Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas VII tema

QUOTE(maža mazgė @ 2014 07 30, 21:24)

Iš kokios knygos sportuoji?
Bet tu turbūt ir nebuvai nelanksti, suglebusi prieš jogą?

„Dipiko joga“ („Jogos išaiškinimas“)

Visada megdavau sporta, nors nesportovau jau keleta metu. Bet pries keleta menesiu galva keliuku tikai negalejau pasiekti biggrin.gif
Atsakyti
Bet jogoje zymiai svarbesnis dalykas yra kvepavimas!!! Nereikia susiristi i mazga, kad pasiektum vidine ramybe smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lysa: 05 rugpjūčio 2014 - 21:43
QUOTE(rimulėėė @ 2014 07 31, 16:18)
Jėtus, sumuštiniu nevalgau, riebalo jokio jau daug metų. kotletukai tik garuose, košytės daržovės, cepelinu gall pora metų nemačius. Nuo pernai nė pyragu neperku. bulbu nevalgau......
Na negaliu sakyt nesipučiu, krenta po biški.Bet toks myzeris.Bėdata,kad man skydliaukė galutinai sunyko, ir praeitą žiemą rudeni, man žiauriai tiroksino tūko.dabarkaip ir atsistatė viskas.Bet tame bėda ir yra.... tuo lakotarpiu kai tiroksinotrūksta, gali per dienasuvalgyt 4 obuolius ir priaugsi svorio....... nu njuokinga..išbandyta. Ir rezultate prsižiūrau, neėdu ko papuola, neeprku pusfabfikačiu,jokiu dešreliu kur krakmolo pilna..nu ir ką. Vistiek per skydliaukės pablogėjimus rezultatas taip sau. Geriau pasakyčiau mano pastangos tik neduoda svoriui augt.Šeip tik -5 kg... ai labai ir nesuku galvos, nes atsibodo ir taip  neiko neveikiu tik maista  žiūrau. lotuliukas.gif Blogiausia,kad po dvyniu "parėjo" pilvo raumenys ir skrandis...ai dabar vargstu  ant žaliu daržovių sėst negaliu, nes tada skrandis pats save virškina...... nepavydėtinas reikalas.

Sveiki, kiek supratau gyvenate kaime, gal zinote, kaip gauti suns vilnos siulu?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, ar kasnors is jusus yra leidusios i sanari Kenalog vaistukus. sake labai pagereja bet tik pusmeciui.
Atsakyti
QUOTE(Šiaurės_pašvaistė @ 2014 08 06, 15:24)
Sveikutes, ar kasnors is jusus yra leidusios i sanari Kenalog vaistukus. sake labai pagereja bet tik pusmeciui.

As esu, pagerejimas 3men. I ta pati sanari kartot injekcija labai negreit galima ir siaip, reikia profo, kad suleistu, ne visi gerai pataikyt moka, nes jei nepataiko kur reikia, galimas labai nekoks salutinis poveikis...
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2014 08 06, 12:57)
Sveiki, kiek supratau gyvenate kaime, gal zinote, kaip gauti suns vilnos siulu?
Aciu 4u.gif

Niu ne kaime gyvnu, o agurkų sostinėj... ale su šuns vilna tai bėda. kaimiečiai kiek žinau nužsiima ir šunu nešukuoja. žinau,kad kažkas kažkur augino kažkokias spec veisles....bet čia tik nuogirdos. Oio gera įdėja, riks pradėt man savo Mėtašukuot, turėčiau per 5 metus prisirinkt vilnos. Bet bėda bus ta.kad nebus kas ja suverpia juk....
Aš turiu pirštines iš šuns vilnos, mezgiausi,kai dar pati galėjau. taip šiltos, bet laukan nišeisi, nesžiauriai plaukuojasi, plaukai nusitrina.... mantada draugė iškažkur suveikė... reik doėmtis gal rasit
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2014 08 06, 18:48)
Niu ne kaime gyvnu,  o agurkų sostinėj... ale su šuns vilna tai bėda. kaimiečiai kiek žinau nužsiima ir šunu nešukuoja. žinau,kad kažkas kažkur augino kažkokias spec veisles....bet čia tik nuogirdos. Oio gera įdėja, riks pradėt man savo Mėtašukuot, turėčiau per 5 metus prisirinkt vilnos. Bet bėda bus ta.kad nebus kas ja suverpia juk....
Aš turiu pirštines iš šuns vilnos, mezgiausi,kai dar pati galėjau. taip šiltos, bet laukan nišeisi, nesžiauriai plaukuojasi, plaukai nusitrina....  mantada draugė iškažkur suveikė...  reik doėmtis gal rasit

