Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas VII tema

QUOTE(Lysa @ 2014 06 01, 17:51)
Vieno gydytojo zodziai: traskejimas yra labai noramalus dalykas sportininkams. Kadangi, tik pradejai sportuoti, tai siek tiek isjudinai sanariukus, stai ir pradejo trasketi. As neseniai masaza dariausi, tai masazutojos pirstai ojojoj kaip traskejo  smile.gif

dar nuvažiuosiu rytoj sportininkams kažkokių būna papildų sanariams, sako labai gerai , geriau nei gliukozminai. Ir skaičiau kad veikia efektyviai, ne taip kaip proenzi ar artrostopai.eisiu rytoj šildymams, tai knizeterapeutės( kitam kabinete dirba) paklausiu ar čia neblogai tas traškėjimas.
Atsakyti
Man šiandien reabilitologė pasakė, kad niekas nepadės ir kad skauda klubus nes kaulas į kaulą trinasi. Maždaug taip turėsi ir gyventi. Ir dar sakė kad vartojant želatiną atsigamina kremzlinis audinys, Aš sakiau kad jau pusę metų valgau kasdien želė, sako reikia dviejų metų. Kažin čia mitas? ar kas bandėt gydytis želatinu? Nes ji sako kito vaisto nėra.
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 06 04, 22:31)
Man šiandien reabilitologė pasakė, kad niekas nepadės ir kad skauda klubus nes kaulas į kaulą trinasi. Maždaug taip turėsi ir gyventi. Ir dar sakė kad vartojant želatiną  atsigamina kremzlinis audinys, Aš sakiau kad jau pusę metų valgau kasdien želė, sako reikia dviejų metų. Kažin čia mitas? ar kas bandėt gydytis  želatinu? Nes ji sako kito vaisto nėra.

o tai zele ar zelatina,ka reik vartot ?O kazi valgant zelatina kaip su cholesteroliu? unsure.gif nesikaupia jis.
Atsakyti
Kaip jus laikotes? Nors ir oras atsilo , bet man tai pablogeje stipriai unsure.gif O kaip jums?
Atsakyti
Sveiki, vyras turi diagnozę psoriazinis artritas. Turiu klausimą, ar geriant medrolį ir trexaną mėnesį laiko CRB gali išlikti nepakitęs t.y. nei kiek nesumažėjęs. RA norma. Bėda su kojų abiejais keliais, kaupiasi skysčiai, sanariai patys neskauda. Kažkaip dar nenorime tikėti tokia diagnoze unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 06 05, 20:23)
o tai zele ar zelatina,ka reik vartot ?O kazi valgant zelatina kaip su cholesteroliu? unsure.gif  nesikaupia jis.

Nu apie cholesteroli nežinau, per tas tris savaites kol nugarą skauda dar svoris nukrito, reikia biški priaugti. sake tinka visokia žėlė, ir šaltiena. Nusipirkau Artidol ir Flexit, bet užsiprašiau kad parveštų Mukosat, vistik hialuronas tiesiai į kraują (ampolės į raumenis). Gal kas vartojat Mukosat, ar daro stebuklus?
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 06 08, 21:57)
Nu apie cholesteroli nežinau, per tas tris savaites kol nugarą skauda dar svoris  nukrito, reikia biški priaugti.  sake tinka visokia žėlė, ir šaltiena. Nusipirkau Artidol ir Flexit, bet  užsiprašiau kad parveštų Mukosat, vistik hialuronas tiesiai į kraują (ampolės į raumenis). Gal kas vartojat Mukosat, ar daro stebuklus?

O juos abu galima kartu, ar cia daktare parase? Gal istiesu tas mukosat geras, as apie ji negirdejus .
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 06 08, 19:02)
O juos abu galima kartu, ar cia daktare parase? Gal istiesu tas mukosat geras, as apie ji negirdejus .

Artidol ir flexit papildai, juos galima abu, o Mukosata man parveš iš rusijos . taip noriu tikėti kad galėsiu gyventi be skausmo, kad būtų koks stebuklas. Mergaitės o gal kas bandėt susileisti hialuroną į kjelius , klubus, gal net stuburą leidžia?
p.s.: kad tik kas nors padėtų, nes tas opimizmas mano ir viltis ne amžini. žiūrėk kad nebūtų tai kad skausmai amžini, ir tada sėsiu ant antidepresantų, bus tik blogai ir blogai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajd: 09 birželio 2014 - 09:22
QUOTE(ajd @ 2014 06 09, 10:20)
Artidol ir flexit papildai, juos galima abu, o Mukosata man parveš iš rusijos . taip noriu tikėti kad galėsiu gyventi be skausmo, kad būtų koks stebuklas. Mergaitės o gal kas bandėt susileisti hialuroną į kjelius , klubus, gal net stuburą leidžia?
p.s.: kad tik kas nors padėtų, nes tas opimizmas mano ir viltis ne amžini. žiūrėk kad nebūtų tai kad skausmai amžini, ir tada sėsiu ant antidepresantų, bus tik blogai ir blogai...

As pazystu moteri kuriai leido helaurona i kelio sanari po operacijos, tai jai labai gerai , nors jos visi sanariai sveiki, cia buvo problema tik su vienu sanariu . I klubus man atrodo isvis neleidzia, gal del priejimo , bet gal as ir klystu , nezinau unsure.gif
Atsakyti
Aš po reumatologės jau, gavau leidžiamą metotreksatą. Žiūrėsim kaip seksis.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 06 11, 23:59)
Aš po reumatologės jau, gavau leidžiamą metotreksatą. Žiūrėsim kaip seksis.

O tyrimai lyg rasei geri buvo ? O salia leidziamo metotreksato dar ka nors skyre?Ar mazeja skausmas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 06 13, 10:57)
O tyrimai lyg  rasei geri buvo ? O salia leidziamo metotreksato dar ka nors skyre?Ar mazeja skausmas? unsure.gif

poliklinikoj daryti buvo geri, Santaruos- jau prastesni,uždegimą rodė ir pan. Rentgenas nepatiko visai gydytojai. Šalia Xefo nuo skausmo. Skausmas kaip kada, atrodo vieną dieną mažiau, kitą vėl smarkiai. Vakar vakare su ilga suknele pavaikščiojau, ne su kelnėm, tai brrr. Kelius ir čiurną surakino. Deja tenka sakyti, kad laukiu, kol pradėsiu tuos nuodus leistis ir jie pradės veikti... unsure.gif
Atsakyti