mergaitės, gal kas turite, kokį dydį pirkti šių kelnių, klubai 89-90cm, ačiū patarusioms
https://www.jcrew.co...A3406/A3406.jsp
QUOTE(linamog @ 2014 04 30, 22:37)
Merginos, su visa pagarba - atsibodot tikrai. Informacijos jau pateiket daugiau nei sociai visoms pasidaryt savas isvadas, o tolimesnes peripetijas gal teskit asmeniniais susirasinejimais ar per aukstesnes instancijas.
QUOTE(linamog @ 2014 04 30, 21:37)
Merginos, su visa pagarba - atsibodot tikrai. Informacijos jau pateiket daugiau nei sociai visoms pasidaryt savas isvadas, o tolimesnes peripetijas gal teskit asmeniniais susirasinejimais ar per aukstesnes instancijas.
Nu ką merginos, kaip ir žadėjau, dedu foto su tiek skirtingų nuomonių sukėlusia suknele. Soriukas už kokybę, bet nėra, kas nufotkintų, o pačiai nieko gudriau neina su turimais veidrodžiais.
Su 87/70???/89 ėmiau 0 dydį (liemuo jaučiu didesnis po velykų ). Kadangi pečiai mano nėra platūs, tai man tie įkirpimai ties rankomis netrukdo nei trupučio. Ir išvis aš su ja tokia labai kitokia, išskirtinė jaučiuosi Man ji labai patiko, vienas geriausių mano pirkinių iš Crew
Gavau ir Sunburst skirt. Ėmiau nulinį dydį. Kadangi juosmens juosta tvirto pasiuvimo, tai jau galvojau neįsibrakšlinsiu, bet tilpau. Aišku platina gerokai klubus.
Ir šitą gavau, juodą, 0 dydžioDrapey skirt. Lūkesčius atitiko, galvojau bus ilgas su 165cm regular dydis, bet normalus ilgis, ant liemens dėvint, neleidžiant iki bambos
Enura, aciu labai o man ne tik megztukas, bet ir dzinsiukai patiko, gerai atrodo
QUOTE(medeya @ 2014 04 30, 22:04)
Man ji labai patiko, vienas geriausių mano pirkinių iš Crew
Labai gražiai atrodote.
Beje, nežinau po kiek laiko užėjau į Massimo Dutti, tai panašią suknutę mačiau, viršus trikotažinis, sijonukas pūstas, tik žinoma medžiagos prastesnės.
Medeya ant jusu suknyte tikrai tobulai atrodo
Medeya- labai labai... gaila, kad tokios netinka man butu nerealus pirkinukas po ilgo susilaikymo
Nezinau nezinau bet man ta suknyte vistiek neeee
Niekad tokios neuzsideciau, nu nezavi visiskai nei modelis, nei medziaga, nei spalvos.
Niekad tokios neuzsideciau, nu nezavi visiskai nei modelis, nei medziaga, nei spalvos.
QUOTE(Pink* @ 2014 04 30, 19:07)
enura, labai gražiai atrodo visi rūbai ant jūsų, ir džinsai abeji gražūs ir megztukas super tinka
dekui
QUOTE(Dideja @ 2014 04 30, 19:54)
enura, nagi labai grazus derinukas tikra modiste
aciu kazkodel galvojau kad Tau turbut nepatiks
QUOTE(Girl. @ 2014 04 30, 20:37)
Enura, gražiai atrodo ir visai jis reiškiasi ne didintas kaip rašo dauguma parduodančių, galiu ramiai sau laukti dviejų užsakytų
aciu, Girl pagal mane tai tikrai nera didintas , jis toks turi buti. na gal gal kokio puse
dydzio, bet tikrai nedaugiau
Nu ką merginos, kaip ir žadėjau, dedu foto su tiek skirtingų nuomonių sukėlusia suknele.
graziai ant Taves labai atrodo virsutine dalis , peciai graziai. Tik vis tik as jau nuomones nepakeisiu del jos, sau nenoreciau bet, taip, sutinku suknele tokia kitokia, isskirtine
QUOTE(orcheja @ 2014 04 30, 22:17)
Enura, aciu labai o man ne tik megztukas, bet ir dzinsiukai patiko, gerai atrodo
prasom, kad tik padetu dekui uz gerus zodzius
Nu ką merginos, kaip ir žadėjau, dedu foto su tiek skirtingų nuomonių sukėlusia suknele. Soriukas už kokybę, bet nėra, kas nufotkintų, o pačiai nieko gudriau neina su turimais veidrodžiais.
Jums idealiai
Net jau norėt imu, tik iki tobulybės trūksta, kad viršus būtų šviesus, ne uodas