Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

QUOTE(micefee @ 2014 04 30, 12:21)
Šiaip ar taip kaip bepasisuktų ginčas, tai tikiuosi suknelė atras naują ir patenkintą savininkę. biggrin.gif Man tai ji viena mylimiausių suknelių j crew, nepaisant to, kad modelis kiek kitoks nei buvo tikėtasi. Galėsiu įmesti derinį su ja, iš karto užsimanys visos pirkti. biggrin.gif

Mielai parduosiu sia suknute 4 dydzio smile.gif) veiksmas Vilniuje smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 04 30, 12:21)
Šiaip ar taip kaip bepasisuktų ginčas, tai tikiuosi suknelė atras naują ir patenkintą savininkę. biggrin.gif Man tai ji viena mylimiausių suknelių j crew, nepaisant to, kad modelis kiek kitoks nei buvo tikėtasi. Galėsiu įmesti derinį su ja, iš karto užsimanys visos pirkti. biggrin.gif

Butu super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2014 04 30, 11:07)
As ja buciau padarius ta foto,jei butu sakius,kad be foto neperka,bet kai pirko,tai netraukiau net is spintos jos,nes nu tikrai nepastebejau pasimatavus vieninteli syki,kad to durimo nera ir pirkusios merginos raso,kad to nepastebejo...taip ,kad kaltint cia jane sitoj situacijoj nezinau ar teisinga,kodel reikia butinai nusileisti pirkejai,paskui dauguma taip ir daro nepatiko,netiko ir nori susigrazinti pinigelius,tai irgi nera teisinga.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2014 04 30, 12:29)
Butu super thumbup.gif

dziaugiuosi, kad tokiu fainu forumieciu yra smile.gif gavau gera pamoka, busiu atsargesne kita karta besirinkdama smile.gif nes iki siol uzklausdavau info, iskart pervesdavau pinigelius ir viskas tuom baigdavosi. matyt teks primygtinai padirbeti jei noresiu kokio daikto, o dar ir pasigooglint nepamirst thumbup.gif biggrin.gif

p.s. as apie micefee
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo discrete: 30 balandžio 2014 - 11:53
Uch, ir diskusijos uzvire doh.gif

As pritariu tai nuomonei, kad jeigu pirkejas klause, ar atinka daiktas internetine nuotrauka ir prase realiu nuotrauku, o pardavejas nutilejo apie skirtumus (nesvarbu, kad pats ju galejo nepastebeti), nuotrauku nepadare, tai vis delto turetu priimti daikta atgal. Ir del sventos ramybes taip pat smile.gif

Perkant per tarpininkes vis delto yra kitaip.

Tikrai, gal ikelkit zadetas nuotraukas, enura, auuu ax.gif Kad diskusijos pakriptu kita linkme mirksiukas.gif
Atsakyti
Zip pocket dress 4 dydis:
https://www.jcrew.co...p;bmUID=kmME8tN
Atsakyti
Mano subjektyvia nuomone, kaip norejusiai pirkti sia suknele, bet po pasimatavimo atsisakiusiai sios minties - skiriasi rankoviu ilgis ir apacia ne tiesi, o A formos. Kiek maciau foto, maciau merginu kurioms lyg ir tiesi apacia atrodo, bet kitoms irgi A fromos - gal nuo dydzio priklauso
Atsakyti
ir dar idomu butu nuomone apie si, musu jau anksciau aptarineta sijona

user posted image

vilmabu, maciau parduodi...kaip ir kas ten su juo smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 04 30, 12:59)
ir dar idomu butu nuomone apie si, musu jau anksciau aptarineta sijona

user posted image

vilmabu, maciau parduodi...kaip ir kas ten su juo smile.gif  4u.gif

Aha, ir man idomu bigsmile.gif Neatitiko lukesciu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2014 04 30, 12:54)
Mano subjektyvia  nuomone,  kaip  norejusiai  pirkti sia suknele,  bet  po  pasimatavimo  atsisakiusiai  sios  minties  -  skiriasi  rankoviu  ilgis  ir  apacia  ne tiesi,  o  A  formos.  Kiek maciau  foto,  maciau  merginu  kurioms  lyg  ir tiesi  apacia  atrodo,  bet  kitoms  irgi A  fromos  -  gal  nuo  dydzio  priklauso

mano variantu irgi A formos. as liekna, o krutine didele, man toks modelis visiskai netinka, nors pati savaime suknute grazi.
Atsakyti
Merginos, gal kuri pirkote šį MAXI skirt , ar patiko ir kaip dydis. g.gif
Atsakyti
Bet ta pilka suknute su baltais kalnieriukais tai irgi kitaip atrodo nei jcrew foto pagal mane,nera apacia aptemta kaip ant manikenes g.gif nors pasikeiciau i 2 dydi,virsus apgules jau kaip reikiant,o apacia tikrai nera kaip ant manikenes,o keiciausi su mergaite viena,tai as nusiunciau savo suknyte su etikete popieruine,o gavau be,tai irgi turbut reikejo bangas kelt,nes galęejau isvelgt ka negero,o parduodant irgi turbut butu keblumu,nes be etiketes popierines,tai cia kaip kai kurios forumietes net del to tureje skandalu 4u.gif
Atsakyti