QUOTE(laurita99as @ 2014 04 30, 10:10)
na tai manau būtų sąžininga iš jūsų pusės grąžinti pinigėlius, jei jau parašėte, kad suknelė atitinka internetinę foto, o taip nebuvo
O suknelė manau tikrai suras kitą pirkėją
Sveiko forumietes, esu AS ta "blogoji" pirkeja, kuri neva grasina, "be pagrindo" prasanti grazinti pinigelius. Esu per si foruma prekes pirkusi 3 kartus ir labai patenkinta tuo, ka gavau is mamyciu. Pirmiausia vien del to, kad prekes budavo issiunciamos ta pacia ar kita diena po pinigeliu pervedimo. Sios prekes issiuntimo laukiau beveik savaite. bet ne tames esme. kai ispakavau preke, issiziojau tikraja to zodzio prasme. tai buvo tai, ko apskritai nesitikejau ir gyvenime nebuciau pirkusi. nusivylimas atejo del to, kad paklausiau pirkejos, ar galetu man atsiusit realias suknutes foto:
as: Laba diena,
gal galima butu pamatyti juodos suknutes realias foto?
ar medziaga kiek tamposi?
Inga
melynake28: Sveikute ji taip atrodo kaip ir nuorodoj idejus,nes juoda,tai ir realios foto tikro vaizdo naetskleis manau,taip medziaga tamposi.
naturalu, kad persavo naivuma patikejau pardaveja.
stai pora pardavejos citatu i mano prasymus grazinti pinigelius.
"O jus pries pirkdama pagooglinkit,ir nekaltunkit manes nebutais dalykais,jums suknele nepatiko ir jus norit susigrazint pinigus,taip as mielai buciau taip padarius jei pries tai butumem taresi del grazinimo"
"Palaukit m,es iki galo nesusitarem del jokio pakolkas pinigu grazinimo,taip kad nezinau ar jus cia terisingai elgeties,as tikrai be problemu buciau priemus jeigu butumem is anksto susitare,del grazinimo,jei jums nepatiks,o dabar as turiu teise jos nepriimti,nes susitarimo nebuvo,o be to cia ir jusu kalte,kad jus nereikalavot priomigtynai foto,o apie ismatavimus net kalbos nebuvo,taip ,kad as irgi jauciuosi teisi zinokit,o dar zinoma atveju,kai jus ir gavus realias foto daiktus grazinat ,nes jums neva netiko,nepatiko,ir esat pas kai kurias forumietes juoduosiuose sarasuose,tai apie ka gal buti kalba.O dar kai uzsipuolat iskart,kad sukce,apgavike ir t.t.,tai zinokit jau cia prinsipo reikalas dabar is mano puses."
pasirodo foro reikia reikalauti PRIMYGTINAI!
gal man mamytes kelios galetu savo email'a atsiusti asmenine zinute, tuomet atsiusciau realiu nuotrauku is susirasinejimo ir turimos sukneles, ivertintumete
nebenoriu veltis i skandalus, bet pasirodo buna ir tokiu nesaziningu zmoniu siame forume. gaila.
beje, dar mane apkaltino kazkokiais juodais sarasais, kazkokiomis neva pirktomis basutemis, ranka prie sirdies pridejus atsakingai sakau, kad iki siol pirktomis prekemis ir visomis pardavejomis esu be galo patenkinta ir dekinga uz operatyvuma ir prekiu kokybe.