Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

QUOTE(vilmabu @ 2014 04 30, 19:50)
labiau indigine ,bet sis sijonukas manau tiks tik aukstaugems,nes man su 1.73 gerokai zemiau keliu,netaip kaip ant manekenes schmoll.gif

verysad.gif tai man su 168cm iki puses blauzdu beveik butu? unsure.gif
as tai, kol laukiau komentaru is gavusiu apie si sijona, kita dzinsini uzsisakiau rolleyes.gif tik jis toks daugiau atostogom, laisvalaikio ir isvis is kito stiliaus parduotuves is kurios sau rubu nepirkciau rolleyes.gif bet man pasirode labai fainas biggrin.gif

QUOTE(Lyn @ 2014 05 01, 06:48)
Enura, medeya- puikiai atrodot 4u.gif

dekui Lyn 4u.gif

QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 05 01, 07:14)
Enura, gražiai atrodai! Aš su didesnėm apimtim ėmiau drąsiai S, nes visus tippius S perku. Bet jis man lygiai taip pat laisvai atrodo. Tik kad per krūtinę aptempčiau.

dekui 4u.gif as irgi tipiu ir S dydzio turiu, nors gal XS vis tik graziau gula, bet ir tas ir tas dydis patinka

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 05 01, 07:16)
enura, megztukas ir dzinsai super !  drinks_cheers.gif

aciu wub.gif 4u.gif

QUOTE(Ilka* @ 2014 05 01, 07:53)
Triacetatas yra natūralios kilmės medžiaga, net keista, kad iš jos nesiuvama daugiau rūbų, nes ji neglamži, lengviau plaunama ir turi tą natūralumo pojūtį.

geras, net nezinojau

QUOTE(Dideja @ 2014 05 01, 08:38)
nuuuu....nenurasyk jau manes taip beviltiskai  tongue.gif  biggrin.gif

Juk sakiau , nesvarbu, kad as pati ne visada tam tikra ruba deciausi, bet ant kitu paziureti isties buna  grazu mirksiukas.gif

as nieko blogo nenoriu pasakyti biggrin.gif tik zinant koks stilius Tau labiausiai prie sirdies, tiesiog kyla tokios mintys mirksiukas.gif ir labai dziaugiuosi kad patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 05 01, 09:01)
Ačiū  4u.gif
smile.gif Puiku, turėsiu omenyje. Nes lyg esu kažką turėjusi tokio audinio, tai geram kontekste atsimenu  biggrin.gif , tik kad labai seniai.
Tas "-acetatas" suskambėjo tai chemiškai biggrin.gif

Acetatas yra viskozes giminaitis, abu is augalinio pluosto.
Atsakyti
QUOTE(snace @ 2014 04 30, 11:18)
Sveikos merginos, parekomenduokit prasau koki fainuoli sviesu svarka klasikini i darbeli, kuris gerai nesiotus ir nekainuotu 500  doh.gif  wub.gif

Labas rytas,

ne mano užduotas klausimas, bet ir man aktualus smile.gif Per "plačias" didskusijas dėl suknelės, neradau atsakymo, o gal jo ir nebuvo g.gif Norėčiau švarko, kuris tiktų ir į darbą, ir po darbo, bet ne trikotažinio smile.gif blush2.gif
Patarkite ax.gif
Atsakyti
Ohoho kiek priplepėjot bigsmile.gif
Jau galvojau kokį masinį pirkimą būsiu praleidusi, kai pamačiau, kiek psl. smile.gif

Graži seniena, 2 d.:

https://www.jcrew.co...t...e&hash=row5

Blythe taskuota, 0 d.:

https://www.jcrew.co...p;bmUID=kmNd0To
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyte66: 01 gegužės 2014 - 10:46
QUOTE(linamog @ 2014 05 01, 09:12)
Acetatas yra viskozes giminaitis, abu is augalinio pluosto.

drinks_cheers.gif Aha, dabar atsiminiau, - kažkada googlinausi viskozę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 01 gegužės 2014 - 11:20
Gold stripe dress labai thumbup.gif

Visos tiek peikete peikete, o dabar matau vien pagyros biggrin.gif
As savo nuomones nekeiciu, man ji patiko ir patinka biggrin.gif
Atsakyti
enura, super bigsmile.gif wub.gif Tikra modiste, labai jaunatviski deriniai mirksiukas.gif Patiko ir megztukas ir dzinsai, ir bateliai, viskas mano skonio, atimciau biggrin.gif

medeya, puikiai suknele atrodo, viskas savo vietoje, labai grazu wub.gif

Rastafarinas
, grazi man ta ikelta suknele, mano skonio ax.gif Ir ilgesne, nei dauguma jcrew dabartiniu sukneliu. Turiu panasia sunkaus silko is Talbots, tai labai smagi mirksiukas.gif

vilmabu, nepagalvociau, kad toks ilgas tas dzinsinis sijonas g.gif Gerai, kad persigalvojai ir pritaikei thumbup.gif Optimistiskai nuteikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmabu @ 2014 04 30, 19:50)
nu zinokit apsigalvojau merginos ir nebe parduodu biggrin.gif
siandien uzsidejau prie loafersu ir nustebau puikiai tinka,nes buvau manius,kad nesiosiu prie kablu,bet visiskai negrazu schmoll.gif dydi daugmaz atitinka ,nu gal puse dydzio didintas ,nedaugiau schmoll.gif su 90cm emiau 26,spalva zydresne nei internetinei foto,bet tikrai netokia

labai laukiau jusu komentaro - ir labai gaila, kad per ilgas sad.gif

QUOTE(Girl. @ 2014 04 30, 20:37)
Enura, gražiai atrodo thumbup.gif  ir visai jis reiškiasi ne didintas kaip rašo dauguma parduodančių, galiu ramiai sau laukti dviejų užsakytų 59.gif

visai nedidintas, mano tipiai visi xs, o sis S labai gerai atrodo (man platesnis, nei enurai, bet ne prasciau biggrin.gif )

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vuolia: 01 gegužės 2014 - 13:37
QUOTE(Dzinte @ 2014 05 01, 12:45)
Gold stripe dress labai  thumbup.gif

Visos tiek peikete peikete, o dabar matau vien pagyros  biggrin.gif
As savo nuomones nekeiciu, man ji patiko ir patinka biggrin.gif

ir as savo nuomones nekeiciu cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 05 01, 15:51)
ir as savo nuomones nekeiciu  cool.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2014 05 01, 10:18)
Labas rytas,

ne mano užduotas klausimas, bet ir man aktualus  smile.gif  Per "plačias" didskusijas dėl suknelės, neradau atsakymo, o gal jo ir nebuvo  g.gif  Norėčiau švarko, kuris tiktų ir į darbą, ir po darbo, bet ne trikotažinio  smile.gif blush2.gif
Patarkite  ax.gif

Perfecta, o schoolboy blazer modelis nepatinka? Man jis universalus. Graziai ir prie dzinsu su maikele, ir oficialesnio derinuko. Aisku siltu oru bus per silta su juom...

Atsakyti
Ačiū visoms už nuomones 4u.gif Ilkai atskiras ačiū už prirodymą to grožio 4u.gif mirksiukas.gif

Įdedu nuorodą, kas nerado jos: Gold stripe dress

Enura - man jūsų derinukai irgi patiko 4u.gif
Atsakyti