Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas VII tema

Sveikos visos,nezinau ar prisimenat mane..senai jau buvau uzsukusi. Kaip jums visoms? Man su sanariais kaip ir nieko,nes turiu daug kremu,,Glucosamine Gel,, ir kremas skirtas gydyti arkliams sanarius,uzdegimus ivairius. Galiu paskyti,kad sis kremas labai geras,padeda nuimti karsti nuo sanariu. Net UK daviau pabandyti vienai anglei,rytoj pasakys ar padejo,nes jai labai blogai buvo ir vaistai sunkiai padejo.Nezinau gal cia kaip kam. Turiu jusu prasymo,kam yra problemu su skrandziu. Man tai labai blogai,viska isbandziau,niekas nepadeda. Bijau net tirtis.Tikriausiai daug opu turiu.Visgi gal kokias zoliu arbatas geriate ar vaistus ,papildus nuo skrandzio. Praverstu bet kokia pagalba kol priims gydytojai. Visoms sveikatos ir stiprybes
Atsakyti
QUOTE(dziosefina @ 2014 09 18, 16:16)
Sveikos visos,nezinau ar prisimenat mane..senai jau buvau uzsukusi. Kaip jums visoms? Man su sanariais kaip ir nieko,nes turiu daug kremu,,Glucosamine Gel,, ir kremas skirtas gydyti arkliams sanarius,uzdegimus ivairius. Galiu paskyti,kad sis kremas labai geras,padeda nuimti karsti nuo sanariu. Net UK daviau pabandyti vienai anglei,rytoj pasakys ar padejo,nes jai labai blogai buvo ir vaistai sunkiai padejo.Nezinau gal cia kaip kam. Turiu jusu prasymo,kam yra problemu su skrandziu. Man tai labai blogai,viska isbandziau,niekas nepadeda. Bijau net tirtis.Tikriausiai daug opu turiu.Visgi gal kokias zoliu arbatas geriate ar vaistus ,papildus nuo skrandzio. Praverstu bet kokia pagalba kol priims gydytojai. Visoms sveikatos ir stiprybes

Taip pamenu tave, senai cia buvai smile.gif.Nuo skrandzio belieka pagert omeprozolio arba raniberlo, nes jei labai jau blogai , tai vargu ar zoles pagelbes, ir sitie vaistai tik tol, kol issitirsi .
O ka pastoviai geri is baziniu vaistu del sanariu?
Atsakyti
As geriu plaquenili 2 kartus dienoj..siulo stipresniu,taciau atsisakau. O kokius pati vartoji?
Atsakyti
Is naturaliu priemoniu skrandziui - linu semenu nuoviras. As rytais ant tuscio skrandzio gerdavau, man labai padejo.
Atsakyti
QUOTE(dziosefina @ 2014 09 19, 13:02)
As geriu plaquenili 2 kartus dienoj..siulo stipresniu,taciau atsisakau. O kokius pati vartoji?

ir as plakveniligeriu.
Atsakyti
Sveikos,
aktualu toms kurios geria medroli. Reumatologe patare gerti 2 val nakties, sake geraiusisi pasisavina. As pabandziau, jauciu kad geriau tikrai ir geriu nakti, tik zadintuva uzstatau 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2014 09 20, 11:40)
Sveikos,
aktualu toms kurios geria medroli. Reumatologe patare gerti 2 val nakties, sake geraiusisi pasisavina. As pabandziau, jauciu kad geriau tikrai ir geriu nakti, tik zadintuva uzstatau 4u.gif  smile.gif

o man reumatologe liepe isgerti iki 8 val ryto unsure.gif
Atsakyti
o gal kuriai gydytoja paaiskino del ko medroli reik gerti nakt,i arba anksti ryte,kuo tai pagrysta ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 09 20, 19:18)
o  gal kuriai gydytoja paaiskino del ko medroli reik gerti nakt,i arba anksti ryte,kuo tai pagrysta ? unsure.gif

tipo pasisavinimas geresnis rolleyes.gif o plaquenili liepe gerti apie 14 val
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2014 09 20, 19:30)
tipo pasisavinimas geresnis  rolleyes.gif o plaquenili  liepe gerti apie 14 val

O jus senai sergat RA ? Kokie sanariai labiausiai pazeisti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 09 21, 10:53)
O jus senai sergat RA ? Kokie sanariai labiausiai pazeisti? unsure.gif

liga deagnozuota pries 1.5 metu .kolkas vaistai pristabde viska ,tyrimus daromes kas 3 men rodikliai neblogeja
Atsakyti
sveikutes, kreipiuosi i tas kurios vartoja Metodreksata. Naudoju ji tik 2men 15mg. ir ziauriai pradejo slinki plaukai, paskaiciau siu vaistu salutini poveiki radau toki baisu dalyka kaip nuplikimas. dabar pergyvenu ar aman slenka del to kad ruduo, rudeni kiek pamenu visada paslinkdavo man jie.

o kaip jums ? unsure.gif
Atsakyti