Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas VII tema

QUOTE(rimulėėė @ 2014 11 05, 11:09)
ai paskaičiau ir prisiminiau....  doh.gif
Stuburas man durnavot pradėjo 14 metų. RA susirgau prieš 4, Tai vabuvau pas "geriausia" neurologa, tai jis mane apšvietė:  pirma tipo man Ra neišlindo taip ilgai tik dėl vaistų kuriuos praktiškai bevik pastoviai gėriau nuo stuburo... ir antra kad stuburo skausmai susitvarkys, kai subalansuos Gydimanuo RA. tipo RA vaistai nuims ir stuburo skausmus....Trečia aišku tai laikina,kol stuburas nesusidėvės .......bet kol kas kaip ir ramu.

O kokie vaistai nuo stuburo kur geret taip uztusavo RA?
Atsakyti
Kas galėtų man paaiškint,dėl ko sergant RA nyksta raumenys? Gal kas klausė pas reumatologą ar šeimos daktarą? Kaip tai aiškina medicina? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 11 14, 21:12)
Kas galėtų man paaiškint,dėl ko sergant RA nyksta raumenys? Gal kas klausė pas reumatologą ar šeimos daktarą? Kaip tai aiškina medicina? unsure.gif

Cia nebent del to, kad del sanariu skausmo nustojama judet. Pas mane visi raumenukai tvarkoj is esmes, apart kurie po operaciju pasilpe, bet as kruvio stengiuosi sau nenumazint labai, kad palaikyt tonusa.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 11 14, 21:19)
Cia nebent del to, kad del sanariu skausmo nustojama judet. Pas mane visi raumenukai tvarkoj is esmes, apart kurie po operaciju pasilpe, bet as kruvio stengiuosi sau nenumazint labai, kad palaikyt tonusa.

Aciu labai uz atsakyma.
As irgi manau ,kad zmones del skausmo nustoja judet, bet as judu ir jauciu kad kokie trys metai kai mano raumenys nyksta , sumazejo svorio kokie 4 kg mazdaug per tris metus, kitos sveikos bendraamzes raumeningos, tvirtos, nors ir nejuda , o as kokia tai suvytus , nors skausmas dar neriboja mano judejimo , tai galvoju gal dar koks kitas paaiskinimas yra .. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 11 14, 21:25)
Aciu labai uz atsakyma.
As irgi manau ,kad zmones del skausmo nustoja judet, bet as judu ir jauciu kad kokie trys metai kai mano raumenys nyksta , sumazejo svorio kokie 4 kg mazdaug per tris metus, kitos sveikos bendraamzes raumeningos, tvirtos,  nors ir nejuda , o as kokia tai suvytus , nors skausmas dar neriboja mano judejimo , tai galvoju gal dar koks kitas paaiskinimas yra .. unsure.gif

Aisku svarbu ir mityba, turi nestigti baltymu,magnio. As jau "atsvenciau" 6-tasias ligos metines, dziaugiuosi, kad kazkaip ir tuos raumenis islaikau, skaudet skauda daznai, bet daug dirbu, stengiuosi demesio nekreipt pernelyg daug.
Atsakyti

Organizmui trūksta vandens ir mitybos.
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 11 05, 16:13)
O kokie vaistai nuo stuburo kur geret  taip uztusavo RA?

aš gėriau Dikloberlo retardus... nu tie kur paraveikia, nepamenu tiksliai, bet Diklakas
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2014 11 14, 23:08)
aš gėriau Dikloberlo retardus... nu tie kur paraveikia, nepamenu tiksliai, bet Diklakas

Jie ne nuo stuburo, o nuo skausmo.
Atsakyti

Aš ne medicina, ir jei mėginsiu paaiškint, bandelėm neapmėtysit ? biggrin.gif
Mano vyrui nyko raumenys, tai šiek tiek išsiaiškinom ir tai sustabdėm. Dabar jie atauginėja.
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2014 11 15, 00:53)
Jie ne nuo stuburo, o nuo skausmo.

Nu nežinau nežinau.. reiškias mane tokie tūpi dakratai visus 10 metų gydė... kad laikė ant nuskausminamųju , o ne ant uždegima mažinančių.......... Nu ir ko jie ten mokinas.... lotuliukas.gif
Dicloberl retard sudėtyje yra veikliosios medžiagos diklofenako natrio druskos. Šis preparatas yra skausmą ir uždegimą malšinantis vaistas ir priklauso nesteroidinių vaistų nuo uždegimo (NVNU) grupei.
citataiš čia http://www.vaistai.l...
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 11 15, 15:34)
Aš ne medicina,  ir jei mėginsiu paaiškint,  bandelėm neapmėtysit ? biggrin.gif
Mano vyrui nyko raumenys,  tai šiek tiek išsiaiškinom ir tai sustabdėm. Dabar jie atauginėja.

Aš nevalgau bandelių, neapmėtysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 11 15, 15:34)
Aš ne medicina,  ir jei mėginsiu paaiškint,  bandelėm neapmėtysit ? biggrin.gif
Mano vyrui nyko raumenys,  tai šiek tiek išsiaiškinom ir tai sustabdėm. Dabar jie atauginėja.

Ir del ko jam nyko , papasakokit?smile.gif?
Atsakyti