QUOTE(Magnifique @ 2015 01 29, 19:17)
Biologinės aš nenoriu, o kombinaciją vaistų (jei sulfasalazino įmanoma gaut but) aš galiu ir namie vartot, kombinaciją siūlo lyg ir metotrexatas+sulfasalazinas+plakvenilis+medrolis ir NVNU.
Iškart sakiau naują diagnozę galima rašyt, arba kiauras skrandis arba atia atia kepenaitėms.
Kombinacija nereali, negi tiek visko maisyti reikia???
As jau planuoju keisti savo metotreksata i kazka kita, nes jau pavargau sirgti (neisbrendu is ivairiausiu ligu visa ziema). Nuo psakutiniu antibiotiku praejo vos kelios savaites ir vel tas pats - dabar atseit virusinis gripas (vaistai nuo gripo nepadejo), komplikavosi i ausu uzdegima. Dabar vel antibiotikai, jau nebegaliu, pavargau nuolat negaluoti ir gerti antibiotikus (prie gero tai irgi neprives), o viskas del to kad metotreksatas visai "uzmuse" mano imuniteta
Seimos gydytoja liepia kreiptis i reumatologa, o as neisivaizduoju ka pastaroji man pasiulys - kokia nors "mirtina" kombinacija!!!!
QUOTE(draauge @ 2015 01 30, 19:12)
nu labai idomiai, gi atrodo tose paciose santariskes..Bet aisku zmogus pats turi noreti, buti tam pasiruoses. gal dar ir nuo ligos sunkumo priklauso, jei galima tvarkytis be biologiniu, gal taip ir geriau, bet as jau negalejau, nepaejau, tyrimai kas savaite blogejo, tai griebiau kaip reikalas
QUOTE(draauge @ 2015 01 30, 20:10)
o daba gaunu tyriminius vaistus, nuo kuriu ir crb ir kiti tyrimai kaip sveiko zmogaus
Negaliu sakyt, kad visai neskauda, buna tikrai paskauda ir stiprokai, bet tikrai ne kiekviena diena, o ir nuskaisminamieji puikiai suveikia. Vienzo vel gyvenu
Kazkaip nelabai supratau, ar sergat reumatoidiniu artritu ar kokia kita liga? Pradzioje jums skyre man nezinomus vaistus, o paskui biologinius. Idomu, kad taip greit biologinius skyre, o man visos reumatologes aiskina, kad juos skiria vos ne krastutiniu atveju. Jums taip puikiai padejo, o kokie salutiniai poveikiai, ar nesusilpnejo imunitetas? Mano situacija dabar keista - sanariu beveik neskauda (vartoju 12.5mg metotreksato per savaite), bet nuolatos sergu nuo virusu, bakteriju ir t.t. (be slogos jau nebepamenu saves nuo rudens). Kazin ar apskritai yra vaistu nuo artrito, kurie neslopintu imuniteto? Greiciausiai nera - ka man daryt....