Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

Enura, labai graziai Tau megztukelis wub.gif ir siaip fainas jis- kaip tik gavau toki kt spalvos- laabai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 30 balandžio 2014 - 16:59
Enura, ne tik megztukas, bet visas derinukas puikus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 04 30, 15:46)
Enura, kaip graziai atrodai  wub.gif  Reikejo jauciu man XS imti, su 89-65-89 XXS paciupau, kazin ar nebus mazokas  g.gif

dekui mimsy mirksiukas.gif 4u.gif manau mazokas nebus, tik bus labiau prigludes

QUOTE(rastafarinas @ 2014 04 30, 16:12)
Super smile.gif. Megztuko dydis jums pats tas. O batai batai!..
Dėl džinsų tai tyliu, nes nesu tokių gerbėja [paplėšytų ir tos spalvos  biggrin.gif ].

biggrin.gif dekui 4u.gif

QUOTE(-_erinija_- @ 2014 04 30, 16:56)
Enura, labai graziai Tau megztukelis wub.gif  ir siaip fainas jis- kaip tik gavau toki kt spalvos- laabai patenkinta thumbup.gif

dekui 4u.gif man jis irgi labai patiko, o dar uz tokia kaina thumbup.gif galetu dar didesnis spalvu pasirinkimas but ax.gif

QUOTE(regal @ 2014 04 30, 17:45)
Enura, ne tik megztukas, bet visas derinukas puikus thumbup.gif

aciu aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 04 30, 17:52)
Kai rašiau žinutę, net ir nežinojau su kuo Melynakė "bendrauja", netgi paklausiau, kuri forumietė ir  nerašiau, kad su Jumis turėjau reikalų. ax.gif  Rašiau , kad tik turėjus panašią situaciją, kad aiškiau būtų, parašau su kita forumiete smile.gif  Jau jums susiplakė viskas į vieną vietą.
4u.gif

nepykit, taciau Melynake28 asmeniniam susirasinejime parase, kad jus tai parasete apie mane smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 30, 16:11)
Imetu
MERINO TIPPED SIDE-PANEL V-NECK SWEATER
Item A0822
Size: SMALL
Color: SAND YELLOW

enura, labai gražiai atrodo visi rūbai ant jūsų, ir džinsai abeji gražūs ir megztukas super tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 04 30, 12:59)
ir dar idomu butu nuomone apie si, musu jau anksciau aptarineta sijona

user posted image

vilmabu, maciau parduodi...kaip ir kas ten su juo smile.gif  4u.gif

nu zinokit apsigalvojau merginos ir nebe parduodu biggrin.gif
siandien uzsidejau prie loafersu ir nustebau puikiai tinka,nes buvau manius,kad nesiosiu prie kablu,bet visiskai negrazu schmoll.gif dydi daugmaz atitinka ,nu gal puse dydzio didintas ,nedaugiau schmoll.gif su 90cm emiau 26,spalva zydresne nei internetinei foto,bet tikrai netokia
user posted image
labiau indigine ,bet sis sijonukas manau tiks tik aukstaugems,nes man su 1.73 gerokai zemiau keliu,netaip kaip ant manekenes schmoll.gif
pasilieku ji sau biggrin.gif
ismatavimai :
per klubus 44cm
liemuo 35cm
visas ilgis 60cm
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmabu @ 2014 04 30, 20:50)
nu zinokit apsigalvojau merginos ir nebe parduodu biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif

enura, nagi labai grazus derinukas thumbup.gif tikra modiste biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(discrete @ 2014 04 30, 20:06)
nepykit, taciau Melynake28 asmeniniam susirasinejime parase, kad jus tai parasete apie mane smile.gif  4u.gif

Vardo as tikrai neminejau,nezmeiskit,o ne taip supratau,galvojau cia apie jus buvo kalba,atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
Enura, gražiai atrodo thumbup.gif ir visai jis reiškiasi ne didintas kaip rašo dauguma parduodančių, galiu ramiai sau laukti dviejų užsakytų 59.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 04 30, 20:54)

Vardo as tikrai neminejau,nezmeiskit,o ne taip supratau,galvojau cia apie jus buvo kalba,atsiprasau 4u.gif

Jurgita Tebekinaite

10:12 (prieš 11 valandų)

skirta man
O atvejo su basutemis nebuvo,kai gavote realias foto ir uzsimanete grazinti ,kad jums kazkas netiko,jau nepamenat?tai cia taip pat ir su suknute,reikejo googlint ziuret ar jums tnka ir patinka,o ne gavus,nesitarus net del jokio grazinimo uzsimanyt susigrazint pinigus,gal zmogus net tu pinigu neturi tokiu atveju,tikrai visoms su kuriomis susitariu jei netiks ir grazinu pinigus,kuriuos pasilieku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo discrete: 30 balandžio 2014 - 21:13
QUOTE(discrete @ 2014 04 30, 22:11)
Jurgita Tebekinaite

10:12 (prieš 11 valandų)

skirta man
O atvejo su basutemis nebuvo,kai gavote realias foto ir uzsimanete grazinti ,kad jums kazkas netiko,jau nepamenat?tai cia taip pat ir su suknute,reikejo googlint ziuret ar jums tnka ir patinka,o ne gavus,nesitarus net del jokio grazinimo uzsimanyt susigrazint pinigus,gal zmogus net tu pinigu neturi tokiu atveju,tikrai visoms su kuriomis susitariu jei netiks ir grazinu pinigus,kuriuos pasilieku.

Pagal Regal rasyta zinute supratau,kad tai jus,uztat taip parasiau,dar karta Jusu atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
Merginos, su visa pagarba - atsibodot tikrai. Informacijos jau pateiket daugiau nei sociai visoms pasidaryt savas isvadas, o tolimesnes peripetijas gal teskit asmeniniais susirasinejimais ar per aukstesnes instancijas.
Atsakyti