QUOTE(ajd @ 2014 10 22, 12:53)
Šokinėti išvis su tokiais keliais ir nugara negalima. O dėl fizioterapijos tai Jūs neteisi-iškart kai suskausta sanarius skiria ir ultragarsa, ir nugarai DNS ir elektros stimuliaciaj, būtent be vaistų mažinti uždegimą ir skausmą, aktyvinti kraujotaką stimuliuoti raumenis, ir ne po savaitės o tik prasidėjus skausmui. Suprantu niekas neturi tokių aparčiukų, vat kaluasimas kiek giliai ir stipriai jie veikia. Aš turėjau tetą ir žinau iki ko priveda vaistų rijimas, būtinai reikia kombinuoti su netradicine medicina.
Na jo man ir bėgiot jau 10 metų uždrausta.
Aparačiuka aš toki naudojau nuo stuburo.... manlabai nepadėjo, bet masažas tai geras, gilus...
QUOTE(Liepa B. @ 2014 10 22, 13:40)
Skiria, na žinoma, dėlto ligonių nemažėja,o daugėja.Uždegimo sukėlėjo nesugeba surast,tai kas belieka,daryt ,viską kad neskaudėtų.Neskaudės,tai jų požiūriu būsi pasveikęs.
Truputis pamąstymui.Pvz,jeigu uždegimą sąnario sukėlė bakterijos,užkimšę prie sąnario esanti limfmazgį.Ir vietoj to,kad padėti organizmui jį pamažu išvarinėti ir išvalyti, dirbtina stimuliacija,ta visą "pelkę"išstumsite aukštyn ( nes limfa teka tik aukstyn). Net sunku pagalvot,į kurią vietą ta "pelkė' trenks. Dėlto ir būna,ateinama pas gydytojus su vienu skaudamu sąnariu,neva pagydo.O po kurio laiko kaip kerta,tai užsidega dar keli.
Dėl šokinėjimo.Galima tik vaikščioti,kaip kas sugeba. Bet paduose tiek taškų,kad toks savimasažas atliks veiksmingesnę stimuliaciją už visokius elektinius prietaisus. Mes ir taip gyvenam elektromagnetinių bangų apsuptyje,kurios veikia mus neigiamai,tai dar ir gydomės.Ir nuo kada šiuos ir panašius prietaisus priskyrė netradicinei medicinai?
Nu nežinau, jei jums bakteriju nerado tai dar nereiškia. kad medicina neina į prieki ir visi daktarai tik sau naudos žiūri.. bile žmogus sirgtum ir daugiau po poliklinikas trintumies.
O su ta limfotakatai gydikitės, bet nemenkinkit kitos nuomonės, kiekvienam juk savo....