Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

QUOTE(orcheja @ 2014 04 30, 11:25)
drinks_cheers.gif

enura, praskaidrinkite savo megztuko foto tokias niurias nuotaikas?  bigsmile.gif

Pritariu drinks_cheers.gif thumbup.gif

Apziurejau realias foto sukneles, nu tikrai grazi suknele, ir siaip ZENKLIAI nesiskiria nuo internetines foto. Gal siek tiek. Man tik uzkliuvo melynakes komentaras "turejo primygtinai reikalauti foto" biggrin.gif

Vannille, as ir nepiktai wink.gif Diskutuojame drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 30 balandžio 2014 - 10:59
QUOTE(micefee @ 2014 04 30, 11:55)

Na melynake šioj situacijoj apsižioplino sakydama, kad suknelė tokia pat kaip j crew puslapy ir kadangi realių foto nepateikė, tai visgi manau reiktų grąžinti pinigus.

tai viskas ko as prasau antra diena. del to per tarpininkus ir neperku, o perku is mamyciu, kurios parsisiunte ir gali realiu foto duot, patart. iki siol taip ir buvo.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 04 30, 10:55)
Ji ne apgavo sakydama, kad suknelė skiriasi, o tiesiog nepastebėjo, kad apačia ne tokia. Aš ir pati nepastebėjau, kol vakar šitoj temoj neparašė ir atidžiau neapžiūrėjau internetinės foto

Na melynake šioj situacijoj apsižioplino sakydama, kad suknelė tokia pat kaip j crew puslapy ir kadangi realių foto nepateikė, tai visgi manau reiktų grąžinti pinigus.

Tiesa pasakius, as irgi dabar tepastebejau savo foto ziurinedama drinks_cheers.gif Man tai ta siule tikrai nekeicia esmes sukneles biggrin.gif

Bet del pinigu grazinimo dar klausimas, del sventos ramybes as tikriausiai iskart pervesciau ir tiek, bet siaip tai cia pirkejos kaltes izvelgiu nemazai, ne tik pardavejos.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 04 30, 11:55)
Ji ne apgavo sakydama, kad suknelė skiriasi, o tiesiog nepastebėjo, kad apačia ne tokia. Aš ir pati nepastebėjau, kol vakar šitoj temoj neparašė ir atidžiau neapžiūrėjau internetinės foto. O ką būtumėt dariusi jei tokią suknelę iš tarpininkės būtumėt gavusi? Turim ne viena tokią suknelę ir ką dabar mums daryti, rėkti kad tarpininkė apgavo? biggrin.gif O ji pūkuojasi smarkiai, bet yra toks rulonas, kelis litus kainuoja, perbrauki su juo ir pūkų nelikę. biggrin.gif

Tai va, manau tame ir esme, jei pardaveja nebutu parasiusi, kad atitinka internetine foto, tai pinigu galetu ir negrazinti,ji butu visiskai teisi,cia jau pirkejos reikalas, kad suknele neatitiko luksciu ir t.t. Bet pardaveja parase atitinka internetine foto ( nesvarbu, kad nepastebejo skirtumu), tai cia jau pardavejos kalte ir reiketu grazinti pinigus 4u.gif
Jeigu gauciau is tarpininkes, nebutu ant ko pykti, kad suknele skiriasi, tik ant Jcrew, bet pirkeja pirko isparduotuveje, pardaveja turejo parasyti skirtumus ir t.t tuo labiau, kad pirkeja prase realios foto:4u:
Atsakyti
As ja buciau padarius ta foto,jei butu sakius,kad be foto neperka,bet kai pirko,tai netraukiau net is spintos jos,nes nu tikrai nepastebejau pasimatavus vieninteli syki,kad to durimo nera ir pirkusios merginos raso,kad to nepastebejo...taip ,kad kaltint cia jane sitoj situacijoj nezinau ar teisinga,kodel reikia butinai nusileisti pirkejai,paskui dauguma taip ir daro nepatiko,netiko ir nori susigrazinti pinigelius,tai irgi nera teisinga.
Atsakyti
Jus man pasakykit, tada apie drapey skirt. Neuzilgo jis bus cia pardavinejamas, ides pardaveja foto, kur manekene susikisus rankas i kisenes. Parasys pirkeja su klausimu ar atitinka realia foto, pardaveja atsakys taip, atitinka visiskai. Ir kuri bus teisi? g.gif
Nepagalvojat, kad tarp perkanciu Jcrew yra ir tokiu, kurios negooglina pagal kodus ir pavadinimus, taip pat neskaito jcrew aptarimu temos ir to sijono realiu foto bus akyse nemacius.
O is tarpininkes gavus ne tokia preke yra skirtumas, kad tarpininkes neklausineji ar preke atitinka internetine foto, neprasai realiu ir tt., nes ji tik tarpininkauja. O vat pardavejo paklausi. Ir tam, kad isitikinti ar viskas gerai paprasai realios foto. Bet va buna tokiu pardavejo kurios del kazkokiu priezasciu tos foto neatsiuncia. Tai ka galvoti?
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 04 30, 12:00)
Tiesa pasakius, as irgi dabar tepastebejau savo foto ziurinedama  drinks_cheers.gif Man tai ta siule tikrai nekeicia esmes sukneles  biggrin.gif

