Rada naujos kolekcijos grožiuką
COLLECTION DRAPED KEYHOLE DRESS
Tik kad audinys kažkokie triacetatai , bet gal priežiūra lengvesnė, nei šilkų
Enura, gražiai atrodai! Aš su didesnėm apimtim ėmiau drąsiai S, nes visus tippius S perku. Bet jis man lygiai taip pat laisvai atrodo. Tik kad per krūtinę aptempčiau.
medeya, Tau tikrai ši suknelė dailiai atrodo. Labai dailiai Nors ji man ir nepatinka, nes ant manęs ji atrodytų tragiškai, bet atrodai su ja gražiai.
rastafarinas, gražu, ale kad reikia dailių rankų ir dailios krūtinės Ir vėl ne man
O aš vis medžioju vieną suknelę. Šiandien kaip tik keičiasi nuolaidos. Tai jei nepasikeis ji, įmesiu čia pasiteirauti nuomonės, ar dar laukti nupiginimo, ar jau jai čia viskas bus, nes man ji labai patinka...
medeya, Tau tikrai ši suknelė dailiai atrodo. Labai dailiai Nors ji man ir nepatinka, nes ant manęs ji atrodytų tragiškai, bet atrodai su ja gražiai.
rastafarinas, gražu, ale kad reikia dailių rankų ir dailios krūtinės Ir vėl ne man
O aš vis medžioju vieną suknelę. Šiandien kaip tik keičiasi nuolaidos. Tai jei nepasikeis ji, įmesiu čia pasiteirauti nuomonės, ar dar laukti nupiginimo, ar jau jai čia viskas bus, nes man ji labai patinka...
QUOTE(jurramkam @ 2014 04 30, 22:38)
mergaitės, gal kas turite, kokį dydį pirkti šių kelnių, klubai 89-90cm, ačiū patarusioms
https://www.jcrew.co...A3406/A3406.jsp
https://www.jcrew.co...A3406/A3406.jsp
su 93 cm klubais turiu 0 dydi, puikiai tinka
QUOTE(*Demettriuke* @ 2014 05 01, 07:14)
Tai kad tos krūtinės gal nereik ten?..
Beje, kiek jus pamenu, tai pas jus tikrai viskas dailu dailu . Jau čia mes sau baisiaii reiklios
QUOTE(medeya @ 2014 05 01, 00:04)
Labai labai gražu. Gal galite nuorodėlę šios suknutės įkelti? Nerandu...
QUOTE(rastafarinas @ 2014 05 01, 07:19)
Tai kad tos krūtinės gal nereik ten?..
Beje, kiek jus pamenu, tai pas jus tikrai viskas dailu dailu . Jau čia mes sau baisiaii reiklios
Aš savo kojom labai jau patenkinta Todėl drąsiai miniakus dėviu Bet aukščiau yra ką koreguoti... Ir gan nemažai... Kaip sakant, tobulumui ribų nėra. Berankovių rūbų stengiuosi išvengti.
QUOTE(rastafarinas @ 2014 05 01, 07:09)
Rada naujos kolekcijos grožiuką
Triacetatas yra natūralios kilmės medžiaga, net keista, kad iš jos nesiuvama daugiau rūbų, nes ji neglamži, lengviau plaunama ir turi tą natūralumo pojūtį.
QUOTE(Ilka* @ 2014 05 01, 07:53)
Triacetatas yra natūralios kilmės medžiaga, net keista, kad iš jos nesiuvama daugiau rūbų, nes ji neglamži, lengviau plaunama ir turi tą natūralumo pojūtį.
Ačiū
Puiku, turėsiu omenyje. Nes lyg esu kažką turėjusi tokio audinio, tai geram kontekste atsimenu , tik kad labai seniai.
Tas "-acetatas" suskambėjo tai chemiškai
Šaindien baigiasi dabartinis kodukas?
Medeya, grooozis!
QUOTE(enura @ 2014 05 01, 00:16)
aciu kazkodel galvojau kad Tau turbut nepatiks
nuuuu....nenurasyk jau manes taip beviltiskai
Juk sakiau , nesvarbu, kad as pati ne visada tam tikra ruba deciausi, bet ant kitu paziureti isties buna grazu