Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas VII tema

Kas kiek laiko jus lankotes pas reumatologa? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 07 23, 15:20)
Kas kiek laiko jus lankotes pas reumatologa? unsure.gif

Kas 3men
Atsakyti
kaip jus vartojate metotreksata ar taip kaip nurodyta valanda iki valgio. as pratus vaistus vartoti laike valgio kad skranduko neestu. idomu kaip darote jus????
Atsakyti
QUOTE(Šiaurės_pašvaistė @ 2014 07 24, 10:15)
kaip jus vartojate metotreksata ar taip kaip nurodyta valanda iki valgio. as pratus vaistus vartoti laike valgio kad skranduko neestu. idomu kaip darote jus????

Kai gėriau, tai prieš valgį gėriau, kaip nurodyta, dabar leidžiuosi.
Atsakyti
Man padidino plakvenili iki dvieju tableciu , bet pamirsau is nevilties paklaust ar ryte ir vakare gert , ar abi per pietus .Gal kas zinot ? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 07 27, 15:24)
Man padidino plakvenili iki dvieju tableciu , bet pamirsau is nevilties paklaust ar ryte ir vakare gert , ar abi per pietus .Gal kas zinot ? verysad.gif

Vieną ryte, kitą vakare. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 07 28, 00:02)
Vieną ryte, kitą vakare. mirksiukas.gif

Aciu tau .
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 07 09, 21:59)
masažavau tą pirštą su kaulažole, tada su 911 tepalu, ir kartasi su diclac, bet jis nei patinęs, nei paraudęs, nesuprantu kodėl nesulenkiu, ir skausmas į pada nueina...
Druską pabandysiu, ačiū.
O kaip su tais baseinais yra, jiegu man sutraukia kojų pirštus kaip mėšlungis, skaudžiai, tai kaip tada plaukioti. nes sako gydytojai-eiti į baseiną. Ką darote kad nepašalti ir netrauktų sanarių?
Ir dar klausimas, sako kad labai padeda akupunktūra, gal kas bandėt?
Ir dar badavimas, ryžčiausi ?

Sveika ajd, skaiciau, kad mankstinates pagal Narbekovo programa, gal galite pasakyti kur ja rasti? Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Labučiukės,
spėkit, kas prisigyrė, o tada pėdas paskaudo? lotuliukas.gif
Aš dar paskaičiau, kad ne viena jūsų bėgiojat, ir dar tooookius atstūmus nemažus? Buvau tikra, kad su sąnariais bėgti aplamai nepatariama, neva per didelis krūvis jiems...

rimulė, svoriui sumažinti reikia neėst - viskas! Ryte puodelis pasukų, kava, obuolys. Per pietus lengvai ir salotos vakare. Von miltinius, bulvinius ir cukrų - vualia. Sveriu 45 kg. Norėčiau dar biškį numest, bet matau kad nesportuojant geriau jau nebeatrodysiu... O tau gal tiktų kokie nors tempimo pratimai?

QUOTE(Lysa @ 2014 07 22, 20:59)
As sportuoju pati is knygos. Ai, dar Rygoje turejau du idomius vizitus: vienas - pas vyra, kuris tikrina kuna del visokiu parazitu, kitas - su bioenergetike.
Tai tiek is manes ziniu smile.gif

Iš kokios knygos sportuoji?
Bet tu turbūt ir nebuvai nelanksti, suglebusi prieš jogą?

QUOTE(Nerami @ 2014 07 23, 13:59)
Sveikos, man taip pat itaria RA, o as kaip tik sia vasara-rudeni planavau pastoti. Idomu, kaip su sia liga laukiantis? Kaip buvo jums? Ar pastojote gerdamos vaistus? Ar juos galima gerti nestumo metu?

Sveikute,
mano nuomonė būtų tokia: kiek girdėjau nėštumo metu liga dažniausiai kaip tik aprimsta. Man rodos hormonus leidžia gerti. Bet jei nėra tikri dėl diagnozės g.gif
Papildyta:
QUOTE(maskatukas @ 2014 07 28, 10:06)
Sveika ajd, skaiciau, kad mankstinates pagal Narbekovo programa, gal galite pasakyti kur ja rasti? Buciau dekinga 4u.gif

aš radau štai tokią https://www.youtube....h?v=S2EsyHZalow 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2014 07 30, 22:24)

rimulė, svoriui sumažinti reikia neėst - viskas! Ryte puodelis pasukų, kava, obuolys. Per pietus lengvai ir salotos vakare. Von miltinius, bulvinius ir cukrų - vualia. Sveriu 45 kg. Norėčiau dar biškį numest, bet matau kad nesportuojant geriau jau nebeatrodysiu... a gerti. Bet jei nėra tikri dėl diagnozės  g.gif
Papildyta:

Nu liuks, o kiek omeprozolio per parą prie tokio menių g.gif Kava ir obuolys ant tusčio peilis skrandžiui. manajam........na ir pliusrad 15 tukstantėliu atstayt pilvo raumenis, tadu galima kalbėt apie mankšta.
Na 45kg tai toks svoris, kurio mano ūgiui nepasiekt. Mano dukros turėjo jį gal dešimties...mano monekenė šiuo metu sveria 62kg, šeip stebiu, kad nesumislytu tu dviejų numest, nes tada jau KMi krenta žemiau 17.Ir mamka pradeda rūpintis ar sveikai vaikas maitinasi. lotuliukas.gif
Atsakyti
Daug visko nepatartina,neprisilaikysi,dabar iki rudens esu Ispanijoj,kol kas begiojoma pakeiciau i vaiksciojima, bet gal kai adaptuosiuos prie dregmes tokios, pradesiu begiot vel. Sian nuejau 15km. Skauda kojytes,bet ot ne dzin biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2014 07 31, 00:09)
Daug visko nepatartina,neprisilaikysi,dabar iki rudens esu Ispanijoj,kol kas begiojoma pakeiciau i vaiksciojima, bet gal kai adaptuosiuos prie dregmes tokios, pradesiu begiot vel. Sian nuejau 15km. Skauda kojytes,bet ot ne dzin biggrin.gif

Vau kaip faina, tai prie ispanisko klimato praeis ir sanariai , parasyk kokiu budu pakliut i Ispanija iki rudens galima, as irgi labai noreciau ? bigsmile.gif
Atsakyti