Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas VII tema

QUOTE(maža mazgė @ 2014 08 20, 11:23)
Na taip, šitą tikrai žinau. Ir užaugs tie vaikai, ir niekur nesidės.
Galima gyventi kasdien laukiant ir bijant kas bus, jeigu bus, o vieną dieną plyta pyst ant galvos ir nebus tų pirštų kreivų  rolleyes.gif Tokia mano gyvenimo filosofija. Ir aš tikiu stebuklais... Man stebuklas, kad prieš metus negalėjau pajudėti iš skausmo, o šiandien nereikia jokių vaistų smile.gif
Su mankštomis pas mane sunku... Nerandu laiko viskam, nu nėr jo tiek pas mane. O labai reikėtų skirti dėmesio savo kūnui...

pas ją nekreivi buvo, teisiog susumukę , praktiškai kaip nuo nago iki vidurio piršto šitą dalį išimti, trumpi trumpi. ir sakė bėda ne sanariuose, o nuo vaistų viskas suėsta ir skrandis, ir širdis ir t.t.
Atsakyti
nezinau ar teko girdeti, bet sia liga padeda gydyti naftalano vonios. kazkiek tai padeda ir radono vonios. pagooglinkite
Atsakyti
ku ku mergaits kur dingot........... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2014 09 03, 15:25)
ku ku mergaits kur dingot........... 4u.gif

aš irgi tą patį pagalvojau, "užmigo" temytė...
jau buvau kartą šilainių poliklinikoj "tempti" stuburą. Pirmas kartas nekaip pasirodė-su mankšta patampau rimčiau, bet sakė bus "stiprėjančiai". Ir labai ieškau "gyvo" žmogaus kam buvo atlikta sanario kremzlės rekonstrukcija, gal kas pažystat tokį?
Ir dar noriu paklausti dėl termodrabužių, vis grupiniuose būna ir kojnės ir kelnės, juos reklamuoja labiau slidininkam, bet kažin jeigu taip kasdien nešioti, gal būtų sanriams šilta, neskaudėtų?
Atsakyti
termo rūbus turiu dviejų šiltumu. tikrai geras daigtas..
Pirma pirkausi pradžioj ligos, tai termo maikė ir kelnės, skitri arkties ekspedicijom, bendrai man 600 kainavo. Na super.kelnes nešioju ir dabar kai nuo -5..... o maikę dabar deduosi tik kai jau -15 ir daugiau. na o tais pirmais dviem metais buvo nepamainoma. Dar turiu audimo termo kelnes.Tai jos plonos, bet man labai tinka rudeniui.
PVZ.šiandien ryte sugalvojau i turgu..pavaiksčiot ten nedaug. Bet einant atgal i mašina jau pasigailėjau ,kad šildančiu kelienu itvaru nužsidėjau. Šiuo metu nešioju tik velvtines kelnes, nes jos netraukia šalčio. Dar kažkiek pavaiksčiosiu apačioj pasimovus merino kelienu itvarus.
Paskui nešioju neperšlampamas slidinėjimo kelnes, nes kai drėgna be ju niekur.
Viena pora jau sudralinau pavasari pirkausi antra. Na jos gerai nes nelabai bijo lietaus, drėgmės visai nebijo, viduj šiltinantis audinys, kažkiek leidžia vaiksčioti tik su keliu itvarais,o paskui jau pailiui eina termo rūbai.
Ai žinot ką noriu nusipirkt šiai žiemai.. tai Untus... sibiro batus. Nes turėjau ugus, bet nikišu jau kojos, pakito kojos forma....... na gal dar įgrūsiu, su plona kojinėm,bet juose kailis jau išsimynes ir padas peršala, kai lauke -20.
o aš nepasieda man vistiek reikia nors karta isavaite išlėkt ir tokiu oru, i varžybas, ar dukraite i mokykla nuvežt ,kad nesušaltų.
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 09 03, 20:05)
aš irgi tą patį pagalvojau, "užmigo" temytė...
jau buvau kartą šilainių poliklinikoj "tempti"  stuburą. Pirmas kartas nekaip pasirodė-su mankšta patampau rimčiau, bet sakė bus "stiprėjančiai". Ir labai ieškau "gyvo" žmogaus kam buvo atlikta sanario kremzlės rekonstrukcija, gal kas pažystat tokį?
Ir dar noriu paklausti dėl termodrabužių, vis grupiniuose būna  ir kojnės ir kelnės, juos reklamuoja labiau slidininkam, bet kažin jeigu taip kasdien nešioti, gal būtų sanriams šilta, neskaudėtų?

