Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas VII tema

QUOTE(ajd @ 2014 10 21, 21:04)
Sveikutės biškį ne skruzdžių miltelių temą-gal kas bandėte tokius ar panšius aparačiukus
http://www.hiperfarm...disana-tdp.html
http://www.hiperfarm...lhv-f128-e.html
sakau gal padeda nuramina skausmą?

Kai yra uždegiminiai procesai negalima daryti jokių fizioterapijų, masažų,purvo vonių, šildymų ir t.t
Ką jūsų nuomone šie aparatai turi paveikti?Kaulams ir kremzlei šios visos procedūros 0 laipsnių. Jei suaktyvinsite kraujotaką ir limfotaką uždegimo metu,tai galite dar labiau pabloginti padėtį.

Kam mesti pinigus į balą, jau geriau šokinėti ant šiltų akmenų, tai bus natūralus pėdų masažas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa B.: 21 spalio 2014 - 21:01
Sveikutės. 4u.gif Norėjau jūsų paklausti, ar man gali būti reumatoidinis artritas (ar dar kas nors su tais sąnariais). Viskas prasidėjo po gimdymo praėjus porai mėn. Rytais ėmiau jausti rankų ir kojų apmirimą - keli pirmi žingsniai būdavo labai sunkūs (lyg senutė). Vėliau patino ir ėmė mausti rankos piršto sąnarį. Pasidariau kraujo tyrimus - viskas normoj, uždegimo nerodo. Reaktyvinis baltymas irgi normoj. Raumatologė pasakė, kad čia nieko man nėra, baigsiu žindyt, nešiot vaiką ir praeis. blink.gif Reabilitologė skyrė tris mankštas, penkias elektrostimuliacijas, nes mano, kad visi negalavimai nuo stuburo - nuo vaikystės turiu skoliozę. Tačiau baigus šitas juokingas procedūras pastebėjau, kad ėmė skaudėti vieną krumplį ir jis patinęs. Nykščio sąnarys taip pat šiek tiek skausmingas. Visi šie pokyčiai vyksta kairėje rankoje, su kuria tikrai darau mažiau nei dešine. schmoll.gif Vėl užsiregistravau pas reumatologą, vėl kartosiu kraujo tyrimą... Ar ką nors kitaip reikia tirtis? Bijau, kad laiku gali būti kas nors nepastebėta...
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2014 10 21, 18:54)
Kai yra uždegiminiai procesai negalima daryti jokių fizioterapijų, masažų,purvo vonių, šildymų ir t.t
Ką jūsų nuomone šie aparatai turi paveikti?Kaulams ir kremzlei šios visos procedūros 0 laipsnių. Jei suaktyvinsite kraujotaką ir limfotaką uždegimo metu,tai galite dar labiau pabloginti padėtį.

Kam mesti pinigus į balą, jau geriau šokinėti ant šiltų akmenų, tai bus natūralus pėdų masažas  thumbup.gif

Šokinėti išvis su tokiais keliais ir nugara negalima. O dėl fizioterapijos tai Jūs neteisi-iškart kai suskausta sanarius skiria ir ultragarsa, ir nugarai DNS ir elektros stimuliaciaj, būtent be vaistų mažinti uždegimą ir skausmą, aktyvinti kraujotaką stimuliuoti raumenis, ir ne po savaitės o tik prasidėjus skausmui. Suprantu niekas neturi tokių aparčiukų, vat kaluasimas kiek giliai ir stipriai jie veikia. Aš turėjau tetą ir žinau iki ko priveda vaistų rijimas, būtinai reikia kombinuoti su netradicine medicina.
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 10 22, 11:53)
Šokinėti išvis su tokiais keliais ir nugara negalima. O dėl fizioterapijos tai Jūs neteisi-iškart kai suskausta sanarius skiria ir ultragarsa, ir nugarai DNS ir elektros stimuliaciaj, būtent be vaistų mažinti uždegimą ir skausmą, aktyvinti kraujotaką stimuliuoti raumenis, ir ne po savaitės o tik prasidėjus skausmui. Suprantu niekas neturi tokių aparčiukų, vat kaluasimas kiek giliai ir stipriai jie veikia.  Aš turėjau tetą ir žinau iki ko priveda vaistų rijimas, būtinai reikia kombinuoti su netradicine medicina.

