Dzeida, 13 Bal 2014 - 22:34, para�ė:
Dzeida, 13 Bal 2014 - 22:34, para�ė: ![]()
Merginos ar kuriai skauda kulnus?Man eme skaudet kulna
, tie pentinai greiciausiai auga, gal kuri zinot kaip su jais kovot ?
Jau taip uzkniso viskas , kad nebegaliu

na kulnus gali skaudet nebūtinai nuo ataugu. o ir nuo stuburo bedu.
bagyra laikykites.
na jei nerva užspaude gal kiek atleis nuo vaistu.

Sveikos, mergaitės

[/quote
O koki gydyma paskyre prie generalizuotos artroze?

sakykitte ar esate kuri pastebejusi, kad nuo Medrol didetu svoris .
varoju nedidelia doze 4 mg per para ,bet svoris auga .svarstau ar cia sie vaistukai kalti
Osera, 25 Bal 2014 - 10:12, para�ė:
Osera, 25 Bal 2014 - 10:12, para�ė: ![]()
labas merginos
![]()
varoju nedidelia doze 4 mg per para ,bet svoris auga .svarstau ar cia sie vaistukai kalti

Nuo jo didėja apetitas, dėl to svoris kyla ir truputį dar skysčių pakaupia dėl jo organizmas.
Labutis visiems

Pries velykas darbavausi, tvarkiausia namus is pagrindu, langus visa savaite valiausi....Laukiau sveciu. Zodziu tiek nusidarbavau, kad nuo Velyku vel ranku skausmai prasidejo:( Vel rytinis sastingis iki pietu praktiskai, o ir riesuose uzdegimai vis kartojasi. Isitikinau, kad nieko as "dirbti" net namuose negaliu - vos kokia didesne apkrova - rankoms sakes. Jau beveik dvi savaites be Movalio neapseinu, tai darau isvada, kad neveikia man bazinis Metotreksatas. Doze nedidele 12.5mg, bet didinti negaliu, nes kepenu rodikliai pradejus vartoti vaistus iskart pablogejo. Kita savaite vel krauja tirsiuos, bet netikiu, kad bus kas pasiekeite (jau kelis kart nepagerejio tie kepenu tyrimai). Augaliniai papildai mano kepenims kazkodel nepadeda (geriu jau nuo lapkricio). Gydytoja minejo, kad visi baziniai vaistai per kepenis "duoda", bet gal kiti ir veikia kitaip. Ka daryt, kai bazinio vaisto dozes didint negalima, o istisai vartot Movali ar Medroli taip pat negalima... Gal kam panasi situacija?
Osera, 25 Bal 2014 - 11:12, para�ė:
Osera, 25 Bal 2014 - 11:12, para�ė: ![]()
labas merginos
![]()

Man tai tikrai svoris nuo Medrolio neaugo, vartojau beveik 2 metus, taip pat nedidel doze. Man svoris tik nuo nervu augti pradeda - bandau stresa uzvalgyt kuo nors skaniu

Esu sociologijos magistrantė ir šiuo metu atlieku tyrimą apie lėtinių ligų poveikį gyvenimui. Labai džiaugčiausi, kad atsirastų norinčių pagelbėti ir pasidalinti savo patirtimi. Tai būtų interviu forma ( galima skype, telefonu ar susitikus, kaip jums patogiau). Garantuoju konfidencialumą. Ačiū iš anksto :-) kas norėtų pasidalinti savo patirtimi, rašykite į až :-)...