Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas VII tema

QUOTE(maža mazgė @ 2014 12 22, 13:13)
Manau, kad darant visus tyrimus, kainuotų tūkstantį ir gal ne vieną. Šiaip maždaug kainas galima susižiūrėti privačių poliklinikų puslapiuose, pvz. kardiolita.lt. Reumatologo konsultacija - 156 Lt, imunologiniai, o ir šiaip tyrimai kainuoja nepigiai, pvz. iš tų, kuriuos darė man: Anti DNR - 57Lt, ENA - 245Lt, HLA-B27 - 203Lt, anti-CCP - 79Lt, Bendras kraujo tyrimas (cito) - 29Lt, ENG (eritrocitų nusėdimo greitis) - 12Lt, CRB - 54Lt, o kur dar RF, MRT, Rentgenai ir visa kita...
Santariškėse irgi gana ilgai gaunasi, man pradėjo skaudėti birželį, o gydymą normalų paskyrė tik rugsėjo pabaigoje. Nes ateini, viską papasakoji, tada sako ką įtaria ir siunčia keliems tyrimams, kurie tą paneigia ar patvirtina, jei tyrimai paneigia arba neaiškūs, vėl siunčia kitiems tyrimams, bet visi tie vaikščiojimai tikrai gaunasi gerokais tarpais, deja.

Buvau tokioj nevilty, kad galvojau eiti privačiai, o kartu ir išgirsti kitokią nuomonę, tik kad kardiolitoj ta pati Povilėnaitė konsultuoja, pas kurią aš lankausi ir Santariškėse smile.gif Tai atsisakiau tos minties.

Dekui labai uz tiek info 4u.gif
Kol nebuvau susidurusi su ligom nemaniau kad sitaip sudetinga pas gydytojus pakliut... verysad.gif
Ir dar pagalvojau... O jei jau su turimais tyrimais kreiptis privaciai, ar jie gydytu pagal juos, ar vis tiek naujai pas save darytu? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 22 gruodžio 2014 - 16:51
QUOTE(Naira @ 2014 12 22, 17:49)
Ir dar pagalvojau... O jei jau su turimais tyrimais kreiptis privaciai, ar jie gydytu pagal juos, ar vis tiek naujai pas save darytu?  wub.gif

O jūs paskambinkite ir paklauskite registratūroje, ar jie priima su turimais tyrimais smile.gif
Atsakyti
Man irgi isiskaudejo birzelio men skyre gydyma rugseji,lankotes pas Povilenaite,kokios nuomones,as irgi pas ja lankausi.
Atsakyti
su sventem visas!! mirksiukas.gif mirksiukas.gif kaip laikotes|?
Atsakyti
QUOTE(zadeika @ 2014 12 27, 18:08)
su sventem visas!! mirksiukas.gif  mirksiukas.gif kaip laikotes|?

Aciu smile.gif
As tai siaip sau, jauciu paastrejima..... verysad.gif ,blogai su klubu, peties sanariu ir stuburu, jau praradau vilti, kad kazkada galesiu pilnai mest vaistus, panasu, kad tik didint reiks....
Forume ramu rolleyes.gif , tai gal kitos neblogai laikosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2014 12 22, 16:49)
O jei jau su turimais tyrimais kreiptis privaciai, ar jie gydytu pagal juos

