Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

Nusivyliau factorio merinais. Nors turiu tik vieną tippi, o dar du jcrew, bet turiu pasakyti, kad po kelių dėvėjimų atsirado skylė, o dar po poros - dar. Ko nepasakyčiau su jcrew tippiais.... Ar dar kam nors taip yra buvę? Ir šiaip, man factorio tippis merino labiau toks kasdieninis atrodo iš išvaizdos, o jcrew tokie rimtesni. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 05 01, 11:46)
enura, super bigsmile.gif  wub.gif Tikra modiste, labai jaunatviski deriniai mirksiukas.gif Patiko ir megztukas ir dzinsai, ir bateliai, viskas mano skonio, atimciau biggrin.gif

wub.gif aciu 4u.gif

QUOTE(vuolia @ 2014 05 01, 13:34)
visai nedidintas, mano tipiai visi xs, o sis S labai gerai atrodo (man platesnis, nei enurai, bet ne prasciau biggrin.gif )

thumbup.gif

QUOTE(medeya @ 2014 05 01, 17:01)
Enura - man jūsų derinukai irgi patiko  4u.gif

musu unsure.gif kas dar be mano zinios rodesi? g.gif biggrin.gif prasom TU mirksiukas.gif ir malonu, kad patiko 4u.gif

QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 05 01, 18:47)
Nusivyliau factorio  merinais. Nors turiu tik vieną tippi, o dar du jcrew, bet turiu pasakyti, kad po kelių dėvėjimų atsirado skylė, o dar po poros - dar. Ko nepasakyčiau su jcrew tippiais.... Ar dar kam nors taip yra buvę? Ir šiaip, man factorio tippis merino labiau toks kasdieninis atrodo iš
išvaizdos, o jcrew tokie rimtesni.  g.gif

g.gif idomiai. o kur tos skyles atsiranda? as juoda factory charlie nemazai nesiojau ir nieko nepastebejau blogo schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 05 01, 16:17)
Perfecta, o schoolboy blazer modelis nepatinka? Man jis universalus. Graziai ir prie dzinsu su maikele, ir oficialesnio derinuko. Aisku siltu oru bus per silta su juom...

Man irgi schoolboy modelio svarkai atrodo universalus variantas: ir prie dzinsu ir prie kazko klasikinio. O siltesniam orui buvo toks lininis berods, bet jis is praeitu metu kolekcijos. Gaila, kad brangus jcrew svarkai tapo verysad.gif

Turiu omenyje toki linini: svarkas

Papildyta:
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 05 01, 19:47)
Nusivyliau factorio  merinais. Nors turiu tik vieną tippi, o dar du jcrew, bet turiu pasakyti, kad po kelių dėvėjimų atsirado skylė, o dar po poros - dar. Ko nepasakyčiau su jcrew tippiais.... Ar dar kam nors taip yra buvę? Ir šiaip, man factorio tippis merino labiau toks kasdieninis atrodo iš išvaizdos, o jcrew tokie rimtesni.  g.gif

As nieko blogo negaliu pasakyti apie factory merinukus. Kiek devejau, ne ka prasciau uz jcrew g.gif Megstu ir factory medvilninius, aisku, issitampo, bet juk medvilne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 01 gegužės 2014 - 19:46
QUOTE(Perfecta @ 2014 05 01, 09:18)
Labas rytas,

ne mano užduotas klausimas, bet ir man aktualus  smile.gif  Per "plačias" didskusijas dėl suknelės, neradau atsakymo, o gal jo ir nebuvo  g.gif  Norėčiau švarko, kuris tiktų ir į darbą, ir po darbo, bet ne trikotažinio  smile.gif blush2.gif
Patarkite  ax.gif

nezinau koks darbas ir aprangos kodas, bet as tai sau vasarai  si noriu pasiimti

http://factory.jcrew...p;bmUID=kmMyW6O

tiktu ir i darba ir po darbo  biggrin.gif

ir dabar siandien su nuolaida papildoma buvo , tai kaina butu buvus thumbup.gif bet kiaules per papildyma iseme ji isvis cool.gif nes netikiu kad taip greit ispirko, is pacio ryto nemazai dydziu buvo, o
paskui atsirado uzrasas sorry... please be back later (ar kazkas panasaus) ir dingo... verysad.gif
Atsakyti
Nusivyliau factorio  merinais. <...>

O ties kur skylutė atsirado?

