Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas VII tema

QUOTE(maža mazgė @ 2014 08 14, 18:57)
Labas smile.gif
Nieko nekvailai, tam juk ir skirtas forumas.
Aš kasdien nesimankštinu  blush2.gif O sportuoju skirtingai, būna sąnariams, būna valandinis sportas visoms raumenų grupėms, būna kūdroje plaukioju hihihi.gif Gal tau reiktų daryti viską lėčiau arba rinktis tempimo pratimus?

Tempimo pratimus as darau ir vis dazniau mastau gal man i sale pabandyt, kad tie raumenys sutvirtetu, jei blogiau nepasidarysiu .Maudynes ezere man jau baiges , jau atveso ir per saltas vanduo .Kogero as per mazai judu gal uztai taip yra, ar cia liga taip daro nesuprantu unsure.gif
Atsakyti
As bent jau dabar kasdien nesportuojy, nors buvima su vaiku galima vadint gal sportu biggrin.gif raumenys mano tvirti geroookai. Siaip normaliai Lt budama sportuoju 4-5k/sav. Po pora valandu.. Cia kasdien nueinu bent po 5km. O toliau uzsiimu su vaiku.begiot man per tvanku, per dregna, bet jau po nepilnu 3 sav Vln busiu, tada vel kibsiu i begiojuma, jei orai leis parke, jei ne, sporto klube ir aisku "kacelke" liaudiskai vadinant, treniruokliai, svarmenys, kitaip neisivaizduoju kaip reiktu raumenu tonusa islaikyti.
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 08 14, 15:48)
Gal skambes kvailai , bet ......Merginos, kiek minuciu per diena jus darot manksta?
Dariau manksta pagal Norbakova ,kur ymesta nuoroda,man ten per sunkus po keliu pratimu gatava, visai silpni  raumenys  unsure.gif  kodel prie musu ligos taip silneja raumenys net judant nesuprantu .

Rytinėj mankštoj(darau nuo vaikystės kasdien), turėjau kelis tempimo pratimus, vakare prieš bėgima ir po(jau nuo birželio nebėgioju) darydavau tempima. O Norbekovas man buvo rimta mankšta, iš pradžių traškėjau ir skaudėjo visus raiščius, dabar jau 2 mėn darau kasrytą tai jau labai lengva, nieko neskauda.
Atsakyti
Labas vakaras.
Nesenai pradėjau daryti 5 Tibeto pratimus.
Pasirinkimas didelis, reikia tik bandyti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eino: 15 rugpjūčio 2014 - 20:18
Aciu visoms uz nuosirdzius atsakymus smile.gif As jumis tiesiok zaviuos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kita savaite eisiu i kinumedicina akupunktūrai,viliuosi padės su nugaros skausmu. Nes kremzlė susidėvėjus ir gydytoja tik konstatavo -nepagydoma, o kaip gyvent nepasakė,o darbas mano sėdimas, bado kaip adatom strėnas, praktiškai guliu o ne sėdžiu kėdėj... Dar sako pabandyti sanatorija, kitiems pusmečiui padeda, bet kaina 150 lt *14 d...o garantijos nėra. gal kas bandot sanatorinę rabilitaciją, atsiperka?
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 08 16, 11:57)
Kita savaite eisiu i kinumedicina akupunktūrai,viliuosi padės su nugaros skausmu. Nes kremzlė susidėvėjus ir gydytoja tik konstatavo -nepagydoma, o kaip gyvent nepasakė,o darbas mano sėdimas, bado kaip adatom strėnas, praktiškai guliu o ne sėdžiu kėdėj... Dar sako pabandyti sanatorija, kitiems pusmečiui padeda, bet kaina 150 lt *14 d...o garantijos nėra. gal kas bandot sanatorinę rabilitaciją, atsiperka?

