QUOTE(" voresta " @ 2014 11 16, 20:38)
Tokio reto kvėpavimo ir tikėjausi, tačiau antras skaičius -oro sulaikymas- glumina. Jis turėtų būti kur kas didesnis- minutė+. Ar tikrai tik tiek? Gal uždusus, iš kažkur parbėgus?
Tie du skaičiai statomi į formulę: dažnis/min - (oro sul.:5)= 10-(23:5)=5,4. Tai yra kraujo pH indeksas- jis parodo šarmų-rūgščių pusiausvyrą kraujyje ir iš ko organizmas gauna energiją Normalus pH indeksas yra 7, pH indeksas didesnis už 7 bus rūgšties pusėje, pH indeksas mažesnis už 7 yra šarminis. Tavo atveju indeksas yra mažiau nei 7, kas rodytų, kad organizmas energiją gamina daugiau iš riebalų, negu iš angliavandenių, o jei riebalų pakankamai nevalgai , arba jų nebeturi poodiniame sluoksnyje, tada organizmas energijai gaminti ima ardyti raumenis. Mano vyro pH indeksas buvo jau su minuso ženklu -12 ir jis liesėjo valgydamas didžiulius kiekius angliavandenių. Todėl gavom patarimą apriboti angliavandenius ir pradėti maitintis riebiu maistu. Ir tas raumenų nykimas liovėsi, o po kokio pusmečio jau ėmė augti. Priaugo ~ 10 kg. Kvėpavimas pasidarė dažnesnis- dabar 16k/min. Tad pamaniau, kad tas pats gali būt ir tau. Tik va pas mano vyrą oro sulaikymas buvo virš 2 min, o tavo toks trumpas ..
Sveiko žmogaus kvėpavimo dažnis turi būti~ 14-16 k min, o orą sulaikyti gali~50 sek.
Dabar skaitau
knygą, kurios autorius, remdamasis daugybe tyrimų, teigia, kad kviečių vartojimas labai glaudžiai siejasi su autoimuninėmis ligomis. Siūlau pasidomėti ta knyga.
Labai labai aciu , mane tikrai sudomino .Tiesos cia yra ,as riebalu daug neturiu ant kuno ,o valgau matyt nepkankamai riebiai , seniau valgiau riebiau ir mastant mazdaug nuo tada ir " aptirpau ". Labai ydomus, logiskas paaiskinimas.Dar karta bandziau sulaikyt kvepavima, tai puse minutes netraukiu
, gal man kas su plauciais daros,seniau lyg daugiau tempdavau
.Tai man kaip ir riebiau reiktu valgyt
?
O sulaikyma kvepavimo tai skaiciuoju taip: ykvepiu ir laikau , jei galeciau po biski ispust tada taip ilgiau gautusi , bet laikau ir neiskvepiu.