Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

QUOTE(Dzinte @ 2014 04 30, 08:32)
Sioje situacijoje, kadangi visos sako, kad suknele gyvai skiriasi, o ikelta buvo tik internetine foto, is kurios zmogus ir susidaro nuomone, ka perka, as pinigus grazinciau visgi.

drinks_cheers.gif as irgi... ax.gif
sveikata brangiau kainuoja, nenoreciau bereikalingo nervu gadinimo blush2.gif
Atsakyti
Pasiėmiau šį jcrew sijonuką, nu koks fainas negaliu, o šilkas koks fainas, toks visas rafinuotas, na patiko nerealiai 4u.gif Dėkoju, kas konsultavo dėl dydžio mirksiukas.gif

https://www.jcrew.co...p;bmUID=kl5nyXh
Atsakyti
Taip ji buvo prasius realios foto, o as parasiau,kad ji tokia kaip nuotraukoj,nes tikrai ne is blogos valios pardaviau su kazkokiu ketinimu,apgaut ar kazka...,tuo labiau galejo primigtinai prasyt tos foto buciau padarius,nes as to skirtumo kazkokio nemaciau,bet as sakau,kiek pati ja apziurejau 1 kart pasimatavus,tai nemaciau skirtumo tarp jcrew ikeltos foto,kai ji isvadino mane sukce,apgavike,tada tik atkreipiau demesi,vakar,kad nera to kirpimo apacioje,nes kiek merginu gyvai demonstravosi nei viemna lyg nerase,kad ji kazkuom skiriasi,modelis tai jos kaip jcrew nuorodoj,nes kazkoks kitoks. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2014 04 30, 10:02)
Taip ji buvo prasius realios foto, o as parasiau,kad ji tokia kaip nuotraukoj,nes tikrai ne is blogos valios pardaviau su kazkokiu ketinimu,apgaut ar kazka...,tuo labiau galejo primigtinai prasyt tos foto buciau padarius,nes as to skirtumo kazkokio nemaciau,bet as sakau,kiek pati ja apziurejau 1 kart pasimatavus,tai nemaciau skirtumo tarp jcrew ikeltos foto,kai ji isvadino mane sukce,apgavike,tada tik atkreipiau demesi,vakar,kad nera to kirpimo apacioje,nes kiek merginu gyvai demonstravosi nei viemna lyg nerase,kad ji kazkuom skiriasi,modelis tai jos kaip jcrew nuorodoj,nes kazkoks kitoks. doh.gif

na tai manau būtų sąžininga iš jūsų pusės grąžinti pinigėlius, jei jau parašėte, kad suknelė atitinka internetinę foto, o taip nebuvo ax.gif
O suknelė manau tikrai suras kitą pirkėją 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, parekomenduokit prasau koki fainuoli sviesu svarka klasikini i darbeli, kuris gerai nesiotus ir nekainuotu 500 doh.gif wub.gif
Atsakyti
Bet zinot,kai uzsipuola tave iskart sukce,apgavike ir kaltina,kad atsiunciau ne ta suknele,nu tai zinot koks jausmas....kai tikrai atrodo buciau visai skirtinga suknele atsiuntus doh.gif Ir grasina iskart,kad i policija eis,vmi,tuo labiau,kad ne pirmas atvejis kai sumasto grazint preke,net gavus realias foto g.gif tai apie ka gali but kalba,mazdaug gavau,netiko,nepatiko ir terorizuoju pirkeja,kad grazintu pinigus,pries tai nesusitarus,jei nepatiks preke,ar imanoma butu grazinti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2014 04 30, 10:10)
na tai manau būtų sąžininga iš jūsų pusės grąžinti pinigėlius, jei jau parašėte, kad suknelė atitinka internetinę foto, o taip nebuvo ax.gif
O suknelė manau tikrai suras kitą pirkėją 4u.gif

Sveiko forumietes, esu AS ta "blogoji" pirkeja, kuri neva grasina, "be pagrindo" prasanti grazinti pinigelius. Esu per si foruma prekes pirkusi 3 kartus ir labai patenkinta tuo, ka gavau is mamyciu. Pirmiausia vien del to, kad prekes budavo issiunciamos ta pacia ar kita diena po pinigeliu pervedimo. Sios prekes issiuntimo laukiau beveik savaite. bet ne tames esme. kai ispakavau preke, issiziojau tikraja to zodzio prasme. tai buvo tai, ko apskritai nesitikejau ir gyvenime nebuciau pirkusi. nusivylimas atejo del to, kad paklausiau pirkejos, ar galetu man atsiusit realias suknutes foto:

as: Laba diena,

gal galima butu pamatyti juodos suknutes realias foto? smile.gif ar medziaga kiek tamposi?smile.gif

Inga

melynake28: Sveikute ji taip atrodo kaip ir nuorodoj idejus,nes juoda,tai ir realios foto tikro vaizdo naetskleis manau,taip medziaga tamposi.

naturalu, kad persavo naivuma patikejau pardaveja.

stai pora pardavejos citatu i mano prasymus grazinti pinigelius.

