Alkoholį galima, tik jei savaitgalį norit kažką gerti, leiskitės atradienį kokį, kad kuo toliau alkoholis būtų nuo injekcijos iš abiejų pusių (ta prasme prieš ir po). Biologinė... kodėl konkrečiai aš nenoriu?
1. Ją valstybė apmoka 5 metam max. baigiasi tas laikas, baigėsi vaistai, valio, jei padėjo, teks išmokt gyvent be jų.
2. Kadangi tai yra ilgalaikis gydymas numatytas tam 5 metų periodui, reiškia vaikai nukeliami bent 6 metams, jei po nutraukimo nebus pablogėjimo ir krūvos kitų vaistų.
3. Didelė problema TUBERKULIOZĖ. Draugė sudėjus vartojo biologinę gal apie 1 metus nepilnus, tuberkulioze susirgo du kartus: tampi visai neatsparus bet kokiam kontaktui su bakterijomis (prekybos centras, poliklinika, autobusas ir tt.)
4. Šiaip dar prastesnė imuninė sistema, kurios ir taip iš esmės nėra.
5. Šalutiniai poveikiai, man, kai medikei, studijuojant įvairius mokslinius tyrimus ir elementariai pavarčius lapelį ir paskaičius, kad gana dažnas šalutinis poveikis yra tam tikro profilio onkologinės ligos (čia žinoma blogiausias variantas).
Gal tam tikra prasme nieko ta biologinė, bet irgi, vienos jos vartoti negalima. Biologinė kombinuojama su metotreksatu, o tai, jau priklausomai nuo gautos BT , gali būtų 3 vaistų leidimaisi per savaitę- nepatogu. Nepatogu keliaujant, nepatogu tai, kad su mano kapiliarais trapiais ir prastu krešumu dažnai ta elementari metotreksato injekcija palieka didžiulę mėlynę, kuri lėtai išsivaikšto- nukenčia estetinis vaizdas, mažėja žmogaus pasitikėjimas savimi, savo kūnu, žožiu, galima vardinti ir vardinti.
Žinoma, yra žmonių, kuriems BT yra tiesiog stebuklas, išsigelbėjimas, bet man kažkaip neatrodo, kad tai būtų ilgalaikė išeitis, kuri galų gale pasidaro ir nebeprieinama.
Labai ačiū už tokì iśsamų atsakymą. Aś vis dar neįstengiu patiikėti, kad sergu.