Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

QUOTE(discrete @ 2014 04 30, 14:41)
suknele A formos, ir nuotraukoje matosi tai, nes apacia nelygiai krenta smile.gif bet matau jums pinigai svarbiau nei padorumas ar garbe. sekmes ir toliau apipi.. pirkejus, tikiuosi, kad kitas bus piktesnis ir ryztingesnis nei as biggrin.gif  4u.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Tuoj imes realia jos foto, parduosite ja greitai smile.gif O ziurekite gal ir nebenoresite parduoti smile.gif
O su tais batais (kur rasete) man istorija kazkur girdeta jau nebe pirma karta biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2014 04 30, 14:48)
Tuoj imes realia jos foto, parduosite ja greitai smile.gif O ziurekite gal ir nebenoresite parduoti smile.gif
O su tais batais (kur rasete) man istorija kazkur girdeta jau nebe pirma karta biggrin.gif

man irgi labai idomi istorija su batais, nes niekad gyvenime jokiu batu siam forume pirkusi nesu. labai noreciau, kad forumiete apsmeizusi mane atsilieptu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(discrete @ 2014 04 30, 13:41)
suknele A formos, ir nuotraukoje matosi tai, nes apacia nelygiai krenta smile.gif bet matau jums pinigai svarbiau nei padorumas ar garbe. sekmes ir toliau apipi.. pirkejus, tikiuosi, kad kitas bus piktesnis ir ryztingesnis nei as biggrin.gif  4u.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

kokia tos sukneles kaina? zinau, kad sese turi ir labai patenkinta 4u.gif senai buciau grazinusi pinigus ir pardavusi kazkam kitam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 04 29, 22:55)
drinks_cheers.gif
Aš taip pat esu apturėjus panašią situaciją su basutėmis, nors ir nuotraukas realias buvau įdėjus, tačiau nenorėdama savo vardo teršimo, grąžinau pinigus. Ši narė yra mano juoduosiuose sąrašuose, su ja nenorėčiau daugiau jokių reikalų turėti, o ir kitoms nerekomenduoju.

gyvenime nepirkau jokiu basuciu is Jusu. turekit sazines.
Atsakyti
QUOTE(discrete @ 2014 04 30, 14:41)

Nebesinervinkite 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Idekite i isaprduotuve, tuoj mergaites imes realiu graziu nuotrauku ir parduosite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2014 04 30, 14:55)
Nebesinervinkite 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Idekite i isaprduotuve, tuoj mergaites imes realiu graziu nuotrauku ir parduosite mirksiukas.gif

aciu smile.gif esu rami, o ir susidomejusiu jau yra, is pradziu tik buvau nustebinta pardavejos elgesiu, vistik juk gyvename padorioje visuomeneje smile.gif gavau gera pamoka, o visa kita nesvarbu wink.gif aciu forumietems uz palaikyma 4u.gif tik nebijokite dabar man daikto parduoti, sis atvejis isimtinis doh.gif esu uz sazininga prekyba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(discrete @ 2014 04 30, 13:54)
gyvenime nepirkau jokiu basuciu is Jusu. turekit sazines.

as supratau,kad ne apie jus cia kalba 4u.gif
Atsakyti
Na ir istorija smile.gif šiaip faktas, kad ta suknelė realiai atrodo ne taip, kaip ant modelio. Turėjau ją ir puikiai pamenu, kaip forume rašiau, kad ji kitokia - rankovės trumpesnės, sijono ir viršaus proporcijos kitokios ir sijono forma kitokia. Suknelė labai graži, bet ne tokia smile.gif na, bet ši diskusija labai naudinga išėjo, o discrete linkiu greičiau parduoti suknelę smile.gif
Atsakyti
nu ir pripliurpet biggrin.gif kol perskaiciau doh.gif

jau nezinau net kas tikrai teisus sioje situacijoje rolleyes.gif manau abi puses savaip kaltos, nes viena nepateike pilnos informacijos, o kita manau irgi tuo pasinaudojo, nes suknele neatitiko lukesciu ... as vat taip vat manau blush2.gif nes jeigu suknele butu idealiai tikusi tai ir tie skirtumai neturetu reiksmes. Peace 4u.gif

QUOTE(Vannille @ 2014 04 30, 10:20)
Jei tokia praktika suformuosime tada reikes uz kas antra daikta grazinti pinigus, nes siulai bus per ploni, kritimas ne tas ir t. t.

pritariu drinks_cheers.gif pirkejai irgi turi prisiimti rizika

QUOTE(orcheja @ 2014 04 30, 10:25)
enura, praskaidrinkite savo megztuko foto tokias niurias nuotaikas?  bigsmile.gif Labai laukiu, nes po jusu komentaro pasimeciau ir nebezinau kokio dydzio pirkti megztuka...  biggrin.gif

uz kokios valandeles imesiu mirksiukas.gif darbu milijonas kaip tycia siandien doh.gif , nespeju rolleyes.gif

QUOTE(discrete @ 2014 04 30, 12:07)
mano variantu irgi A formos. as liekna, o krutine didele, man toks modelis visiskai netinka, nors pati savaime suknute grazi.

na va manau ir pasakete kodel taip norite grazinti suknele rolleyes.gif o ne tik delto kad ji ne tokia kaip foto ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kaip manote ar šios sukneles 4 Tall nuo 4 Regular tik ilgiu skirsis, ar ir siaip didesne butų? g.gif taip norisi liemens savo vietoje biggrin.gif biggrin.gif

https://www.jcrew.co...58579/58579.jsp

user posted image
Atsakyti
Gerai mergaites gero poilsio ryt ir gyvenkime draugiskai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 30, 15:44)

na va manau ir pasakete kodel taip norite grazinti suknele  rolleyes.gif o ne tik delto kad ji ne tokia kaip foto  ax.gif  4u.gif

butent, nes ne tokia kaip foto! forma kardinaliai kitokia, buciau zinojus, buciau neemus. kita vertus ji man kaip ir tinka, atrodo graziai, bet mano figuros privalumus ji paslepia, tai kam zmogui toks daiktas, kurio jis nebutu emes jei? jei man pardaveja butu nerasiusi: "suknele tokia pat kaip ir nuotraukoje" tikrai nebuciau kelusi veju ir prisiimciau kalte. iki siol kiek pirkau, tai merginos man net ismatavimus cm parasydavo, ilgius, plocius, viskas budavo suprantama, o cia.. modelis kitas, juk naturalu, kad nusivyliau, o dar visa pukais aplipus, pardaveja galejo bent isvalyti pries siunciant doh.gif
Atsakyti