Skiria, na žinoma, dėlto ligonių nemažėja,o daugėja.Uždegimo sukėlėjo nesugeba surast,tai kas belieka,daryt ,viską kad neskaudėtų.Neskaudės,tai jų požiūriu būsi pasveikęs.
Truputis pamąstymui.Pvz,jeigu uždegimą sąnario sukėlė bakterijos,užkimšę prie sąnario esanti limfmazgį.Ir vietoj to,kad padėti organizmui jį pamažu išvarinėti ir išvalyti, dirbtina stimuliacija,ta visą "pelkę"išstumsite aukštyn ( nes limfa teka tik aukstyn). Net sunku pagalvot,į kurią vietą ta "pelkė' trenks. Dėlto ir būna,ateinama pas gydytojus su vienu skaudamu sąnariu,neva pagydo.O po kurio laiko kaip kerta,tai užsidega dar keli.

Dėl šokinėjimo.Galima tik vaikščioti,kaip kas sugeba. Bet paduose tiek taškų,kad toks savimasažas atliks veiksmingesnę stimuliaciją už visokius elektinius prietaisus. Mes ir taip gyvenam elektromagnetinių bangų apsuptyje,kurios veikia mus neigiamai,tai dar ir gydomės.Ir nuo kada šiuos ir panašius prietaisus priskyrė netradicinei medicinai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa B.: 22 spalio 2014 - 11:52
QUOTE(ajd @ 2014 10 21, 21:04)
Sveikutės biškį ne skruzdžių miltelių temą-gal kas bandėte tokius ar panšius aparačiukus
http://www.hiperfarm...disana-tdp.html
http://www.hiperfarm...lhv-f128-e.html
sakau gal padeda nuramina skausmą?

naudoju panašų TENS aparatą. Man jis padeda raumeniniam daugiau skausmam ir po operacijų naudojau gana intensyviai.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 10 22, 09:45)
naudoju panašų TENS aparatą. Man jis padeda raumeniniam daugiau skausmam ir po operacijų naudojau gana intensyviai.

Koks stiprumas , tik suvirpina raumenį? ar kaip reikiant pakilnoja? nugarai nebandėt?
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 10 22, 12:53)
Šokinėti išvis su tokiais keliais ir nugara negalima. O dėl fizioterapijos tai Jūs neteisi-iškart kai suskausta sanarius skiria ir ultragarsa, ir nugarai DNS ir elektros stimuliaciaj, būtent be vaistų mažinti uždegimą ir skausmą, aktyvinti kraujotaką stimuliuoti raumenis, ir ne po savaitės o tik prasidėjus skausmui. Suprantu niekas neturi tokių aparčiukų, vat kaluasimas kiek giliai ir stipriai jie veikia.  Aš turėjau tetą ir žinau iki ko priveda vaistų rijimas, būtinai reikia kombinuoti su netradicine medicina.

Na jo man ir bėgiot jau 10 metų uždrausta.
Aparačiuka aš toki naudojau nuo stuburo.... manlabai nepadėjo, bet masažas tai geras, gilus...
QUOTE(Liepa B. @ 2014 10 22, 13:40)
Skiria, na žinoma, dėlto ligonių nemažėja,o daugėja.Uždegimo sukėlėjo nesugeba surast,tai kas belieka,daryt ,viską kad neskaudėtų.Neskaudės,tai jų požiūriu būsi pasveikęs.
Truputis pamąstymui.Pvz,jeigu uždegimą sąnario sukėlė bakterijos,užkimšę prie sąnario esanti limfmazgį.Ir vietoj to,kad padėti organizmui jį pamažu išvarinėti ir išvalyti, dirbtina stimuliacija,ta visą "pelkę"išstumsite aukštyn ( nes limfa teka tik aukstyn). Net sunku pagalvot,į kurią vietą ta "pelkė' trenks. Dėlto ir būna,ateinama pas gydytojus su vienu skaudamu sąnariu,neva pagydo.O po kurio laiko kaip kerta,tai užsidega dar keli.