Sanatorija visada gerai, kokioj vertikalioj vonioj, gal butu galima biski atitempt slankstelius, vis kraujotaka pageretu, purvas ,masazas- as imciau arba sanatorija arba nors atskiras proceduras, bent tada zinosit, kad bandet ir sazine bus rami smile.gif
Atsakyti
Visai ner jegos toj kojoje, kur klubas susidevejes verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Darau Norbakova ir vos kelis kart sutabaluoju , o kambarys net dunda nuo to braskesio ,... kazi nesuvarysiu dar labiau sanario ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzeida: 16 rugpjūčio 2014 - 15:45
QUOTE(Dzeida @ 2014 08 16, 13:13)
Sanatorija visada gerai, kokioj vertikalioj vonioj, gal butu galima biski atitempt slankstelius, vis kraujotaka pageretu, purvas ,masazas-  as imciau arba sanatorija arba nors atskiras proceduras, bent tada zinosit, kad bandet ir sazine bus rami smile.gif

Tai tokį tempimą vandenyje (25 lt) galiu ligoninej nusipirkti,koki dar patartumet?

Ir Deizai, jokiu budu negalima.sake net Norbekovas turi jausti malonuma,skausmas yra blogai,pratimus nuo kuriu skauda pastoviai(ne pirmus kartus) praleisti butinai.

p.s.:stuburo tempimo bei mankštinimo treniruokį — inversinis stalas , gal kas zinote kur galima pabandyti. jiegu rimtai padeda tai gi reiktu galvoti kad geriau kasdienis tempimas, nei karta metuose sanatorijoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajd: 16 rugpjūčio 2014 - 18:58
QUOTE(ajd @ 2014 08 16, 19:50)
Tai tokį tempimą vandenyje (25 lt) galiu ligoninej nusipirkti,koki dar patartumet?
Ir Deizai, jokiu budu negalima.sake net Norbekovas turi jausti malonuma,skausmas yra blogai,pratimus nuo kuriu skauda pastoviai(ne pirmus kartus) praleisti butinai.

p.s.:stuburo tempimo bei mankštinimo treniruokį — inversinis stalas , gal kas zinote kur galima pabandyti. jiegu rimtai padeda tai gi reiktu galvoti kad geriau kasdienis tempimas, nei karta metuose sanatorijoje.

Teko girdet ,kad Kaune, vienoj is polikliniku ( Silainiu polik. )yra tempimas, bet ten kompas parenka kiek patempti ir kaip , nauja brangi aparatura, gal vieni pirmuju ja lietuvoj ir turi , man viena medike pasakojo,nz kiek ten kas kompensuoja, kokia kaina ir nauda , bet buvau nustebus kad toks dalykas yra.
Sanatorija irgi gerai , kai reikiamos proceduros isdestymas labai gerai .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzeida: 17 rugpjūčio 2014 - 07:21
QUOTE(Dzeida @ 2014 08 17, 05:19)
Teko girdet ,kad Kaune, vienoj is polikliniku ( Silainiu polik. )yra tempimas, bet ten kompas parenka kiek patempti ir kaip , nauja brangi aparatura, gal vieni pirmuju ja lietuvoj ir turi , man viena medike pasakojo,nz kiek ten kas kompensuoja, kokia kaina ir nauda , bet buvau nustebus kad toks dalykas yra.
Sanatorija irgi gerai , kai reikiamos proceduros isdestymas labai gerai .

Ačiū, pasidomėsiu. Sanatoriją pabandysiu bet tik kitą vasarą, nes pavėlavau-eilės nuo rugsėjo vidurio. kad būtų kaune kur nueini ryte atlieki viską ir grįšti namo...
nors visiškai netikiu tokiais dalykais. visą gyvenimą darau tempimo pratimus nugarai, ir nepsaugojo, o dabar ką keli fizioterapeuto pratimai parodyti (kelis iš jų darydavau) ar patempimas kartą į metus padės?manau paskutinė viltis akupunktūra, o paskui gydytojai tems laiką ir varžtus cray.gif
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 08 17, 09:30)
...kad būtų kaune kur nueini ryte atlieki viską ir grįšti namo...
QUOTE(Dzeida @ 2014 08 17, 08:19)

Va čia yra aprašymas apie stuburo tempimo terapijos procedūras Šilainių poliklinikoje, kainų nerašo, tik telefono nr., kurio teikia konsultacijas ir registruoja:

http://www.silainiup...s/stuburo-ligos
Atsakyti