Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

QUOTE(melynake28 @ 2014 04 29, 19:11)
Mergaites pardaviau ta juoda suknele vienai pirkejai ir buvau isvadinta apgavike,kad pardaviau visai kita suknele nei gavau,nu zinot net rankos nutirpo po tokiu kaltinimu,gal turit kuri gavus sia suknele realiu foto?
https://www.jcrew.co...04085/04085.jsp

Suknyte realiai isties skiriasi, kaip ir minejo micefee rankoviu ilgiu, ir ji tokia platoka, na niekaip neatrodo kaip ant manekenes internetineje foto schmoll.gif Gerai, kad manaja atvaziavo pirkeja pasiimti pati, pasimatavo apziurejo, tai jokiu problemu, kaip gaila, kad jums taip nepasiseke unsure.gif 4u.gif

QUOTE(micefee @ 2014 04 29, 19:51)
NORS man irgi buvo toks atvejis, kai pardaviau suknelę (ne jcrew). Ji tokia nerta/megzta ir vietom siūlai išlindę. Gavau ją tokią iš parduotuvės ir pati nė neatkreipiau dėmesio kol nepardaviau ir neapkaltino, kad ją dėvėjau. biggrin.gif Tai teko grąžinti pinigus ir atsiimti suknelę... O ką darysi. Kartais tenka už parduotuvės klaidas atsakyti. biggrin.gif

Jeigu jus jos tikrai nedevejote, vadinasi tai buvo ryskus gamyklinis brokas, as buciau bandziusi grazinti i parduotuve, na nesu as ziauriai priekabi pirkeja, bet tu siulu nepastebeti tiesiog neimanoma buvo, grinai vaizdas, kad nusipirkau deveta suknele uz nemaza kaina ax.gif unsure.gif na svarbu musu atveju draugiskai susitarem ir jokiu pykciu drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimsy: 29 balandžio 2014 - 20:41
QUOTE(Girl. @ 2014 04 29, 20:14)
Melynake28, jetus kaip nemalonu doh.gif  4u.gif aš net nežinau ar tokiai pirkėjai nusileisčiau, kuri iškart tokiais grasinimais užsiima...tokias viešint reikia, kad neužsiraut ant tokių unsure.gif

drinks_cheers.gif vat vat cia jau principo reikalas prasideda. Bet kokiu atveju normalus zmogus is pradziu bando graziuoju tartis, o ne puola su kaltinimais ir grasinimais neadekvaciais blink.gif

buna atveju, kai isivaizduoja kad nusipirkus tam tikra drabuzi ir atrodys kaip manekenes rolleyes.gif o kai neatrodo tai siunta ir visi aplink kalti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 04 29, 19:19)
Jeigu jus jos tikrai nedevejote, vadinasi tai buvo ryskus gamyklinis brokas, as buciau bandziusi grazinti i parduotuve, na nesu as ziauriai priekabi pirkejai, bet tu siulu nepastebeti tiesiog neimanoma buvo, grinai vaizdas, kad nusipirkau deveta suknele uz nemaza kaina  ax.gif  unsure.gif na svarbu musu atveju draugiskai susitarem ir jokiu pykciu  drinks_cheers.gif  4u.gif

Gali būti, kad suknelė buvo atsiųsta iš parduotuvės, nes pirkau ją per išpardavimą. Su grąžinimais man sunku, nes pati gyvenu Norvegijoje, o prekes užsakinėju į Lietuvą, nes Norvegija nėra ES ir tenka mokėti nemažą muitą perkant daugiau kaip už 80lt. Kai parsiuntėt tą suknelę, net paprašiau mamos apžiūrėti, ar tikrai tie siūlai iširę (nes aš jau pati buvau išvykusi). biggrin.gif Ir po to grįžusi pati įsitikinau, kad akurat.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 04 29, 20:33)
Gali būti, kad suknelė buvo atsiųsta iš parduotuvės, nes pirkau ją per išpardavimą. Su grąžinimais man sunku, nes pati gyvenu Norvegijoje, o prekes užsakinėju į Lietuvą, nes Norvegija nėra ES ir tenka mokėti nemažą muitą perkant daugiau kaip už 80lt. Kai parsiuntėt tą suknelę, net paprašiau mamos apžiūrėti, ar tikrai tie siūlai iširę (nes aš jau pati buvau išvykusi). biggrin.gif Ir po to grįžusi pati įsitikinau, kad akurat.