Bet del pinigu grazinimo dar klausimas, del sventos ramybes as tikriausiai iskart pervesciau ir tiek, bet siaip tai cia pirkejos kaltes izvelgiu nemazai, ne tik pardavejos.. ax.gif

taip, mano kalte naivume. ir as aisku atsiprasau merginu, bet mano manymu esme rubo yra detalese. nesu didele jcrew myletoja ir neseku temos koks panasumas rubo yra su esamuoju puslapiu, jei buciau maciusi realias nuotraukas tikrai sios suknutes nebuciau pirkusi. galu gale pardaveja galejo parodyti kitu merginu ikelta realia nuotrauka, o ji man realias nuotraukas pradejo is visur traukti tik tuomet, kai parpasiau pinigeliu. galit vadinti mane pretenzinga, bet kai sumoki 195lt uz daikta, tai tikiesi gauti tai, ko tikiesi. jei pirkciau per tarpininkus nebutu ne kalbos, o dabar.. realus lukesciai yra nepatenkinti ir as galvoju, kad pardaveja tikslingai mane suklaidino. nesuprantu kaip imanoma nepastebeti kertiniu detaliu, tokiu kaip rankoves ar sijono forma ir pasiuvimas. as dziaugiuosi, kad yra SP toks forumas, kad isigijau tikrai nuostabiu daiktu, gaila, kad teko susidurti su tokia situacija, kur nukentejo mano kaip pirkejos statusas.
Atsakyti
Nereiketu cia lyginti su pirkimu per tarpininkes. Visu tarpininkiu temoje yra iskart is anskto aiskiai informuota apie pirkimo salygas ir grazinimus. Tai yra pardavejo pareiga informuoti. O jei pardavejas neinformuoja - laikomasi ''istatymuose numatytos tvarkos''. Ne pirkejos pareiga buvo tartis del grazinimo salygu, o melynakes pareiga informuoti apie salygas, jei tos salygos yra mazesnes nei istatymu nustatyta tvarka. O pagal ta tvarka, melynake privaletu priimti atgal.
I pati jcrew prekes galima grazinti, juolab kai ji yra nekokybiska ar aiskiai neatitinka pateiktos info apie ja (nuotrauka tai ir yra). Perkant per tarpininkes irgi galima grazinti, jei ka. Tik kad ne visada apsimoka del brangaus siuntimo. Siuo atveju siuntimo islaidos nemanau jog virsija prekes kaina, del ko velgi griztu prie to pacio: nesuprantu kodel melynakei taip sunku ta suknele tiesiog priimti atgal. Nes is tikro pirkeja paprase papildomos info apie preke, o patingejo ar is nezinojimo - kas suaugusiam zmogui nera pasiteisinimas, juolab kai lieciame piniginius klausimus - jos nepateike. Tebunie siules nematete, bet gi matete ir kazkoki pukavimasi, ir kad rankoves trumpesnes. Kodel to negalejot parasyti is anskto? Truputi juokingas man toks mastymas, jog ''mane jcrew taip, tai ir as taip kitiems'' 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2014 04 30, 12:13)
Jus man pasakykit, tada apie drapey skirt. Neuzilgo jis bus cia pardavinejamas, ides pardaveja foto, kur manekene susikisus rankas i kisenes. Parasys pirkeja su klausimu ar atitinka realia foto, pardaveja atsakys taip, atitinka visiskai. Ir kuri bus teisi? g.gif
Nepagalvojat, kad tarp perkanciu Jcrew yra ir tokiu, kurios negooglina pagal kodus ir pavadinimus, taip pat neskaito jcrew aptarimu temos ir to sijono realiu foto bus akyse nemacius.
O is tarpininkes gavus ne tokia preke yra skirtumas, kad tarpininkes neklausineji ar preke atitinka internetine foto, neprasai realiu ir tt., nes ji tik tarpininkauja. O vat pardavejo paklausi. Ir tam, kad isitikinti ar viskas gerai paprasai realios foto. Bet va buna tokiu pardavejo kurios del kazkokiu priezasciu tos foto neatsiuncia. Tai ka galvoti?

butent.. jauciuos kaip idiote dabar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo discrete: 30 balandžio 2014 - 11:22
Šiaip ar taip kaip bepasisuktų ginčas, tai tikiuosi suknelė atras naują ir patenkintą savininkę. biggrin.gif Man tai ji viena mylimiausių suknelių j crew, nepaisant to, kad modelis kiek kitoks nei buvo tikėtasi. Galėsiu įmesti derinį su ja, iš karto užsimanys visos pirkti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2014 04 30, 10:10)
Kai perkam is J Crew neprasom "realiu" foto. Jei pardaveja nenufotografuoja daikto pirkejo teise pasirinkti pirkti ar ne. Faktas, kad tai ta pati suknele.

As jau senokai vengiu kazka pardavineti per SM. Prasymai nufotografuoti, derejimasis, kad daikta gauti pusvelciui ir paskui dingimas - dazna situacija SM.
Sioje situacijoje nezinau kas teisus kas ne. Pirkit is oficialaus psl, tada niekam nebus pretenziju. Suprasciau, jei daikta padeveta pardave kaip nauja ar pan...

Aš visiškai pritariu šioms mintims drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2014 04 30, 11:58)

Vannille, as ir nepiktai wink.gif Diskutuojame  drinks_cheers.gif

friends.gif
Atsakyti