Dėl šokinėjimo.Galima tik vaikščioti,kaip kas sugeba. Bet paduose tiek taškų,kad toks savimasažas atliks veiksmingesnę stimuliaciją už visokius elektinius prietaisus. Mes ir taip gyvenam elektromagnetinių bangų apsuptyje,kurios veikia mus neigiamai,tai dar ir gydomės.Ir nuo kada šiuos ir panašius prietaisus priskyrė netradicinei medicinai?

Nu nežinau, jei jums bakteriju nerado tai dar nereiškia. kad medicina neina į prieki ir visi daktarai tik sau naudos žiūri.. bile žmogus sirgtum ir daugiau po poliklinikas trintumies.
O su ta limfotakatai gydikitės, bet nemenkinkit kitos nuomonės, kiekvienam juk savo.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2014 10 22, 16:52)
Aparačiuka aš toki naudojau nuo stuburo.... manlabai nepadėjo, bet masažas tai geras, gilus...
Nu nežinau, jei jums bakteriju nerado tai dar nereiškia. kad medicina neina į prieki ir visi daktarai tik sau naudos žiūri.. bile žmogus sirgtum ir  daugiau po poliklinikas trintumies.
O su ta  limfotakatai gydikitės, bet nemenkinkit kitos nuomonės, kiekvienam juk savo.... 4u.gif

Na ir kodėl žmonės taip reaguoja? Iškart pereina i asmeniškumus. Nei aš kažką menkinu nei ką. Paprasčiausiai pateikiau pavyzdį ir tas pavyzdys su manim neturi nieko bendro.Tikslas buvo įspėti.
O forumai,tam ir sukurti išsakyti savo nuomonę.Ar aš klystu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa B.: 22 spalio 2014 - 18:00
QUOTE(rimulėėė @ 2014 10 22, 13:52)
4u.gif

Rimulėėė, o kurį naudojat?
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 10 22, 14:35)
Koks stiprumas , tik suvirpina raumenį? ar kaip reikiant pakilnoja? nugarai nebandėt?

sutraukia kaip reikalas, po operacijų, kai suglemba raumuo, ant didelio stiprumo naudoju ir kaip raumenų elektrostimuliatorių. nugarai bandžiau,pas mane ten matyt per didelės problemos, kad padėtų-jai nieks nepadeda. Šian dar reabilitologė pasakė, kad skoliozė atsiradus krūtininėj daly, dėl to dar labiau provokuoja skausmus ir nugaroj ir petyje.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 10 22, 16:40)
sutraukia kaip reikalas, po operacijų, kai suglemba raumuo, ant didelio stiprumo naudoju ir kaip raumenų elektrostimuliatorių. nugarai bandžiau,pas mane ten matyt per didelės problemos, kad padėtų-jai nieks nepadeda. Šian dar reabilitologė pasakė, kad skoliozė atsiradus krūtininėj daly, dėl to dar labiau provokuoja skausmus ir nugaroj ir petyje.

http://puikisveikata...-stimuliatorius
toks?
pas mane irgi iškrypęs ...
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 10 22, 19:40)

Pas mane baisi skolioze krutininej dali verysad.gif , kaip kablys , jau keli menesei kaip skauda peti ,matyt jau diskai tiek susidevejo kad nervus ima spaust , viskas ant stuburo laikosi ir surista ......riecia mane i kupra, oi kai imu galvot bloga darosi ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzeida: 22 spalio 2014 - 20:36