Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas VII tema

QUOTE(ajd @ 2014 10 26, 15:20)
Na lentą dar užtruks kol padarys, kol prizysiu, o kočiojimasis ant butelio-super, bent jau po to labai gerą nugarai. Tikrai AČIŪ.
Juolab kad tos visos žolės, želės, ir lauro lapeliai ir pan-man efekto neduoda,o pratimai gerai.

Prie visko, nepamirškit,kad atstatymui reikalinga valgyti kuo natūralesnį maistą. Gerti vandens po 30 ml kiekvienam jūsų svorio kilogramui. Nes organizmas turi gauti medžiagų,kad tarpslankteliis audinys įgautų elastingumo.
Atsakyti
Gal kas klauset reumatologu,kaip musu ligos atveju su skiepais nuo gripo, rekomenduoja ar nelabai skiepintis? Visgi tos musu ligos autoimunines. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 10 30, 09:33)
Gal kas klauset reumatologu,kaip musu ligos atveju su skiepais nuo gripo, rekomenduoja ar nelabai skiepintis? Visgi tos musu ligos autoimunines. unsure.gif

Mano ankstesne reumatologe buvo be nuomones, seimos gyd.dalyvavo konferencijose, seminaruose del manes, tai ten sake, kad su autoimuninem ligom nerekomenduoja skiepu. Del idomumo paklausiu dabartines reumatologes nuomones. As skeptiskai ziuriu, musu praktikoj pastebim viena beda, po skiepo labai dazni plauciu uzdegimai yra, tad mediku tarpe mes nesiskiepyjam ir as skiepytis nesiruosiu.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 10 30, 09:51)
Mano ankstesne reumatologe buvo be nuomones, seimos gyd.dalyvavo konferencijose, seminaruose del manes, tai ten sake, kad su autoimuninem ligom nerekomenduoja skiepu. Del idomumo paklausiu dabartines reumatologes nuomones. As skeptiskai ziuriu, musu praktikoj pastebim viena beda, po skiepo labai dazni plauciu uzdegimai yra, tad mediku tarpe mes nesiskiepyjam ir as skiepytis nesiruosiu.

Aciu , nes ydomu pasidare .As seniau gal kokius 6 metus skiepijaus, o db kokie trys metai jau ne.
Atsakyti
Man nerekomendavo skiepytis
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2014 10 30, 13:19)
Man nerekomendavo skiepytis

Geriau nelyst i organizma su neaiskios kilmes skiepais,nes neaisku koki atsaka duos musu imunine sistema. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 10 30, 14:23)
Geriau nelyst i organizma su neaiskios kilmes skiepais,nes neaisku koki atsaka duos musu imunine sistema. unsure.gif

drinks_cheers.gif

Per švelniai pasakyta, jau nuo medikamentų imuninė vos pukši. Kam skiepytis ,jei nuo gripo yra vaistų? Ir tai jeigu susirgsi,o jei ne, kam tas skiepas reikalingas.
Atsakyti
Aid kaip jauciates po stuburo tempimo,kai praejo truputis laiko, ar geriau ?
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 11 04, 14:58)
Aid kaip jauciates po stuburo tempimo,kai praejo truputis laiko, ar geriau ?

Sakyti kad visai nepadėjo negalėčiau, bet ir stebuklo nepadarė. Gal kiek ir geriau, o nuo laiko geriau. Aš po kelio operacijos su ramentais kai pradėjau vaikščioti vėl skauda. panašu kad reikės mikrochirurgo konsultacijos. Visi "išvaržininkai" su kuriais prie tempimo kalbėjau sako kad jiems padeda. Matomai vistik nuo ligos priklauso. Antrą kartą neičiau. Dar liko akupunktūra nebandyta, tai kai vaikščiosiu pabandysiu akupunktūrą.
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 11 05, 11:30)
Sakyti kad visai nepadėjo negalėčiau, bet  ir  stebuklo nepadarė. Gal kiek ir geriau, o nuo laiko geriau. Aš po kelio operacijos su ramentais kai pradėjau vaikščioti vėl skauda. panašu kad reikės mikrochirurgo konsultacijos. Visi "išvaržininkai" su kuriais prie tempimo kalbėjau sako kad jiems padeda. Matomai vistik nuo ligos priklauso. Antrą kartą neičiau. Dar liko akupunktūra nebandyta, tai kai vaikščiosiu pabandysiu akupunktūrą.

ai paskaičiau ir prisiminiau.... doh.gif
Stuburas man durnavot pradėjo 14 metų. RA susirgau prieš 4, Tai vabuvau pas "geriausia" neurologa, tai jis mane apšvietė: pirma tipo man Ra neišlindo taip ilgai tik dėl vaistų kuriuos praktiškai bevik pastoviai gėriau nuo stuburo... ir antra kad stuburo skausmai susitvarkys, kai subalansuos Gydimanuo RA. tipo RA vaistai nuims ir stuburo skausmus....Trečia aišku tai laikina,kol stuburas nesusidėvės .......bet kol kas kaip ir ramu.
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 11 05, 10:30)
Sakyti kad visai nepadėjo negalėčiau, bet  ir  stebuklo nepadarė. Gal kiek ir geriau, o nuo laiko geriau. Aš po kelio operacijos su ramentais kai pradėjau vaikščioti vėl skauda. panašu kad reikės mikrochirurgo konsultacijos. Visi "išvaržininkai" su kuriais prie tempimo kalbėjau sako kad jiems padeda. Matomai vistik nuo ligos priklauso. Antrą kartą neičiau. Dar liko akupunktūra nebandyta, tai kai vaikščiosiu pabandysiu akupunktūrą.

sakykit ka daretes su keliu, kas per operacija.? man aktuali tema nes keliai skauda taip, kad kenteti neimanoma, leidausi kenaloga i sanari tai padejo tik 3men.
Mano organizmas isdykauja smile.gif kraujo tyrimai neberodo nei RA nei Vilkliges, nors 5metus rode tai viena tai kita.ar kam nors taip buvo?
mielu noru kesiciausi kelio sanrius, bet visi gydytojai sako, kad dar jauna pakentek bent 10 metu , nesuprantu ju tokio pasakymo juk man dabar gyventi reikia.
Atsakyti
QUOTE(Šiaurės_pašvaistė @ 2014 11 05, 09:13)
sakykit ka daretes su keliu, kas per operacija.? man aktuali tema nes keliai skauda taip, kad kenteti neimanoma, leidausi kenaloga i sanari tai padejo tik 3men.
Mano organizmas isdykauja smile.gif kraujo tyrimai neberodo nei RA nei Vilkliges, nors 5metus rode tai viena tai kita.ar kam nors taip buvo?
mielu noru kesiciausi kelio sanrius, bet visi gydytojai sako, kad dar jauna pakentek bent 10 metu , nesuprantu ju tokio pasakymo juk man dabar gyventi reikia.

jeigu pasiteisins ir viskas pavyko gerai,kai rezultatas bus aiškus tada pasakysiu. O tai bus kaip su tempimu...
Atsakyti