QUOTE(Dzeida @ 2014 10 22, 22:31)
Pas mane baisi skolioze krutininej dali
, kaip kablys , jau keli menesei kaip skauda peti ,matyt jau diskai tiek susidevejo kad nervus ima spaust , viskas ant stuburo laikosi ir surista ......riecia mane i kupra, oi kai imu galvot bloga darosi ...
Nu nesnervuokit tik. Bandykit kiek įmanoma mankštelę daryt, kad kiek įmanoma pastiprint nugaros raumenis, stuburas juk ne vienas viska laiko, jei duosim raumenim suglebt, jis tikrai liks vienas...
Pas mano sūnu skoliozė didelė, pas ji taip vadinama gaidžio krūtinė. Bet mes nesiryžom operacijos daryt, nors jam jau širdis pasisukus... Kadangi visi procesai sustoje, ir šeip protingam, žmogui netrukdo, tai taip ir laikosi.. Sporto kluban eina, mase užsiaugino, tai ji nežinai tai ir nbesuprasi labai, tik maikučiu neišeina trikampiu kaklu pirkt.
Aš tai šiandien vonioj pagulėjau..kaifas.Ilgai negaliu, pradėjo sukt sanarius, bet...kita vertus dukros nebuvo tai MB padėjo įlipt ir iškėlė.
Kažkaip kuris laikas galvojom, rankenas tvirtint, tai susiradau tokia, kuria galima prie vonios krašto saugiai pritaisyt, bet supratau šiandien, kad nepasikelsiu vistiek, riešai nelaiko... negaliu per juos trauktis. Teks palaiadot mintį pagulėt vonioj.
Šeip įdomu būtu pasikočiot , suprantu, kad tai elenemtrarus stuburo tempimas, ale kaip atsikelt nuo žemės...
Ai klausėt apie aparačiuka, Maniškio modelis senesnis, nu jam 12 metų jau., dabar tetai atidaviau, tai jeims padeda, matyt kraujotaka, masažiukas, jei jokių rimtų bėdų neturi, tik eiliniai amžiaus skausmeliai.