QUOTE(vilmabu @ 2014 04 30, 19:50)
labiau indigine ,bet sis sijonukas manau tiks tik aukstaugems,nes man su 1.73 gerokai zemiau keliu,netaip kaip ant manekenes
tai man su 168cm iki puses blauzdu beveik butu?
as tai, kol laukiau komentaru is gavusiu apie si sijona, kita dzinsini uzsisakiau tik jis toks daugiau atostogom, laisvalaikio ir isvis is kito stiliaus parduotuves is kurios sau rubu nepirkciau bet man pasirode labai fainas
QUOTE(Lyn @ 2014 05 01, 06:48)
Enura, medeya- puikiai atrodot
dekui Lyn
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 05 01, 07:14)
Enura, gražiai atrodai! Aš su didesnėm apimtim ėmiau drąsiai S, nes visus tippius S perku. Bet jis man lygiai taip pat laisvai atrodo. Tik kad per krūtinę aptempčiau.
dekui as irgi tipiu ir S dydzio turiu, nors gal XS vis tik graziau gula, bet ir tas ir tas dydis patinka
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 05 01, 07:16)
enura, megztukas ir dzinsai super !
aciu
QUOTE(Ilka* @ 2014 05 01, 07:53)
Triacetatas yra natūralios kilmės medžiaga, net keista, kad iš jos nesiuvama daugiau rūbų, nes ji neglamži, lengviau plaunama ir turi tą natūralumo pojūtį.
geras, net nezinojau
QUOTE(Dideja @ 2014 05 01, 08:38)
nuuuu....nenurasyk jau manes taip beviltiskai
Juk sakiau , nesvarbu, kad as pati ne visada tam tikra ruba deciausi, bet ant kitu paziureti isties buna grazu
Juk sakiau , nesvarbu, kad as pati ne visada tam tikra ruba deciausi, bet ant kitu paziureti isties buna grazu
as nieko blogo nenoriu pasakyti tik zinant koks stilius Tau labiausiai prie sirdies, tiesiog kyla tokios mintys ir labai dziaugiuosi kad patiko