Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas VII tema

QUOTE(Magnifique @ 2014 07 08, 15:06)
Iš išorės skaudėt gali raumenis, raiščius. Kai klubą skauda, tai skausmas lokalizuojasi arba giliai kirkšnyje arba giliai sėdmenyje. Matyt būsi patempusi raumenis, raiščius.

Ačiū, biški aišku man paranoja, su nervais nesusitvarkau. Tepuosi su tepalais palauksiu gal praeis. Nes ir su kojos pėda kažkas vyksta, pašalau gerai, tai dabar net vieno piršto nesulenkiu , ir kai pirštus lenkiu maudžia ir kai einu, vėl galvoju kad sanarys, laukiu greičiau tas talonėlis..
Atsakyti
Labas.
ajd 4u.gif Pasildyk druska keptuveje ir dek medviln.kojinen, dek prie pirsto. Bus geriau.
Atleiskit , kad su klaidom rasau, kompas durniuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eino @ 2014 07 09, 17:45)
Labas.
ajd 4u.gif Pasildyk druska keptuveje ir dek  medviln.kojinen, dek prie pirsto. Bus geriau.
Atleiskit , kad su klaidom rasau, kompas durniuoja doh.gif

masažavau tą pirštą su kaulažole, tada su 911 tepalu, ir kartasi su diclac, bet jis nei patinęs, nei paraudęs, nesuprantu kodėl nesulenkiu, ir skausmas į pada nueina...
Druską pabandysiu, ačiū.
O kaip su tais baseinais yra, jiegu man sutraukia kojų pirštus kaip mėšlungis, skaudžiai, tai kaip tada plaukioti. nes sako gydytojai-eiti į baseiną. Ką darote kad nepašalti ir netrauktų sanarių?
Ir dar klausimas, sako kad labai padeda akupunktūra, gal kas bandėt?
Ir dar badavimas, ryžčiausi ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajd: 09 liepos 2014 - 21:01
na i baseina gerai, bt kai nėra paūmėjimo. O paraudęę sanariai kaip tik paūmėjimą ir rodo.
Šeip į baseinatik važiuota , baseine gerai išdžiovini galva, apsirngi kaip serganti Ra o nenormalus žmogus ir i mašina ir tiesiai namolio.po poros val tik jau reikalus kokius tvarkydavausi.
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 07 09, 21:59)
masažavau tą pirštą su kaulažole, tada su 911 tepalu, ir kartasi su diclac, bet jis nei patinęs, nei paraudęs, nesuprantu kodėl nesulenkiu, ir skausmas į pada nueina...
Druską pabandysiu, ačiū.
O kaip su tais baseinais yra, jiegu man sutraukia kojų pirštus kaip mėšlungis, skaudžiai, tai kaip tada plaukioti. nes sako gydytojai-eiti į baseiną. Ką darote kad nepašalti ir netrauktų sanarių?
Ir dar klausimas, sako kad labai padeda akupunktūra, gal kas bandėt?
Ir dar badavimas, ryžčiausi ?

Reiktu pries einant pasiklaust kiek laipsniu baseinas, nes man pvz iki 30 netinka
Atsakyti
Ai su ta baseinų tmperatūra tai labai nepastovu... mano plaukiojimas priklausydavo nuo vandens. Nepamenu kiek rodydavo, bt pamenu,kadskirtingai, kartais 20 min paplaukioji ir jauti kad vėsu darosi ir eini, kartais ilgiau pabūni, nes vanduo šiltesnis..
......
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2014 07 10, 20:21)
Ai su ta baseinų tmperatūra tai labai nepastovu... mano plaukiojimas priklausydavo nuo vandens. Nepamenu kiek rodydavo, bt pamenu,kadskirtingai, kartais 20 min paplaukioji ir jauti kad vėsu darosi ir eini, kartais ilgiau pabūni, nes vanduo šiltesnis..
......

Man tiktu mastaiciu baseinas(prie namų),bet visada ten šaltas vanduo(man šaltas , nes lašiaku neturiu), o vanduo gal 27 laipsniai. bet gydytoja sako turiu eiti i baseina ir stiprinti raumenis.dabar nepaminu dviračio(po artroskopijos) bet jeigu paminsiu nežinau ar galima važiuoti dviračiu-kad nebūtų didelė apkrova sąnariams. bėgiojau daugybę metų-sunkiai bet mečiau prieš mėnesį , myniau dviratį(ir treniruoklį ir gyvą)-dabar nepaminu. KĄ SPORTUOTI ? kad stiprėtų raumenys, ypač tie kurie laiko kelius, klubus(kai sanariai nebelaiko)? dabar darau tik tokią mankšta kur knizaterapeutė parodė.
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 07 11, 09:50)
Man tiktu mastaiciu baseinas(prie namų),bet  visada ten šaltas vanduo(man šaltas , nes lašiaku neturiu), o vanduo gal 27 laipsniai. bet gydytoja sako turiu eiti i baseina ir stiprinti raumenis.dabar nepaminu dviračio(po artroskopijos) bet jeigu  paminsiu  nežinau ar galima važiuoti dviračiu-kad nebūtų didelė apkrova sąnariams.  bėgiojau daugybę metų-sunkiai bet mečiau prieš mėnesį , myniau dviratį(ir treniruoklį ir gyvą)-dabar nepaminu. KĄ SPORTUOTI ? kad stiprėtų raumenys, ypač tie kurie laiko kelius, klubus(kai sanariai nebelaiko)? dabar darau tik tokią mankšta kur knizaterapeutė parodė.

Na tai manau gerai , sustiprinsi su manksta , o paskui kai nejausi skausmo pamazu kitus dalykus ijungsi
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 07 11, 10:24)
Na tai manau gerai , sustiprinsi su manksta , o paskui kai nejausi skausmo pamazu kitus dalykus ijungsi

Tie skausmai nebus pastovūs? aš supratau kad taip ir gyvensiu su akusmu, kada mažesniu kada didesniu, ir vis daugiau sanarių skaudės...
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 07 11, 14:10)
Tie skausmai nebus pastovūs? aš supratau kad taip ir gyvensiu su akusmu, kada mažesniu kada didesniu, ir vis daugiau sanarių skaudės...

Reiktu tiketis ilgalaikiu remisiju .
Atsakyti
Kai musu liga apima peda, ar dazniau skauda mazuosius pirsciukus,ar pirma pazeidziami koju didieji pirstai ?
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 07 12, 07:50)
Kai musu liga apima peda, ar dazniau skauda  mazuosius pirsciukus,ar pirma pazeidziami koju didieji pirstai ?

Man antras , bet šiandien skauda visur. Mergaitės ar yra kam protezuotas kelias. Svarstau ar laukti ir kentėti kaip "undinėlei". ar temti kiek galiu kentėti, leistis hialuroną?. nes sakė gali tekti dar kartą keisti protezą tai gydytojai tik aikčioja ir liepia temti laiką. Gal kas turite patirties?
Atsakyti