[quote=maža mazgė,2015 01 12, 16:11]
Na aš linkusi tikėti, kad gydo visgi vaistais mane
Nedarė tyrimų kepenų. Darė BKT, antibiotikus gėriau dėl sinusito.
Daug vandens. 1,5-2L per dieną. Būtinai.
Internete informacijos jūra. Kartais labai sunku atsirinkti kas tinka tau ir kas veiksminga. Visus šiuos metodus nuosekliai bandžiau, negaliu pasakyti kas labiausiai padėjo. Šiuo metu gyvenu be vaistų, galiu sportuoti.
[/i]
[/quote]
Jusu visi bandymai greiciausiai ir padejo bei padeda,kadangi gerete medikamentus,bet salia plovete organizma vandeniu bei liaudiskom priemonem.
Mano atvejis buvo kitoks. Nebuvo zinota,kad reikia gerti daug vandens. Simptomai RA,kad ir nesutapo,bet gyde nuo jo, su injekcijom į sanarius.Nuo to atsirado staigios kontrakturos, buvo atkelti koju nagai ir t.t. Tik veliau,kai ant kojos atsivere zaizda per,kuria pasisalino daug nesvarumu,pradejo gereti.Skausmai praejo,atsirado daugiau jegu.Bet liko kontrakturos.Paskutiniu metu geriau hialurono rugsti,tai issitiesino kojos kelis ir alkunė.
Dabar vartoju papildus,kurie valo limfa,kepenis ir po to vel gersiu hialurono rugsti.
[quote=icequeen,2015 01 13, 15:37]
[quote=maža mazgė,2015 01 05, 19:50]
O jums RA patvirtintas ar neužtenka duomenų?
Man patvirtino RA neseniai. Prieš tai gydė nuo laimo ligos, kurios pasirodo neturėjau, po to pripaišė uždegiminę poliartopatiją. Sugaišau daug laiko bandydama gydytis pas homeopatus ir natūropatus, situacija tik blogėjo. Tik neseniai pradėjau gerti medrolį ir plaquenilį. Labai tikiuosi, kad situacija bent stabilizuosis, liga sustos. Nepadeda nesteroidiniai vaistai nuo skausmo- išmėginau jų begalę, todėl ir ieškau ligos priežąsties ( gal Mirena, gal candidozė - to džiaugsmo turiu ir žarnyne, ir ant odos, tai gal ir sąnarius ėda, gal dar koks parazitas.... ). Kažkur skaičiau, kad jei nepašalinta priežąstis, gydymas bus neefektyvus. Man nestingsta sanariai, man juos skauda bene visus - tai vienus, tai kitus. Dabar skausmingi riešai ( skauda net virdulį pustuštį pakelt ), pečiai ir vienas kelias. 20d. einu vėl pas reumatologą, nežinau, kokių man tyrimų pasiprašyti.Patarkit prašau
[/quote]
Kiek teko dometis,tai pagrindinis RA sukelejas streptokokai, dar gali buti hormonų sutrikimas, kitos bakterijos,grybeliai ar kt parazitai.Bet jie visi per kraują būna patekę į limfą.Limfa viską filtruoja per limfmazgius.O didieji limfmazgiai randasi už sąnarių, įlinkimo vietose.Juose ir susitelkia diduma to brudo.Susidarius palankiai situacijai jie pradeda daugintis,taip sukelia uždegimus .
Jei zinote,ka turite,tai šalinkite iš organizmo Candida.