QUOTE(maža mazgė @ 2014 12 22, 13:13)
Manau, kad darant visus tyrimus, kainuotų tūkstantį ir gal ne vieną. Šiaip maždaug kainas galima susižiūrėti privačių poliklinikų puslapiuose, pvz. kardiolita.lt. Reumatologo konsultacija - 156 Lt, imunologiniai, o ir šiaip tyrimai kainuoja nepigiai, pvz. iš tų, kuriuos darė man: Anti DNR - 57Lt, ENA - 245Lt, HLA-B27 - 203Lt, anti-CCP - 79Lt, Bendras kraujo tyrimas (cito) - 29Lt, ENG (eritrocitų nusėdimo greitis) - 12Lt, CRB - 54Lt, o kur dar RF, MRT, Rentgenai ir visa kita...
Santariškėse irgi gana ilgai gaunasi, man pradėjo skaudėti birželį, o gydymą normalų paskyrė tik rugsėjo pabaigoje. Nes ateini, viską papasakoji, tada sako ką įtaria ir siunčia keliems tyrimams, kurie tą paneigia ar patvirtina, jei tyrimai paneigia arba neaiškūs, vėl siunčia kitiems tyrimams, bet visi tie vaikščiojimai tikrai gaunasi gerokais tarpais, deja.
Buvau tokioj nevilty, kad galvojau eiti privačiai, o kartu ir išgirsti kitokią nuomonę, tik kad kardiolitoj ta pati Povilėnaitė konsultuoja, pas kurią aš lankausi ir Santariškėse Tai atsisakiau tos minties.
Santariškėse irgi gana ilgai gaunasi, man pradėjo skaudėti birželį, o gydymą normalų paskyrė tik rugsėjo pabaigoje. Nes ateini, viską papasakoji, tada sako ką įtaria ir siunčia keliems tyrimams, kurie tą paneigia ar patvirtina, jei tyrimai paneigia arba neaiškūs, vėl siunčia kitiems tyrimams, bet visi tie vaikščiojimai tikrai gaunasi gerokais tarpais, deja.
Buvau tokioj nevilty, kad galvojau eiti privačiai, o kartu ir išgirsti kitokią nuomonę, tik kad kardiolitoj ta pati Povilėnaitė konsultuoja, pas kurią aš lankausi ir Santariškėse Tai atsisakiau tos minties.
Dekui labai uz tiek info
Kol nebuvau susidurusi su ligom nemaniau kad sitaip sudetinga pas gydytojus pakliut...
Ir dar pagalvojau... O jei jau su turimais tyrimais kreiptis privaciai, ar jie gydytu pagal juos, ar vis tiek naujai pas save darytu?