5 šildymus biggrin.gif
Aš pasibaisejau: anksciau budavo skiria mankstas, baseinus, masazus , o dabar sake, mes galim skirti 5 mankstas ir 5 sildymus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2014 06 17, 08:07)
Oi, mergos, negaliu  lotuliukas.gif Ne taukai ten, o kremzlės.

super papildas, kur perkat šias kremzles?
Atsakyti
QUOTE(Angle @ 2014 06 17, 13:44)
super papildas, kur perkat šias kremzles?

Man tik 30, todėl prašau "tu" 4u.gif Perka mama, kažkur prie Halės turgaus ar pačiame turguje rusiškoje vaistinėje. Jei reikia - išklausinėsiu smulkiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2014 06 17, 16:13)
Man tik 30, todėl prašau "tu"  4u.gif Perka mama, kažkur prie Halės turgaus ar pačiame turguje rusiškoje vaistinėje. Jei reikia - išklausinėsiu smulkiau  smile.gif

Ačiū už tokį greitą atsakymą smile.gif Maždaug žinau, turėčiau rasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2014 06 17, 13:39)
Aš irgi pritariu dar kartą, kad yra cukraus ir gliuteino uždegimis poveikis sąnariams. Nevartojau jų apie 7 men., betgi va, išvažiavau atostogauti savaitei ir "atitrukau" doh.gif  Pajutau blogį po kelių dienų, dabar sunkiai , bet vel bandau grįžti atgal...
Beje, Metatreksatą geriu jau apie 2 men. bet kažko ypatingo nepastebiu, nebent , kad galiu po truputį mažinti Medrolio dozę( palikau tik puse tabl. kas antra diena )
skaitau, kad daug kam skiria leidžiamą Metatreksata ? Gal maziau kepenis veikia leidžiamas ?  g.gif
Papildyta:
Aš irgi vakar turejau garbes po menesio laukimo patekti pas reabilitologe  doh.gif
Man prirase 5 šildymus  biggrin.gif
Aš pasibaisejau: anksciau budavo skiria mankstas, baseinus, masazus , o dabar sake, mes galim skirti 5 mankstas ir 5 sildymus  biggrin.gif

lotuliukas.gif niu ir ka gi padės .. enbent išmoksi ir namie mankštas darysi
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2014 06 17, 08:07)
Oi, mergos, negaliu  lotuliukas.gif Ne taukai ten, o kremzlės.

Žuvų taukus geriu kasdien. Ir dar kalcį kramtau, nes prie medrolio reikia.

O kiek reikia gert ,menesi du ir pertrauka ar kaip? O maziau traska sanariai po ju ?
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 06 18, 11:11)
O kiek reikia gert ,menesi du ir  pertrauka ar kaip? O maziau traska sanariai po ju ?

Aš gėriau mėnesį, tada pertrauka ir vėl pageriu. Sunku pasakyti, kiek jie padėjo, juk gėriau Diclac, Medrol, žuvų taukus, kalcį. Bet manau, kad prisidėjo prie geresnės savijautos. Trašku mažiau, bet nustojau sportuoti, tai gal ir dėl to?
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2014 06 18, 12:31)
Aš gėriau mėnesį, tada pertrauka ir vėl pageriu. Sunku pasakyti, kiek jie padėjo, juk gėriau Diclac, Medrol, žuvų taukus, kalcį. Bet manau, kad prisidėjo prie geresnės savijautos. Trašku mažiau, bet nustojau sportuoti, tai gal ir dėl to?

As kai geriau papildus maziau traskejau ir geriau buvo tiek ,kad skrandis nelaiko viska gert unsure.gif .Jei darant pratima, kad ir rankas is peciu sukant sutraska ir po keliu judesiu praeina, tai yra neblogai , bet jei braska pastoviai sako tada jau ne.
Atsakyti
Aš irgi vakar turejau garbes po menesio laukimo patekti pas reabilitologe doh.gif
Man prirase 5 šildymus biggrin.gif
Aš pasibaisejau: anksciau budavo skiria mankstas, baseinus, masazus , o dabar sake, mes galim skirti 5 mankstas ir 5 sildymus biggrin.gif
[/quote]

Taip, jau kuris laikas tokia tvarka, vienu metu ne daugiau dviem sąnariam gali skirti po 5 procedūras, tai pačiai problemai gali nemokamai skirti 5 procedūras vieną kartą per 3 mėnesius. Tai bet reabilitologė matydama kad daugiau sąnarių su problemom, patarė pas šeimos gydytoją rašyti siuntimą ir tiems kitiems sąnariams, o procedūrintis tuos, kurie labiausiai serga, kad ir kelis kartus iš eilės vis tuos pačius 2 sąnarius.
Atsakyti