"O jus pries pirkdama pagooglinkit,ir nekaltunkit manes nebutais dalykais,jums suknele nepatiko ir jus norit susigrazint pinigus,taip as mielai buciau taip padarius jei pries tai butumem taresi del grazinimo"
"Palaukit m,es iki galo nesusitarem del jokio pakolkas pinigu grazinimo,taip kad nezinau ar jus cia terisingai elgeties,as tikrai be problemu buciau priemus jeigu butumem is anksto susitare,del grazinimo,jei jums nepatiks,o dabar as turiu teise jos nepriimti,nes susitarimo nebuvo,o be to cia ir jusu kalte,kad jus nereikalavot priomigtynai foto,o apie ismatavimus net kalbos nebuvo,taip ,kad as irgi jauciuosi teisi zinokit,o dar zinoma atveju,kai jus ir gavus realias foto daiktus grazinat ,nes jums neva netiko,nepatiko,ir esat pas kai kurias forumietes juoduosiuose sarasuose,tai apie ka gal buti kalba.O dar kai uzsipuolat iskart,kad sukce,apgavike ir t.t.,tai zinokit jau cia prinsipo reikalas dabar is mano puses."

pasirodo foro reikia reikalauti PRIMYGTINAI!

gal man mamytes kelios galetu savo email'a atsiusti asmenine zinute, tuomet atsiusciau realiu nuotrauku is susirasinejimo ir turimos sukneles, ivertintumete smile.gif

nebenoriu veltis i skandalus, bet pasirodo buna ir tokiu nesaziningu zmoniu siame forume. gaila.

beje, dar mane apkaltino kazkokiais juodais sarasais, kazkokiomis neva pirktomis basutemis, ranka prie sirdies pridejus atsakingai sakau, kad iki siol pirktomis prekemis ir visomis pardavejomis esu be galo patenkinta ir dekinga uz operatyvuma ir prekiu kokybe.
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2014 04 30, 10:18)
Bet zinot,kai uzsipuola tave iskart sukce,apgavike ir kaltina,kad atsiunciau ne ta suknele,nu tai zinot koks jausmas....kai tikrai atrodo buciau visai skirtinga suknele atsiuntus doh.gif Ir grasina iskart,kad i policija eis,vmi,tuo labiau,kad ne pirmas atvejis kai sumasto grazint preke,net gavus realias foto g.gif tai apie ka gali but kalba,mazdaug gavau,netiko,nepatiko ir terorizuoju pirkeja,kad grazintu pinigus,pries tai nesusitarus,jei nepatiks preke,ar imanoma butu grazinti. 4u.gif

Be abejo, kad pirkejos toks nekulturingas elgesys nepateisinamas , net nepabandzius susitarti graziuoju ax.gif
Tai Tu jau ne pirma karta , kaip supratau, jai kazka pardavei ir buvo nesutarimu g.gif As is viso buciau susilaikiusi tuomet ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, parekomenduokit prasau koki fainuoli sviesu klasikini svarka i darbeli, kuris gerai nesiotus ir nekainuotu 500 doh.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2014 04 30, 10:02)

Atleiskite, bet truputi juokinga...
Rasote, jog pirkeja prase realiu nuotrauku, kuriu nepadarete. todel reikejo - cituoju - '''tuo labiau galejo primigtinai prasyt tos foto buciau padarius''. Na, tai pirkeja panasu kad dabar primygtinai praso grazinti pinigus, kadangi tiesiog negrazinote biggrin.gif Pagal jusu logika, kaip ir normali veiksmu seka g.gif blush2.gif

Mano akim nesate jus sitoj situacijoj teisi. Jus esate pardaveja, jus prisiimate tam tikra atsakomybe uz preke, kaip kad teisingos informacijos pateikimas. ''Neapziurejau', ''Nes as ne is blogos valios" - pirmoko pasiteisnimas, bet ne pardavejo. Galu gale nesuprantu, kodel taip sudetinga tiesiog atsiimti preke ir grazinti pinigus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulitta: 30 balandžio 2014 - 09:47
QUOTE(Dideja @ 2014 04 30, 10:27)
Be abejo, kad pirkejos toks nekulturingas elgesys nepateisinamas , net nepabandzius susitarti graziuoju ax.gif
Tai Tu jau ne pirma karta , kaip supratau, jai kazka pardavei ir buvo nesutarimu g.gif  As is viso buciau susilaikiusi tuomet  ax.gif

graziuoju buvo pirmos 15 zinuciu. bet deja, pardaveja man vis aiskino, kad cia as prisigalvoju nesamones. nemegstu buti apgaudinejama.
Atsakyti
QUOTE(snace @ 2014 04 30, 10:28)
Sveikos merginos, parekomenduokit prasau koki fainuoli sviesu klasikini svarka  i darbeli, kuris gerai nesiotus ir nekainuotu 500  doh.gif  wub.gif

Kokio dydzio?
Atsakyti