Bet kaip jus matuodamasi nepastebejot, as tik uzsidejau ja, tai iskart pasimate, net vyras mano, kuris tuose dalykuose nelabai gaudosi iskart paklause, kokia cia sukne istampyta nusipirkai rolleyes.gif Ir siulai ne isire, o grinai istempti, butu pora kokiu tik, tai dar pas siuveja bandyciau nesti, nes suknele man tiko tobulai, bet ten tu istampymu daug doh.gif ax.gif Tikriausiai jums tikrai deveta/grazinta suknele atsiunte g.gif Atsiprasau uz kalbas ne i tema 4u.gif
Atsakyti
Dar i sukneliu tema ir ta pilka su baltais kalnieriukais siaip irgi kitaip atrodo nei ant manikenes,nors emiau 2 dydi,tai atrodo jau turetu but idealu kaip manikenei,4 dydis isvis buvo didele per apacia,uztat mainiau i 2 dydi.
Papildyta:
As tai pirma karta susiduriau taip su tokia pirkeja,jetus dabar jau nieko nenoresiu parduot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2014 04 29, 21:12)
Dar i sukneliu tema ir ta pilka su baltais kalnieriukais siaip irgi kitaip atrodo nei ant manikenes,nors emiau 2 dydi,tai atrodo jau turetu but idealu kaip manikenei,4 dydis isvis buvo didele per apacia,uztat mainiau i 2 dydi.
Papildyta:
As tai pirma karta susiduriau taip su tokia pirkeja,jetus dabar jau nieko nenoresiu parduot doh.gif

Man suknele apacios visada buna per placios, tenka taisyti.. drinks_cheers.gif
Tai kaip baigesi su pirkeja? ax.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas patartų šios palaidinės su 87cm imti 2 ar 4? 4u.gif kiek turiu palaidinių trikotažinių, tai XS tik g.gif

https://www.jcrew.co...t...e&hash=row1
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2014 04 29, 21:26)
sveikos, gal kas patartų šios palaidinės su 87cm imti 2 ar 4?  4u.gif kiek turiu palaidinių trikotažinių, tai XS tik  g.gif

https://www.jcrew.co...t...e&hash=row1

nezinau kaip konkreciai del sios, bet as su ~ 85cm marskinuku imu 2 dydi, trikotazines irgi XS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2014 04 29, 20:14)

Melynake28, jetus kaip nemalonu doh.gif  4u.gif aš net nežinau ar tokiai pirkėjai nusileisčiau, kuri iškart tokiais grasinimais užsiima...tokias viešint reikia, kad neužsiraut ant tokių unsure.gif
drinks_cheers.gif
Aš taip pat esu apturėjus panašią situaciją su basutėmis, nors ir nuotraukas realias buvau įdėjus, tačiau nenorėdama savo vardo teršimo, grąžinau pinigus. Ši narė yra mano juoduosiuose sąrašuose, su ja nenorėčiau daugiau jokių reikalų turėti, o ir kitoms nerekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2014 04 29, 20:11)
Mergaites pardaviau ta juoda suknele vienai pirkejai ir buvau isvadinta apgavike,kad pardaviau visai kita suknele nei gavau,nu zinot net rankos nutirpo po tokiu kaltinimu,gal turit kuri gavus sia suknele realiu foto?
https://www.jcrew.co...04085/04085.jsp

QUOTE(mimsy @ 2014 04 29, 21:19)
Suknyte realiai isties skiriasi, kaip ir minejo micefee rankoviu ilgiu, ir ji tokia platoka, na niekaip neatrodo kaip ant manekenes internetineje foto  schmoll.gif Gerai, kad manaja atvaziavo pirkeja pasiimti pati, pasimatavo apziurejo, tai jokiu problemu, kaip gaila, kad jums taip nepasiseke  unsure.gif  4u.gif

mano nuomone, kadangi ja irgi gyvai matavausi, realiai suknele
tikrai skiriasi nuo vaizdo jcrew puslapyje sad.gif
bet deja taip buna perkant internetu, o realiai gi ant zmogaus foto nepridesi kiekvieno parduodamo daikto. Tikrai labai nemaloni situacija sad.gif
Atsakyti
Sioje situacijoje, kadangi visos sako, kad suknele gyvai skiriasi, o ikelta buvo tik internetine foto, is kurios zmogus ir susidaro nuomone, ka perka, as pinigus grazinciau visgi.
Atsakyti
melynake28, kiek man zinoma jusu buvo prasyta atsiusti realia foto, bet jus atsakete, kad suknute visiskai tokia pati kaip ir reklamineje foto. Pataisykit jei klystu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soffyyy: 30 balandžio 2014 - 07:55