Labutis kompas maniškis vis myriojo tai likau be ryšio su pasauliu. Niu jau pagaliau esu ryšio zonoje...
QUOTE(L.O.L.A @ 2014 05 08, 00:39)
Vėl pasidariau kepenų fermentų tyrimus, GPT ir GOT padidėję du kartus. Kaip gydytoja aiškina, tai netragiška (kai pdidėję 10 kartų jau hepatitas ir pan.), bet didinti Metotreksato dozes negalima (12.5mg per savaitę). Nežinau ką ir daryti, "Carsil" mano kepenų niekaip nepagerina. Galvoju gal kreiptis į homeopatą, kad žolelių pagalba man kepenis atstatytų.
Niu pabandyk yra sočiai įvairiausių žoliniu preparatų, jie tikrai egrai kepenims padeda. o jei nori pasidomėk latves knygutese yra natyuralūs budai,kaip atstatyt kepenis. tik aš kai greit reikia pasitikiu labaiu preparatais iš vaistinės, o su žolininku žolėm žaidžiu taip gydimo eigoje,kad tie tyrimai nekristu ....
QUOTE(Sunrayja @ 2014 05 15, 21:41)
Sveikos,
tos kurioms skauda kelio sanariai, ar vazinejat su dviraciu? Kaip sekasi ar neskauda keliu?
Skaiciau, kad artritu sergant gerai plaukioti, vazineti dviraciu.
Noriu pirkti, bet abejoju ar galesiu normalai pavaziuoti ir man neskaudes.
niu nežinau enžinau kaip čia su tuo dvuiračiu. jei turi tai jo gali ir kelis sykius i ėmn pavažiuot o jei reikia investuot tai klausimas. ar verta.
Aš pvz negaliu važiuot.Nu karta nulekiu kažkur ir kas iš to ..savaite kelienai skauda.
Buvau savaitei molėtuose. tai čiobrelius rinkausi....30 minučiu tupinėjimo nelygioj veitoj lygu dvi paros eklienu skausmų.tai ar verta.
QUOTE(ajd @ 2014 05 27, 21:15)
Laba visiems,
man 40 metų. Po MRT vienoje kojoje nustatytas artritas 4 stadija, šiandien padare klubo sanarius rentgenas 1-2 stadija , stuburo nuotrauka 1 stadija degeneraciniai pakitimai. Galiu susitaikyti su stuburu, sako kad 80 proc žmonių jau nuo 30 metų vergsta su tokai liga.
Dabar tokioj būsenoj tiesiog gyvent nebenoriu. Šeima guodžia, o aš jau susiruošiau invalido vežimėlį pirkti.
Paskaičiau , juk Jūs irgi jaunos susirgot, taip? kaip gyventi, koks gyvenimas laukia? Nežinau nei kodėl man taip atsitiko, nei kaip su tuo gyventi, nei kas laukia ateityje/ Kad kas pasakytų kiek dar turėsiu pilnaverčių gyvenimo metų iki invalidumo. koks gyvenimas žmogaus su tokiom ligom?
Labukas
matos išsigandusi naujokė...... sveika prisijungusi. Laikykis, su nervais tvarkyskis ir bus geriau .pamatysi.
man 44 tuoj bus sergu nuo 40. pirmais metais nepaėjau......jo labai gazdina straipsniai,kol kas siūlau ju neskaityt, nes jie varo i depresija. kol kas gydikis klausyk daktarų,klausk panų patars kokiu žoliu pagert ar dar ko laiudiško.kai visgi pritaikys vaistus ir sulauksi geresniu laiku akyse nebus panikos, bus šviesiau.
na aš pvz depresavau, panikavau kol diedui nervai neatlaikė.nu ir baigėsi mano depresuchos.... tai va dabar gerai prisitrtaikiusi ir prie juros važiuoju ir i molėtus, nesimaudau žinoma, bet galiu gyvent daug maž normaliai,kol nešalta ir nelyja.
bet šeip viskas ok.
negalvoju kad ateity nepaisiu..krutėsiu eji savim rūpinsiuos, o jei ir ne tai nuo likimo enpabėgsi. ir neverta nervuotis iš anksto.
šeip žiema man tiesiog labai prastai, šiemet nuo kalėdu pragulėjau 2 mėnesisu. na bet atsikėliau irlakstau. Dirbt negaliu invalidumo enturiu tai džiaugiuosi savuoju,kad mans i darba neleidžia, taip prailginamasmano ir savo laisve ....
visgi iš tikro paplaunu indus daugiau ar šeip kažkajau ir susuka rankas. taip kad kruvi susimažinau iki minimumo, virtuve technika aprūpinau, šeip patiekalus supaprastinau. vairuoju. liuks. negaliu endarau galiu einu kaip tankas, o jei guliu tai knygas skaitau,kadnervai neimtu.
ai mūsų mieste kašes švente... moeru rinktine lošia, tai einu balejinu. praeita kart pajutrau kaip ir traukima...ožka nepaieškojau kitos vietos...neprakalbu jau 4 diena.
ai o šiandien gryžau iš kelionės, tai matyt spranda papūtė..galva nesisuka.
ai o kas blogiausio nutiko po šio žiemos sezono, tai kad žandikaulis kliuksi ir duoną kandant. o apie šašlykus svajot lieka...... nebe man.
tai teik, o kita . per jonines gal i druskininkus trauksim, dukravešim, meista apžiūrėsim, leipa ruošiuosi savaitei sostinej apsistot..vakar gimtam meist blūdijau, dukra pažindinau...... džiaugiuos kol nešalta lakstau ..........