Gydytų 4u.gif
Privačiai nebūtina sutikti visiems siūlomais tyrimais.
Aš tyrimus mokamus darausi Santariškėse (iki šiol nepavedė medikų požiūris į tų tyrimų kokybę), o pas gyd.einu tik privačiai. Tyrimų niekad neteko kartot smile.gif
Atsakyti
man irgi paastrejimas siandien,matyt dregnumas daro savo,ryte atsikeliau su tempimu blauzdoje,ir klubus skauda ne vaikiskai
Atsakyti
Su Naujais visas,
mergaitės noriu paklausti ar turit kokį treniruoklį namuose:dviratį, ar elipsinį?
Ir gal žinot kokį kad mažiau sąnariai dėvėtųsi?Ypač kelių ir klubų?
Atsakyti
Sveikos,
Pradėjau abejoti, ar tik ne spiralė Mirena išprovokavo mano artrito atsiradimą? Nieko apie tai neradau lietuviškuose tinklalapiuose, bet http://www.yourlawye...itis-mirena-iud.
Kas iš jūsų turite šią spiralę ir nesiseka gydytis artrito? Gal čia problema? Mėginau pasiaiškinti, gal kur galima atlikti silisio serumo ar silikono netoleravimo testą, bet niekur neradau. Gal kam teko susidurti?
Atsakyti
QUOTE(icequeen @ 2015 01 05, 19:54)
Sveikos,
Pradėjau abejoti, ar tik ne spiralė Mirena išprovokavo mano artrito atsiradimą? Nieko apie tai neradau lietuviškuose tinklalapiuose, bet http://www.yourlawye...itis-mirena-iud.
Kas iš jūsų turite šią spiralę ir nesiseka gydytis artrito? Gal čia problema? Mėginau pasiaiškinti, gal kur galima atlikti silisio serumo ar silikono netoleravimo testą, bet niekur neradau. Gal kam teko susidurti?

O argi kuris nors tradicinės medicinos gydytojas sako,jog RA isgydomas? g.gif Jiems net podagra nepagydoma, o mano tėtis išsigydė.
Atsakyti
QUOTE(icequeen @ 2015 01 05, 19:54)
Sveikos,
Pradėjau abejoti, ar tik ne spiralė Mirena išprovokavo mano artrito atsiradimą?

Rusiškuose užtat apstu atvejų, kai po spiralės prasidėjo sąnarių problemos.
Man pačiai problemos prasidėjo po vaikų gimimo, t.y. cezario pjūvių operacijų, todėl tikrai manau, kad lytiniai hormonai gali išprovokuoti sąnarių bėdas.

O jums RA patvirtintas ar neužtenka duomenų?

Užmėtykite pomidorais, bet noriu ir tikėsiu, kad viskas pagydoma, tereikia tinkamo gydymo + natūralios medicinos priemonės + (svarbiausia) tinkamo psichologinio fono. Prieš kiek daugiau nei metus gulėjau lovoje, sukaustyta viso kūno skausmo, nuo pėdų iki kaklo. Prieš savaitę kopiau į kalnus ir po geros valandos kopimo aukštyn vos jutau kelių skausmą. Be jokių vaistų. Ir kažkaip norisi tikėti, kad daugeliui mūsų galima dar padėti gyventi ilgai ir kokybiškai...
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2015 01 05, 20:50)
Rusiškuose užtat apstu atvejų, kai po spiralės prasidėjo sąnarių problemos.
Man pačiai problemos prasidėjo po vaikų gimimo, t.y. cezario pjūvių operacijų, todėl tikrai manau, kad lytiniai hormonai gali išprovokuoti sąnarių bėdas.

O jums RA patvirtintas ar neužtenka duomenų?

Užmėtykite pomidorais, bet noriu ir tikėsiu, kad viskas pagydoma, tereikia tinkamo gydymo + natūralios medicinos priemonės + (svarbiausia) tinkamo psichologinio fono. Prieš kiek daugiau nei metus gulėjau lovoje, sukaustyta viso kūno skausmo, nuo pėdų iki kaklo. Prieš savaitę kopiau į kalnus ir po geros valandos kopimo aukštyn vos jutau kelių skausmą. Be jokių vaistų. Ir kažkaip norisi tikėti, kad daugeliui mūsų galima dar padėti gyventi ilgai ir kokybiškai...

Ne ne ne,tokio zmogaus kaip Jus bent jau as nemėtysiu niekuo mirksiukas.gif . Jus verta pagarbos,jei ieškote tinkamo gydymo ir tikite,kad viskas pagydoma. Tik gaila,jog dauguma tai supranta per vėlai.
Atsakyti