Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

QUOTE(Girl. @ 2014 04 30, 11:16)
O tei jei būtumet pirkusi per tarpininkę iš jcrew ką būtumėt dariusi? kaltinusi tarpininkę, kad ne tą suknę nupirko? g.gif

nežinau, aišku, jei pirkėja klausia kaip kas ir tu aiškiai matai, kad kažkas skiriasi, tai tada taip, negražu meluoti...bet skelbimų lentoj vienetai originalių j crew foto, visos meta internetines ir tikrai dažnai daiktai skiriasi realiai ir j crew katalogo nuotraukoje: tai rankovė per plačios, per trumpos, tai per liemenį kažkas ne taip kaip ant manikenės.. užtat ir reikia googlinti, žiūrėti realias nuotraukas kas ir kaip, ir tada spęsti, tinka daiktas ar ne. Nes šiuo atveju, jei būtų buvusi padaryta suknelės foto ant žemės su pvz paprasta muiline, kažin ar kas pirkėjai aiškiau būtų pasidarę.

drinks_cheers.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vannille: 30 balandžio 2014 - 10:27
O tei jei būtumet pirkusi per tarpininkę iš jcrew ką būtumėt dariusi? kaltinusi tarpininkę, kad ne tą suknę nupirko? g.gif

nežinau, aišku, jei pirkėja klausia kaip kas ir tu aiškiai matai, kad kažkas skiriasi, tai tada taip, negražu meluoti...bet skelbimų lentoj vienetai originalių j crew foto, visos meta internetines ir tikrai dažnai daiktai skiriasi realiai ir j crew katalogo nuotraukoje: tai rankovė per plačios, per trumpos, tai per liemenį kažkas ne taip kaip ant manikenės.. užtat ir reikia googlinti, žiūrėti realias nuotraukas kas ir kaip, ir tada spęsti, tinka daiktas ar ne. Nes šiuo atveju, jei būtų buvusi padaryta suknelės foto ant žemės su pvz paprasta muiline, kažin ar kas pirkėjai aiškiau būtų pasidarę.

Tai va apie tai kalba ir eina,as neturiu profesionalaus fotiko,kur sufokusuoja,kad matytusi visos detales,tuo labiau ant juodo daikto,uztat nieko blogo neizvelgdama ir parasiau,kad ji tokia kaip jcrew foto,o viena vieninteli karta pasimatavus neisnagrinejau ,kad ji kazkuom skiriasi,man ji niekuom nesiskyre,tik,kad man buvo plati apacioje,2 dydis manau butu buves idealu ir atrodytu kaip manikenei.
Atsakyti

nepatingejau sukelti kelias nuotraukas.

http://public.fotki....screte/suknele/
Papildyta:
QUOTE(melynake28 @ 2014 04 30, 11:26)
Tai va apie tai kalba ir eina,as neturiu profesionalaus fotiko,kur sufokusuoja,kad matytusi visos detales,tuo labiau ant juodo daikto,uztat nieko blogo neizvelgdama ir parasiau,kad ji tokia kaip jcrew foto,o viena vieninteli karta pasimatavus neisnagrinejau ,kad ji kazkuom skiriasi,man ji niekuom nesiskyre,tik,kad man buvo plati apacioje,2 dydis manau butu buves idealu ir atrodytu kaip manikenei.

mano telefonu padarytos nuotraukos labai aiskiai atskleidzia kaip atrodo suknele.
Atsakyti
QUOTE(discrete @ 2014 04 30, 11:33)

Papildyta:
mano telefonu padarytos nuotraukos labai aiskiai atskleidzia kaip atrodo suknele.

