Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

mergaitės, gal kas turite, kokį dydį pirkti šių kelnių, klubai 89-90cm, ačiū patarusioms 4u.gif
https://www.jcrew.co...A3406/A3406.jsp
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 04 30, 22:37)
Merginos, su visa pagarba - atsibodot tikrai. Informacijos jau pateiket daugiau nei sociai visoms pasidaryt savas isvadas, o tolimesnes peripetijas gal teskit asmeniniais susirasinejimais ar per aukstesnes instancijas.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 04 30, 21:37)
Merginos, su visa pagarba - atsibodot tikrai. Informacijos jau pateiket daugiau nei sociai visoms pasidaryt savas isvadas, o tolimesnes peripetijas gal teskit asmeniniais susirasinejimais ar per aukstesnes instancijas.

drinks_cheers.gif

Nu ką merginos, kaip ir žadėjau, dedu foto su tiek skirtingų nuomonių sukėlusia suknele. Soriukas už kokybę, bet nėra, kas nufotkintų, o pačiai nieko gudriau neina su turimais veidrodžiais.

Su 87/70???/89 ėmiau 0 dydį (liemuo jaučiu didesnis po velykų blush2.gif ). Kadangi pečiai mano nėra platūs, tai man tie įkirpimai ties rankomis netrukdo nei trupučio. Ir išvis aš su ja tokia labai kitokia, išskirtinė jaučiuosi wub.gif Man ji labai patiko, vienas geriausių mano pirkinių iš Crew tongue.gif biggrin.gif 4u.gif

user posted image

Gavau ir Sunburst skirt. Ėmiau nulinį dydį. Kadangi juosmens juosta tvirto pasiuvimo, tai jau galvojau neįsibrakšlinsiu, bet tilpau. Aišku platina gerokai klubus.

Ir šitą gavau, juodą, 0 dydžioDrapey skirt. Lūkesčius atitiko, galvojau bus ilgas su 165cm regular dydis, bet normalus ilgis, ant liemens dėvint, neleidžiant iki bambos smile.gif
Atsakyti
Enura, aciu labai bigsmile.gif o man ne tik megztukas, bet ir dzinsiukai patiko, gerai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(medeya @ 2014 04 30, 22:04)
Man ji labai patiko, vienas geriausių mano pirkinių iš Crew  tongue.gif  biggrin.gif  4u.gif

Labai gražiai atrodote. wub.gif
Beje, nežinau po kiek laiko užėjau į Massimo Dutti, tai panašią suknutę mačiau, viršus trikotažinis, sijonukas pūstas, tik žinoma medžiagos prastesnės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 30 balandžio 2014 - 22:27
Medeya ant jusu suknyte tikrai tobulai atrodo wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Medeya- labai labai... wub.gif gaila, kad tokios netinka man verysad.gif butu nerealus pirkinukas po ilgo susilaikymo biggrin.gif
Atsakyti
Nezinau nezinau bet man ta suknyte vistiek neeee schmoll.gif
Niekad tokios neuzsideciau, nu nezavi visiskai nei modelis, nei medziaga, nei spalvos.
Atsakyti

Labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink* @ 2014 04 30, 19:07)
enura, labai gražiai atrodo visi rūbai ant jūsų, ir džinsai abeji gražūs ir megztukas super tinka  thumbup.gif

dekui wub.gif 4u.gif

QUOTE(Dideja @ 2014 04 30, 19:54)
enura, nagi labai grazus derinukas  thumbup.gif tikra modiste  biggrin.gif  4u.gif

aciu 4u.gif kazkodel galvojau kad Tau turbut nepatiks biggrin.gif

QUOTE(Girl. @ 2014 04 30, 20:37)
Enura, gražiai atrodo thumbup.gif  ir visai jis reiškiasi ne didintas kaip rašo dauguma parduodančių, galiu ramiai sau laukti dviejų užsakytų

aciu, Girl 4u.gif pagal mane tai tikrai nera didintas schmoll.gif , jis toks turi buti. na gal gal kokio puse
dydzio, bet tikrai nedaugiau

Nu ką merginos, kaip ir žadėjau, dedu foto su tiek skirtingų nuomonių sukėlusia suknele.

graziai ant Taves labai atrodo drinks_cheers.gif virsutine dalis thumbup.gif , peciai graziai. Tik vis tik as jau nuomones nepakeisiu del jos, sau nenoreciau ax.gif bet, taip, sutinku suknele tokia kitokia, isskirtine drinks_cheers.gif

QUOTE(orcheja @ 2014 04 30, 22:17)
Enura, aciu labai  bigsmile.gif  o man ne tik megztukas, bet ir dzinsiukai patiko, gerai atrodo  thumbup.gif

prasom, kad tik padetu biggrin.gif 4u.gif dekui uz gerus zodzius 4u.gif

Atsakyti
Nu ką merginos, kaip ir žadėjau, dedu foto su tiek skirtingų nuomonių sukėlusia suknele. Soriukas už kokybę, bet nėra, kas nufotkintų, o pačiai nieko gudriau neina su turimais veidrodžiais.

Jums idealiai thumbup.gif
Net jau norėt imu, tik iki tobulybės trūksta, kad viršus būtų šviesus, ne uodas biggrin.gif
Atsakyti
Enura, medeya- puikiai atrodot 4u.gif
Atsakyti