QUOTE(Aireda @ 2014 05 01, 19:37)
<...>
As nieko blogo negaliu pasakyti apie factory merinukus. Kiek devejau, ne ka prasciau uz jcrew g.gif Megstu ir factory medvilninius, aisku, issitampo, bet juk medvilne  smile.gif

drinks_cheers.gif apie merinukus. O Crew yra buve golfui akutė viena atiro, tai aišku, vienas dygsnis ir susiūta biggrin.gif
Bet neisburbuluoja, normaliai lyg ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 05 01, 21:38)
nezinau koks darbas ir aprangos kodas, bet as tai sau vasarai  si noriu pasiimti

http://factory.jcrew...p;bmUID=kmMyW6O

tiktu ir i darba ir po darbo  biggrin.gif

Oi, ačiū, merginos, kiek patarimų švarkelio klausimu gavau smile.gif

Enura, o kokį dydį sau imtum švarkelio - 0 ar 2?
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 05 01, 19:51)
O ties kur skylutė atsirado?
drinks_cheers.gif apie merinukus. O Crew yra buve golfui akutė viena atiro, tai aišku, vienas dygsnis ir susiūta  biggrin.gif
Bet neisburbuluoja, normaliai lyg ir viskas.

O as gavau nauja jcrew tippi su dviem skylutem blink.gif Nelabai isivaizduoju kaip reikia uzsiut, kad nesimatytu unsure.gif
Senieji puikiai devisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 05 01, 19:47)
Nusivyliau factorio  merinais. Nors turiu tik vieną tippi, o dar du jcrew, bet turiu pasakyti, kad po kelių dėvėjimų atsirado skylė, o dar po poros - dar. Ko nepasakyčiau su jcrew tippiais.... Ar dar kam nors taip yra buvę? Ir šiaip, man factorio tippis merino labiau toks kasdieninis atrodo iš išvaizdos, o jcrew tokie rimtesni.  g.gif

Factorio merinukai plonesni nei jcrew, bet nepasakyciau, jog nekokybiski. Klausimas, kaip priziurite? Kuo skalbiat? Nes man karta yra skalbiklis kasmyra skylutem iskandziojes (ne jcrew) ax.gif Gal ir jums tas pats. Skalbiklis per "stiprus" plonesniam merinukui ax.gif
Atsakyti

Man tas pats nutiko su jcrew merinukais - burbuluociu ir paprastu. Nunesiau siuvejai tvarkyti ir ji iskart pasake jei turi ceki nesk i parduotuve, nes cia brokas biggrin.gif Pasirodo poroje vietu yra isploneje siulai. Ir karta ar du isskalbus tose vietose atsiranda skylutes. Bet ji man jas sugaude, sutvarke ir sekmingai nesioju po siais dienai.
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 05 01, 19:37)
Turiu omenyje toki linini: svarkas

turejau toki pilkos spalvos, man truko iliemenavimo bent jau lengvo, kazkaip nesiziurejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2014 05 02, 06:30)
Enura, o kokį dydį sau imtum švarkelio - 0 ar 2?

0 tai nea, 2 arba 4 imciau, nors irgi neisitikinus kuris geriau tiktu, neturiu factory nei vieno ax.gif del to ir noriu gera kaina pasigauti, kad vdrug netiks tai nors parduot gal eis
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 05 02, 10:48)
turejau toki pilkos spalvos, man truko iliemenavimo bent jau lengvo, kazkaip nesiziurejo  schmoll.gif

O man tas liemuo netrukdo. Matyt, nuo kuno proporciju priklauso, aukstoms ir laiboms gal jis ir per platus gali pasirodyti. Cia schoolboy svarkeliai ax.gif
user posted imageuser posted image

Factory turiu viena linini svarka, buvo tik 0 d. uz labai gera kaina, tai surizikavau ir puikiai tiko, nors ir ant ribos jau, o vilnonis 2 d. su 89 cm. gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 02 gegužės 2014 - 10:39