Aciu, kad atsakete, pacios suns vilnos yra kur gauti, bet va kas suverps, tai neaisku,
ieskosiu toliau, tikiuosi rasiu smile.gif o jei kas ir parasysiu,
Atsakyti
Su tuo vrpimu sunku jau. Anksčiau verpė tik mano močiutė, mama nemokėjo ir nematė reikalo mokintis, aš esu bandžiusi vaikystėj, bet buvau pr maža. O dabarmokintis nebėr ant ko, nežinau kur brolis pradangino rateli.
Šeip reik ieškoti tarp aštuonezdšimtmečiu kaimiečiu, nes mieste netiokiu kad kažkas mokėtu,Nes irmano mamai jau 74 ir ji. ir jos draugės nebemoka verpt....
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...s.d?id=65296512
Atsakyti
QUOTE(Šiaurės_pašvaistė @ 2014 08 06, 15:24)

Ne artrito sesė, bet prie giminių, tad pasisakysiu tongue.gif Man leido daugiau nei prieš dvi savaites. Skausmo leidžiant nejutau jokio, apipurškė nuskausminamaisiais, baimė buvo didesnė, bet pagerėjimo kol kas žymaus nėra (o jau turėjo būti). Antrą parą buvo paūmėjimas (sakė, daug kam būna 2-3 dienas po suleidimo) - iki tol lipau sienom, po suleidimo šokinėjau lubom cool.gif Gali būti, kad nepataikė ten, kur reikia, ir blokada pilnai nesuveikė, tačiau gali būti, kad mano atveju Kenalog ir nepadės, mat gydytojo požiūris buvo labai abejingas, tik paskaitė MRT išvadas, nuotraukų net nežiūrėjo, o pagal MRT išvadas, kiek suprantu pati, yra ir kitos, didesnės, problemos, kurių vien blokada neišspręs.
Kiek teko bendrauti su "blokuotais" ir gydytojais, vieniems užtenka vienos injekcijos, kad niekada gyvenime nebeskaudėtų, kitiems reikia kartoti - kai kam kas 3 mėnesius (nors vaisto anotacijoje teigiama, kad galima kartoti kas 3-4 savaites, esant reikalui), kai kam kas 3 ar 5 metus, tačiau teigti, kad pagerėja tik pusmečiui negalima schmoll.gif
Jūsų vietoje, jei žinočiau, kad pagerės, nors ir pusmečiui, tikrai leisčiausi ax.gif
QUOTE(maskatukas @ 2014 08 06, 11:57)
gal zinote, kaip gauti suns vilnos siulu?

Šita moterytė mezga šuns vilnos kojines, tai gal ir siūlais padėtų? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 12 rugpjūčio 2014 - 18:31
Gal skambes kvailai , bet ......Merginos, kiek minuciu per diena jus darot manksta?
Dariau manksta pagal Norbakova ,kur ymesta nuoroda,man ten per sunkus po keliu pratimu gatava, visai silpni raumenys unsure.gif kodel prie musu ligos taip silneja raumenys net judant nesuprantu .
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 08 14, 18:48)
Gal skambes kvailai , bet ......Merginos, kiek minuciu per diena jus darot manksta?
Dariau manksta pagal Norbakova ,kur ymesta nuoroda,man ten per sunkus po keliu pratimu gatava, visai silpni  raumenys  unsure.gif  kodel prie musu ligos taip silneja raumenys net judant nesuprantu .

Labas smile.gif
Nieko nekvailai, tam juk ir skirtas forumas.
Aš kasdien nesimankštinu blush2.gif O sportuoju skirtingai, būna sąnariams, būna valandinis sportas visoms raumenų grupėms, būna kūdroje plaukioju hihihi.gif Gal tau reiktų daryti viską lėčiau arba rinktis tempimo pratimus?
Atsakyti