Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas VII tema

QUOTE(onienė @ 2014 09 24, 12:35)
atrodo kai užburtas ratas sad.gif
va pabuvus sanatorijoje, pvz Naftalane pasijustumet gerai ir metus laiko galetumet sutaupyt ant vaistų ir tyrimų.. niekas netiki kol pats nepatiria savo kailiu !

5300 lt-14 dienų, o yra pigesnis variantas nei per turizmo agentūrą?
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 09 24, 15:41)
Stygium gerkit kas 3 mėm. po ampulę, nepamenu pavadinimo, nueikit ir pasakykit, kad vit.D3 ampulę kur keletui mėnesių, arba Aquadetrim lašeliai, po 3 per dieną.
Laikausi neblogai,tik iš peršalimų neišbrendu, bei nugaros skausmas nepalieka manęs. Leidžiuosi metotreksatą+folinė, medrol ir Xefo.

As jau sugerus ta ampule, bet sako labai bomba kepenim,tokia smugine doze, tipo ta ampule isrado prancuzai del asocialiu seimu, kurie pamirsta vaikam lasiukus gydyt ir rachitas vystosi.Aisku kaip visada visokios tezes israitomos biggrin.gif Man irgi nugara skauda sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 09 25, 19:44)
As jau sugerus ta ampule, bet sako labai bomba kepenim,tokia smugine doze, tipo ta ampule isrado prancuzai del asocialiu seimu, kurie pamirsta vaikam lasiukus gydyt ir rachitas vystosi.Aisku kaip visada visokios tezes israitomos  biggrin.gif Man irgi nugara skauda sad.gif

Mano kepenys dabar sveikut sveikuteles, ampules kas 4-6men del skydliaukes naudoju gal 1,5 metu.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 09 25, 19:54)
Mano kepenys dabar sveikut sveikuteles, ampules kas 4-6men del skydliaukes naudoju gal 1,5 metu.

ok zinosiu smile.gif aciu 4u.gif gal ir maniskes atlaikys.
O endokrinologai kaip nustate kad reik ampuliu,liepe D daryt , ar siaip kokie kiti rodikliai blogi buvo kuriais remiantis liepe gert D?
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 09 25, 21:24)
ok zinosiu  smile.gif  aciu  4u.gif gal ir maniskes atlaikys.
O endokrinologai kaip nustate kad reik ampuliu,liepe D daryt , ar siaip kokie kiti rodikliai blogi buvo kuriais remiantis liepe gert D?

Turiu isvesejusia ir labai padidejusia skydliauke, endokrinologe pataria nuolat vartot vitD ir selena, nes tai itakoja skydliaukes veikla ir bukle i geraja puse, tikiu ja, nes kiek gydausi pas ja, rezultatai neblogeja, tik pagereje buvo, echoskopija irgi geriausia kas gali buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 09 25, 22:36)
Turiu isvesejusia ir labai padidejusia skydliauke, endokrinologe pataria nuolat vartot vitD ir selena, nes tai itakoja skydliaukes veikla ir bukle i geraja puse, tikiu ja, nes kiek gydausi pas ja, rezultatai neblogeja, tik pagereje buvo, echoskopija irgi geriausia kas gali buti smile.gif

Dziaugiuos del taves mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 09 23, 14:31)
Pas mane irgi truksta vit d, o koki gydyma skyre del osteoporozes?kaip geriat vit. d ir kalci?

Nuo osteoporozes vartoju vaistukus leidziamus kas 6men. vit D. liepe gerti ampulese. 3 ampules.daugiau negalima. o kalci vartoju calcigran 2tabletes po 6val. as dar geriu ir gelezi pas mane Hemoglobinas vos 100.

QUOTE(ajd @ 2014 09 25, 13:13)
5300 lt-14 dienų, o yra pigesnis variantas nei per turizmo agentūrą?

Gal galit pasakyt is kur tokia informacija gavot , noreciau daugiau pasiskaityti kuri cia kelioniu agentura organizuoja.
Atsakyti
QUOTE(Šiaurės_pašvaistė @ 2014 09 29, 06:04)
Nuo osteoporozes vartoju vaistukus leidziamus kas 6men. vit D. liepe gerti ampulese. 3 ampules.daugiau negalima. o kalci vartoju calcigran 2tabletes po 6val. as dar geriu ir  gelezi pas mane Hemoglobinas vos 100.
Gal galit pasakyt is kur tokia informacija gavot , noreciau daugiau pasiskaityti kuri cia kelioniu agentura organizuoja.

http://www.svite.lt/...dzane_naftalane

Bet tai ne taisyklė. Jau baiginėju tempimus šilainių poliklinikoje su vertikalaus stuburo tempimo aparatu. Net gydytojos sako visiems padeda. O man vat liko 2 kartai(iš 10 ) ir nuo vakar labai blogai, jau kenčiu bet reikės vaistus gerti. Garantijos kad sanatorija padės visiems nėra...
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 09 29, 09:54)

Bet tai ne taisyklė. Jau baiginėju tempimus šilainių poliklinikoje su vertikalaus stuburo tempimo aparatu. Net gydytojos sako visiems padeda. O man vat liko 2 kartai(iš 10 ) ir nuo vakar labai blogai, jau kenčiu bet reikės vaistus gerti. Garantijos kad sanatorija padės visiems nėra...

As pasiryzus isbandyti viska, mano mama buvus Naftalane pries 30metu jai labai padejo tik del kitu dalyku.sakiau pameginsiu ir as.
Atsakyti
QUOTE(Šiaurės_pašvaistė @ 2014 09 29, 09:04)
Nuo osteoporozes vartoju vaistukus leidziamus kas 6men. vit D. liepe gerti ampulese. 3 ampules.daugiau negalima. o kalci vartoju calcigran 2tabletes po 6val. as dar geriu ir  gelezi pas mane Hemoglobinas vos 100.

Gal galit parasyt cia arba man i az , koks pas jus tas T- lygmuo del osteoporozes, o jus tyre tomografu ar kitu aparatu . Ar reikia sekt kraujyje vit d kieki ? O cia tos trys geriamos ampules per koki laikotarpi ?Ir jai galit parasykit kiek jums metu.Aciu labai .
Papildyta:
QUOTE(ajd @ 2014 09 29, 09:54)

Cia taip skauda po tempimo ?
Atsakyti

[/quote]
Ne , matomai situacija rimtesnė nei tikėjausi. Reikės registruotis pas mikrochirurga.
Atsakyti
[quote=ajd,2014 10 01, 09:16]
[/quote]
Ne , matomai situacija rimtesnė nei tikėjausi. Reikės registruotis pas mikrochirurga.
[/quote]
Tai greiciausiai skirs magnetini rezonansa ar kazka panasaus, o kuria stuburo dali labiausiai skauda ? verysad.gif
Atsakyti