Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas VII tema

QUOTE(ajd @ 2014 08 17, 09:30)
Ačiū, pasidomėsiu. Sanatoriją pabandysiu bet tik kitą vasarą, nes pavėlavau-eilės nuo rugsėjo vidurio. kad būtų kaune kur nueini ryte atlieki viską ir grįšti namo...
nors visiškai netikiu tokiais dalykais. visą gyvenimą darau tempimo pratimus nugarai, ir nepsaugojo, o dabar ką keli fizioterapeuto pratimai parodyti (kelis iš jų darydavau) ar patempimas kartą į metus padės?manau paskutinė viltis akupunktūra, o paskui gydytojai tems laiką ir varžtus cray.gif

Kaip suprantu ir uzjauciu del stuburo, nes man irgi labai blogai su absoliuciai visu stuburu verysad.gif , bet as nedariau niekada nieko jokiu mankstu, kol neskaudejo , o db jau velu verysad.gif ,db darau tik del to kad jau liepto galas.... o del RA blogai su stuburu , ar siaip kas , gal ankilozinis spondilitas .O kiek Jums metu parasykit i az, jei cia nenorit.
O sanatorija gerai , nes ten yra sistema , bet viskas remias i pinigus,viska taupo ligoniu kasos, baisi sistema pasidare.... gaut sunku , lieka beveik tik komerciniai variantai.
Atsakyti
QUOTE(gavrošas @ 2014 08 17, 06:35)
Va čia yra aprašymas apie  stuburo tempimo terapijos procedūras Šilainių poliklinikoje, kainų nerašo, tik telefono nr., kurio teikia konsultacijas ir registruoja:

http://www.silainiup...s/stuburo-ligos

AČIŪ.pirmadienį paskambinsiu. mana geriau nei tempimas vandenyje.
Atsakyti
http://www.siulupard...16_2128721.aspx
siulai su suns vilna, moterytes sake, kad kojines gaunasi storos, bet namuose labai tinka, gal kam reikes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2014 08 17, 13:09)
http://www.siulupard...16_2128721.aspx
siulai su suns vilna, moterytes sake, kad kojines gaunasi storos, bet namuose labai tinka, gal kam reikes 4u.gif

http://wool.lt/index...e...=54&lang=lt
lyg dar ir cia siulai
Atsakyti
Aciu , maža mazgė, uz ta Norbakovo nuoroda i manksta , darau po biski tik nezinau ar atgal judu ar i prieki .... smile.gif Tu visokiu geru dalyku prigaudai , jei dar rasi kazka tokio ymesk ,lauksim 4u.gif , man patinka labai tas katinas, kur mankstoj dalyvauja ir apipavidalinimas visas tongue.gif dariau 40 min, nezinau ar ryt pakilsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzeida: 17 rugpjūčio 2014 - 15:30
QUOTE(ajd @ 2014 08 17, 08:11)
AČIŪ.pirmadienį paskambinsiu. mana geriau nei tempimas vandenyje.

Ant to aparato reikia siuntimo ir 1 kartas 50 lt. tai dabar lauksiu 09.01 pas reabilitologą.
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 08 16, 12:57)
Kita savaite eisiu i kinumedicina akupunktūrai,viliuosi padės su nugaros skausmu. Nes kremzlė susidėvėjus ir gydytoja tik konstatavo -nepagydoma, o kaip gyvent nepasakė,o darbas mano sėdimas, bado kaip adatom strėnas, praktiškai guliu o ne sėdžiu kėdėj... Dar sako pabandyti sanatorija, kitiems pusmečiui padeda, bet kaina 150 lt *14 d...o garantijos nėra. gal kas bandot sanatorinę rabilitaciją, atsiperka?

