Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

Rada naujos kolekcijos grožiuką rolleyes.gif
COLLECTION DRAPED KEYHOLE DRESS
Tik kad audinys kažkokie triacetatai biggrin.gif, bet gal priežiūra lengvesnė, nei šilkų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 01 gegužės 2014 - 07:10
Enura, gražiai atrodai! Aš su didesnėm apimtim ėmiau drąsiai S, nes visus tippius S perku. Bet jis man lygiai taip pat laisvai atrodo. Tik kad per krūtinę aptempčiau.

medeya, Tau tikrai ši suknelė dailiai atrodo. Labai dailiai 4u.gif Nors ji man ir nepatinka, nes ant manęs ji atrodytų tragiškai, bet atrodai su ja gražiai.

rastafarinas, gražu, ale kad reikia dailių rankų ir dailios krūtinės biggrin.gif Ir vėl ne man doh.gif

O aš vis medžioju vieną suknelę. Šiandien kaip tik keičiasi nuolaidos. Tai jei nepasikeis ji, įmesiu čia pasiteirauti nuomonės, ar dar laukti nupiginimo, ar jau jai čia viskas bus, nes man ji labai patinka... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jurramkam @ 2014 04 30, 22:38)
mergaitės, gal kas turite, kokį dydį pirkti šių kelnių, klubai 89-90cm, ačiū patarusioms 4u.gif
https://www.jcrew.co...A3406/A3406.jsp

su 93 cm klubais turiu 0 dydi, puikiai tinka
Atsakyti
enura, megztukas ir dzinsai super ! drinks_cheers.gif

O del sukneles tai man otvratitelno atrodo per dideli iskirpimai pazastyse, jeigu nebutu taip giliai kirpti gal dar ir puse velnio ta sukne. Bet vistiek stebuklo ner.

Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 05 01, 07:14)
rastafarinas, gražu, ale kad reikia dailių rankų ir dailios krūtinės  biggrin.gif  Ir vėl ne man  doh.gif

Tai kad tos krūtinės gal nereik ten?.. g.gif smile.gif
Beje, kiek jus pamenu, tai pas jus tikrai viskas dailu dailu smile.gif . Jau čia mes sau baisiaii reiklios biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(medeya @ 2014 05 01, 00:04)

Labai labai gražu. wub.gif Gal galite nuorodėlę šios suknutės įkelti? 4u.gif Nerandu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 05 01, 07:19)
Tai kad tos krūtinės gal nereik ten?..  g.gif  smile.gif
Beje, kiek jus pamenu, tai pas jus tikrai viskas dailu dailu  smile.gif . Jau čia mes sau baisiaii reiklios  biggrin.gif

Aš savo kojom labai jau patenkinta biggrin.gif Todėl drąsiai miniakus dėviu blush2.gif Bet aukščiau yra ką koreguoti... Ir gan nemažai... Kaip sakant, tobulumui ribų nėra. Berankovių rūbų stengiuosi išvengti.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 05 01, 07:09)
Rada naujos kolekcijos grožiuką  rolleyes.gif
COLLECTION DRAPED KEYHOLE DRESS
Tik kad audinys kažkokie triacetatai  biggrin.gif, bet gal priežiūra lengvesnė, nei šilkų  biggrin.gif

Triacetatas yra natūralios kilmės medžiaga, net keista, kad iš jos nesiuvama daugiau rūbų, nes ji neglamži, lengviau plaunama ir turi tą natūralumo pojūtį.
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2014 05 01, 07:53)
Triacetatas yra natūralios kilmės medžiaga, net keista, kad iš jos nesiuvama daugiau rūbų, nes ji neglamži, lengviau plaunama ir turi tą natūralumo pojūtį.

Ačiū 4u.gif
smile.gif Puiku, turėsiu omenyje. Nes lyg esu kažką turėjusi tokio audinio, tai geram kontekste atsimenu biggrin.gif , tik kad labai seniai.
Tas "-acetatas" suskambėjo tai chemiškai biggrin.gif
Atsakyti
Šaindien baigiasi dabartinis kodukas? ax.gif
Atsakyti
Medeya, grooozis!
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 05 01, 00:16)

aciu  4u.gif kazkodel galvojau kad Tau turbut nepatiks biggrin.gif

nuuuu....nenurasyk jau manes taip beviltiskai tongue.gif biggrin.gif

Juk sakiau , nesvarbu, kad as pati ne visada tam tikra ruba deciausi, bet ant kitu paziureti isties buna grazu mirksiukas.gif
Atsakyti