QUOTE(Lysa @ 2014 07 13, 12:24)
Labas rytas, atejau truputi pas jas pasiguost, o ziuriu, cia dvi dienas kaip tik apie skausmus kalba.
Zodziu, rasiau anksciau, kad geriu AD, kurie mazina skausmus jau beveik 5 menesius. Pries keleta dienu nusprendziau, kad man tu vaistu nebereikia. Tiesiog kazkas sove i galva, kad nebenoriu ju gerti. Siandien 3 diena kaip nebegeriu - pradeda labai jau skaudet raumenys ir sanarius, ir is vis visa kuna...
Pas reumatologe tik liepos 30 diena. Sakykit, ka galeciau pagert nuo skausmo, jei labai isiskaudes: Diclac ar ka kita?
Papildyta:
Dar apie sanariu ketima papasakosiu. Vienai giminaitei 40 metu operavo klubo sanari (jei ne RA, bet buvo susidevejes). Dabar jai reketu operutoti jau kitos kojos sanari, tai ji sako, kad ir skauda, bandys kuo ilgiau su savo sanariu viksciuoti. Visgi, sako, kad su sao sanariu geriau, o operuotas sanarys irgi skauda.
Nu kaip gali skaudt operuotą sanarį.. čia aišku kai sugyja viskas po operacijos. Pakeitus kluba, žmogus visiškai atsigauna. Gali dviračiu važinėt.... pakeitus keliena yramažas niuansas. atsistojus negali iškart lėkt, yrasekundžių dalys, turi stabtlt irtadaeiti.Nu nbišeinakaip su nuosavakoja keliesi ir leki vienu metu... kadgtreičiau.Bet mano mama iki klubo keitimo jau skausmuos gyvemo, dabarpatenkinta, ji reikėjo kažkadair antrakeisti, bet pabijojoreabilitacinio laikotarpio ir nusprendė,kad užteks jaisanario.O dabar jau vėlu operuot skausmai yra..tai jaučiu pasirinkimas ne koks buvo.
Keliena operavo kitai babulei.Ji pas mus nervuota žiauriai tai labai jau skausmo po operacijos enpernešė irgi bijojo antrakeist. betikioperacijos ji jau vos judėjo kambaryje, o dabaratlkia brolio lankyt autobusu įkita miesta..... nu tai va. bet irgi po operacijos geru 12 metųjau praėjo ir atsilipė kitas enkistats kelienas,dabarsu takojavos beeina... bet amžius, kitos ligos, nebeoperuosim, kentėt teks......
Jaunom kaip čia pasakius nežinau pažystamavina 40 ties keitės, vaikšto patenkinta, ensiki oepracijos ėjo raišai. visgi ajuna, ngražu, jautiesi visišku invaliu .Skausmas tai dalykas kurio nesimato o va raišuot tokiuose metuose nieks dar nenori.
na laikykites panos paskaitau paskaitau..suprantu skauda reiškais aš palyginus gerai gyvenu.
sanariai išėjo jau enblogai, aleneimu galvondžiaugiuos gyvenimu.Grožio jau ni rankose nei kojose nėr.
vakar apsipirkinėjau . pirkausi batus eko skyriui....... pardavėjos niekaip nesuprato kodėl matuojuosi vyriškus......... jos man moteriškus siūlo.na jo įkišau ir i moteriškus koja, betmano pirštukai išsukti leičiasi irčiurna apspausta... jaučiuosi kaip su žaliais lastais.Žiurėjau laisalaikio kaiurus batelisu, nu moteriški žali.. fioltiniai. Pardavėjom nėnedaeina,kadaš su tais batais visur..irį teatra ir i svčisu. manenreik batųį parką..su tais pačiais.nes susirastbatus kurie neliestų išsukiotu sanariu ir galėtum vaiksčiotnormaliai yra tragedija.
Tai va nusipirkau juodus vyriškus.Super. jkojytė žymiai mažesnėatrodo, nei su tais ryškiais moteriškais.Platu viduj ..tilps ir kojinė.kartais su vilnoėnm juk einu. Keltis aukšta,raišteliailaisvi.Jei ka galima nuimtplasmese nuo gumučiu irdar pasiplatins..rojus. Aišku sveikam tas mano pirkinysj uokingas.
Naa jo turiu gražiusmotriškusšvisius batelisu.alkas iš to sujais jei labai reikai galiu nueiti tik i koki oficialu priėmima. jinuveš ir parveš.. tai va. prastai su batais oi prastai.