O kiek kartu gali reik tempt ? Ar jautesi koks maudimas ir kiek laiko procedura vyksta ?
Jei kas rasit geru silldanciu rubu akcijas , praneskit, busiu dekinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzeida: 04 rugsėjo 2014 - 12:52
QUOTE(Dzeida @ 2014 09 04, 10:46)
O kiek kartu gali reik tempt ? Ar jautesi koks maudimas ir kiek laiko procedura vyksta ?
Jei kas rasit geru silldanciu rubu akcijas , praneskit, busiu dekinga  smile.gif

parašė 6 kartus. procedūra 10 min. man nesijautė. du kartus per savaite, ryt eisiu antram.bet dar neprarandu vilties, nes sakė stiprėjančiai kas kartą patempia. sakė labai jaučiasi nesportavusiems, o mano ir taip gerai nugara ištampyta. Reabilitologė sakė jeigu būčiau nesportavusi, turėčiau ne vieną išvaržą.Po visų tempimų parašysiu. Tempianti gydytoja sakė visiems padeda, kam ilgiau kam trumpiau 'laiko". Dar liks po to akupunktūra. Ir dar eisiu "maldauti" ortopedo dėl sanario rekonstrukcijos, nors kaip supratau beviltiškiems nelabai daro.
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 09 04, 21:17)
parašė 6 kartus. procedūra 10 min. man nesijautė. du kartus per savaite, ryt eisiu antram.bet dar neprarandu vilties, nes sakė stiprėjančiai kas kartą patempia. sakė labai jaučiasi nesportavusiems, o mano ir taip gerai nugara  ištampyta. Reabilitologė sakė jeigu būčiau nesportavusi, turėčiau ne vieną išvaržą.Po visų tempimų parašysiu. Tempianti gydytoja sakė visiems padeda, kam ilgiau kam trumpiau 'laiko". Dar liks po to akupunktūra. Ir dar eisiu "maldauti" ortopedo dėl sanario rekonstrukcijos, nors kaip supratau beviltiškiems nelabai daro.

Kaip sekasi tempimo procedurose, kokia savijauta, ar neskauda?
Atsakyti
šiandien paskutinis kartas. Pagal pojūčius sakyčiau pirmi trys buvo beverčiai, nieko nejaučiau, du šitie kiek bent jau fiziškai jaučiami. Kol kas nesijaučiu "pasveikusi', bijau prisikabėti, dar viliuosi. ...Visi pinigai išeina gydymui, kaip tuos 2000 lt sanatorijai susitaupyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 09 17, 09:03)
šiandien paskutinis kartas. Pagal pojūčius sakyčiau pirmi trys buvo beverčiai, nieko nejaučiau, du šitie kiek bent jau fiziškai jaučiami. Kol kas nesijaučiu "pasveikusi', bijau prisikabėti, dar viliuosi. ...Visi pinigai išeina gydymui, kaip tuos 2000 lt sanatorijai susitaupyti doh.gif

tas tiesa, labai daug pinigu iseina tyrimam, vaistam , praktiskai dirbu mokesciam ir ligom....
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 09 17, 09:03)

O ka is vaistu siuo metu geri?
Atsakyti
nu nebūtina juk mokėt tuos pinigus. galima apsigyvent privačiai.... kiek ieškojau rodos 25 lt naktis ir pačiam maitintis, tada pigiau gi gautūsi. Nakvynė apie 400 +100 kelionei ir + keik maistui išleisit. Jei pietus viešoj istaigoj tai dar +200 čia jei dienos pietūs druskininkuose neegzistuoja ir +pusryčiai vakarienė, nu arbata varškė..karvė nekainuos.Aš pavasari domėjausi privataus apgyvndinimo galimybėm, nes tuos 2000 surinkt,kai namie 2 studentai ir pats nedirbi faktiškai neimanoma...
Atsakyti