Bet esme ta,kad jos modelis juk toks pats,tik nera to nusiuvimo apacioj,o tas modeli tikrai nieko nekeicia manau,pasitikrinkit dar jcrew puslapi drabuzio koda ir ant sukneles jis toks pats,o tai irodo,kad ta pati suknele cia ir nesijauciu tikrai nieko apgavus sitoj situacijoj. 4u.gif
Atsakyti

Papildyta:

Labai graži suknelė.
Ar Jūs abejojate jos originalumu (t. y. manote, kad Jums atsiuntė kitą suknelę nei čia https://www.jcrew.co...3345/03345.jsp)?
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2014 04 30, 11:40)
Bet esme ta,kad jos modelis juk toks pats,tik nera to nusiuvimo apacioj,o tas modeli tikrai nieko nekeicia manau,pasitikrinkit dar jcrew puslapi drabuzio koda ir ant sukneles jis toks pats,o tai irodo,kad ta pati suknele cia ir nesijauciu tikrai nieko apgavus sitoj situacijoj. 4u.gif

manes nedomina kodas, jus mane turejote perspeti, kad preke siek tiek (mano supratimu visiskai) skiriasi, taciau APGAVOTE rasydama, kad ji tokia pati kaip nuotraukoje. net asilui aisku, kad preke skiriasi. o dabar sugalvojote milijona priezasciu, kad negrazinti pinigus. maniau SP pardavimai remiasi pirkejo ir pardavejo saziningumu. deja, klydau. saukstas deguto statine medaus sugadina. beje, kodel neparasete mamytems, kad pati pagrasinote eiti i policija ir aiskintis kas ir kaip?as mielai siandien pat issiusiu jums suknele, o jus grazinkite pinigelius, man sis turgus jau atsibodo.
Atsakyti

Papildyta:

Ir ką jūs tuom norit pasakyt? jūs suprantat, kad tai yra TA PATI suknelė? va ir Lauryna su ja rodosi. Ne melynakė28 čia yra didžioji apgavikė, o jcrew, nes deda nuotraukas neatitinkančias tikrovės..
bet taip ir neatsakėte į mano klausimą, ką būtumėt dariusi, jei būtumėt pirkusi ją tiesiogiai per tarpininkę.

Šiaip ar taip perkant internetu visuomet yra rizika, kad daiktas atrodys kitaip, jei to taip bijoma, geriausiai tada nepirkti taip.

p.s. man irgi suknelė graži. Bet čia jau matosi pirkėjos niuansai kiekvieną prilipusią dulkelę nufotkint cool.gif
Atsakyti
Labai pritariu Girl. drinks_cheers.gif Tai ta pati suknele, as taip pat turiu realiu foto, galiu ikelti ax.gif O kad ji neatrodo taip ant manes, kaip ant manekenes tai cia jau mano figuros problema, klubai platesni butu, tai tikrai butu uzpilde suknyte ir idealiai butu atrodzius..

user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos. Aš pirkusi paneled dress. Ji atrodo taip pat, kaip įkeltose fotki realiose nuotraukose, t.y. be "dadūrimo". Ir taip, ji laaabai renka pūkus. Labai... 4u.gif
Atsakyti
Taip parasiau,nes jus mane uzgauliojot,terorizavot,agavike,sukce vadinot,buciau nuejus pasikonsultuot,nes dirba ten daug mano pazistamu del tolimesniu veiksmu.
4u.gif
Atsakyti
Ji ne apgavo sakydama, kad suknelė skiriasi, o tiesiog nepastebėjo, kad apačia ne tokia. Aš ir pati nepastebėjau, kol vakar šitoj temoj neparašė ir atidžiau neapžiūrėjau internetinės foto. O ką būtumėt dariusi jei tokią suknelę iš tarpininkės būtumėt gavusi? Turim ne viena tokią suknelę ir ką dabar mums daryti, rėkti kad tarpininkė apgavo? biggrin.gif O ji pūkuojasi smarkiai, bet yra toks rulonas, kelis litus kainuoja, perbrauki su juo ir pūkų nelikę. biggrin.gif

Na melynake šioj situacijoj apsižioplino sakydama, kad suknelė tokia pat kaip j crew puslapy ir kadangi realių foto nepateikė, tai visgi manau reiktų grąžinti pinigus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 30 balandžio 2014 - 10:57
O jus manot,kad tikrai man cia juos reiktu grazinti?nes juk mes pacios pardavejos nukenciam paskui del tokiu pirkeju,dar prisikabina paskui,kad neatrodo kaip ant manikenes ir kvailma aisku,kad ten tos manikenes pafotosopintos,neaisku kaip tas uzdetas rubas fotografuojamas,kad atrodytu idealiai,o gal tik pasiuva toki parodini modeli,taip,kad nezinau as savoj situacijoj jauciuosi teisi 4u.gif
Atsakyti