QUOTE(ajd @ 2014 08 16, 20:50)
Tai tokį tempimą vandenyje (25 lt) galiu ligoninej nusipirkti,koki dar patartumet?
Ir Deizai, jokiu budu negalima.sake net Norbekovas turi jausti malonuma,skausmas yra blogai,pratimus nuo kuriu skauda pastoviai(ne pirmus kartus) praleisti butinai.

p.s.:stuburo tempimo bei mankštinimo treniruokį — inversinis stalas , gal kas zinote kur galima pabandyti. jiegu rimtai padeda tai gi reiktu galvoti kad geriau kasdienis tempimas, nei karta metuose sanatorijoje.

Labutis
nueikit pas gera rebilitologa, nes jei susidėvėjus kremzlė gal negalima daryt tempimu.
mano stubura atstatė tik tempimai. Aš dariausi kompleksa tempimai ir manualinė terapija kuri atstao tarpus tarp slanksteliu.
Tai va dariausi 2 kartus . Pirmasis kartas pagydė paskui po 3 metų vėl skaudėjo dar karta važiavau ir viskas...daugiau nebuvau jau 10 metų... pernai broliui operacija grėsė, na nuvažiavo , pabandė ir apsėjo be operacijos.. taip kad padeda ,kai protingas daktras tavim užsiima.
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 08 18, 11:27)
Ant to aparato reikia siuntimo ir 1 kartas 50 lt. tai dabar lauksiu 09.01 pas reabilitologą.

Kai isbandysit parasykit , lauksiu naujienu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rimulėėė @ 2014 08 18, 20:20)
Labutis
nueikit pas gera rebilitologa, nes jei susidėvėjus kremzlė gal negalima daryt tempimu.
mano stubura atstatė tik tempimai. Aš dariausi kompleksa tempimai ir manualinė terapija kuri atstao tarpus tarp slanksteliu.
Tai va dariausi 2 kartus . Pirmasis kartas pagydė paskui po 3 metų vėl skaudėjo dar karta važiavau ir viskas...daugiau nebuvau  jau 10 metų... pernai broliui operacija grėsė, na nuvažiavo , pabandė ir apsėjo be operacijos.. taip kad padeda ,kai protingas daktras tavim užsiima.

O kur rast gera manualista ,kad zalos nepadarytu?
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 08 19, 06:27)
Kai isbandysit parasykit , lauksiu naujienu smile.gif
Papildyta:

O kur rast gera manualista ,kad zalos nepadarytu?

Parašysiu, jau siuntimą turiu, mano atveju tik tempimas ir padėtų taip pakonsultavo mano "MRT" teoriškai manualistas. Bet kaip suprantu tas silainiu aparatas "kompiuterinis manualistas", ranka nesudrebės.
Atsakyti
Nu įdomu kodėl "kompiuterinis menuelisstas" ,tipo ,ka tnne elmntarus elektrinis tempimo stalas, jis ka su kompu surištas. Įdomu įdomu. Pabandysit papasakokit, ka gali žinot kada ko prireiks gyvenime. ax.gif

Ps. niu aš tai gyve..gyvenu neblogai (tipo) niu kaip ir gerai, tik kairėranka kažko atsisakė lankstytis. matyt organizmas žino,jog noriu mišrainės išsivirti...........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 19 rugpjūčio 2014 - 21:10
QUOTE(Dzeida @ 2014 08 17, 16:29)
Aciu , maža mazgė, uz ta Norbakovo nuoroda i manksta , darau po biski tik nezinau ar atgal judu ar i prieki .... smile.gif Tu visokiu geru dalyku prigaudai , jei dar rasi kazka tokio ymesk ,lauksim  4u.gif , man patinka labai tas katinas, kur mankstoj dalyvauja ir apipavidalinimas visas  tongue.gif  dariau 40 min, nezinau ar ryt pakilsiu  biggrin.gif

Žinoma įmesiu, bet už šią mankštą tai ne man ačiū, čia iš forumo ir pasigavau tą pavardę...
O prigaudžius, išbandžius daug ką. Jetau, ko tik aš per metus nedariau, 3 sav. vien žolėm mitau, gėriau kažkokį bjaurų česnakų-citrinų viralą, kursą bulvių tarkių kefyre, gėriau kursą laurų lapų, viniojausi varnalėšomis, želatiną gėriau, tiesa tik 2 sav., nes kažkokios nesąmonės pradėjo su veidu darytis, nusprendžiau kad nuo jos.. biggrin.gif
Buvau pas reumatologę, aš jau mėn. be jokių vaistų. Sveika nesijaučiu, bet vaistų nereikia. Sakė remisija man. Pastaruoju metu beveik neskauda nieko, tik jautresni sąnariukai ir grįžo rytais susikaustymo jausmas... Dėl vaikų nieko gero nepasakė, net jei čia ne tos ligos, kurias man įtaria, po kiekv. nėštumo imuninė persitvarko taip, kad kerta vis labiau. Su trečiu, tikėtina, neatsikelsiu iš lovos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2014 08 20, 07:11)
Žinoma įmesiu, bet už šią mankštą tai ne man ačiū, čia iš forumo ir pasigavau tą pavardę...
O prigaudžius, išbandžius daug ką. Jetau, ko tik aš per metus nedariau, 3 sav. vien žolėm mitau, gėriau kažkokį bjaurų česnakų-citrinų viralą, kursą bulvių tarkių kefyre, gėriau kursą laurų lapų, viniojausi varnalėšomis, želatiną gėriau, tiesa tik 2 sav., nes kažkokios nesąmonės pradėjo su veidu darytis, nusprendžiau kad nuo jos.. biggrin.gif
Buvau pas reumatologę, aš jau mėn. be jokių vaistų. Sveika nesijaučiu, bet vaistų nereikia. Sakė remisija man. Pastaruoju metu beveik neskauda nieko, tik jautresni sąnariukai ir grįžo rytais susikaustymo jausmas... Dėl vaikų nieko gero nepasakė, net jei čia ne tos ligos, kurias man įtaria, po kiekv. nėštumo imuninė persitvarko taip, kad kerta vis labiau. Su trečiu, tikėtina, neatsikelsiu iš lovos  verysad.gif

Vau vaikus ne tik pagimdyti reikia, bet ir užauginti. Aišku gali tikėtis stebuklo, bet mačiau kaip atrodo rankos 20 metų sergančios moters-per pusę kaip mano pirštų, aišku kiekviena skirtingu greičiu progresuoja.
O dėl Norbekovo - jeigu jau jį darot sąžiningai tai ir pakanka. Tiesiog ten yra rinkinys visa ko geriausio sanariams ir stuburuiiš skirtingų mankštų:joga, tempimas, Tai chi. Jiegu kas turit laiko ir pinigai nespaudžia labai gerai yra Tai chi , pabandykit palankyti.
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 08 20, 11:12)
Vau vaikus ne tik pagimdyti reikia, bet ir užauginti. Aišku gali tikėtis stebuklo, bet mačiau kaip atrodo rankos 20 metų sergančios moters-per pusę kaip mano pirštų, aišku kiekviena skirtingu greičiu progresuoja.
O dėl Norbekovo - jeigu jau jį darot sąžiningai tai ir pakanka. Tiesiog ten yra rinkinys visa ko geriausio sanariams ir stuburuiiš skirtingų mankštų:joga, tempimas, Tai chi. Jiegu kas turit laiko ir pinigai nespaudžia labai gerai yra Tai chi , pabandykit palankyti.

Na taip, šitą tikrai žinau. Ir užaugs tie vaikai, ir niekur nesidės.
Galima gyventi kasdien laukiant ir bijant kas bus, jeigu bus, o vieną dieną plyta pyst ant galvos ir nebus tų pirštų kreivų rolleyes.gif Tokia mano gyvenimo filosofija. Ir aš tikiu stebuklais... Man stebuklas, kad prieš metus negalėjau pajudėti iš skausmo, o šiandien nereikia jokių vaistų smile.gif
Su mankštomis pas mane sunku... Nerandu laiko viskam, nu nėr jo tiek pas mane. O labai reikėtų skirti dėmesio savo kūnui...
Atsakyti