Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

QUOTE(regal @ 2014 04 29, 14:47)
man irgi taip yra su pencil sijonais. Galima būtų nešti siaurinti per liemenį, bet nemažai darbo, o mažesnis dydis gali būti per klubus per daug aptemptas, jei šis gerai. Aš nešioju taip, tik negaliu nešioti su kokiais sukištais marškinukais, nes nekaip atrodo.

drinks_cheers.gif tai va būtent kad aš norėčiau su sukištais nešiot, bet truputį per laisvai gaunasi jau
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 29, 13:48)
as irgi sakyciau, kad dydi atitinka, nes turi buti tokie laisvi. Nesioju megztukus XS-S, tai sio emiau S ir sakyciau pats tas. Imesiu foto siandien-ryt  4u.gif

Laukiame pasirodymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 04 29, 17:47)
Laukiame pasirodymo smile.gif

siandien jau nespejau, is plansetes neisikelia man blush2.gif ryt idesiu 4u.gif
Atsakyti
Mergaites pardaviau ta juoda suknele vienai pirkejai ir buvau isvadinta apgavike,kad pardaviau visai kita suknele nei gavau,nu zinot net rankos nutirpo po tokiu kaltinimu,gal turit kuri gavus sia suknele realiu foto?
https://www.jcrew.co...04085/04085.jsp
Atsakyti
Sveikos.

Gal atsiras turinčių šio džemperiuko M dydį? Labai labai prašau pamatuokit tarp pažastukų ir per pečius. 4u.gif Gavau S dydį ir norėtusi laisvesnio.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2014 04 29, 20:11)

Vaje, tikrai nemaloni situacija, bet linkiu , kad viskas kuo greičiau išsispręstų. O internete nėra realių foto?
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2014 04 29, 18:11)
Mergaites pardaviau ta juoda suknele vienai pirkejai ir buvau isvadinta apgavike,kad pardaviau visai kita suknele nei gavau,nu zinot net rankos nutirpo po tokiu kaltinimu,gal turit kuri gavus sia suknele realiu foto?

O kas jai netiko? Aš turiu šią suknelę, bet nuotraukas ištryniau. Galėčiau padaryti jei reikia, tik aš ją truputį siaurinausi sau per nugarą.

Beje, ta suknelė bent jau man nuostabi. Neįsivaizduoju, kokių lūkesčių turėjo pirkėja. doh.gif

Aš dabar dar pažiūrėjau ir palyginau ją su nuotraukom jcrew, tai tikrai šiek tiek skiriasi. Ten nugaros ir priekio pusėje matosi tarsi medžiaga "pridurstyta" apačioj, bet realiai to nėra. Suknelė lygi, tik eina po dvi ilgas siūles per priekį ir nugarą. Kaip taip gali būti, kad realybėj modelis skiriasi nuo parodyto parduotuvinio? biggrin.gif Ir rankovės tikrai ne iki alkūnių, o vos ilgesnės nei t-shirt'o.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 29 balandžio 2014 - 19:41
QUOTE(melynake28 @ 2014 04 29, 19:11)

doh.gif
va jos ivairios foto

http://www.google.lt...L...024&bih=690

gal pades 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 04 29, 19:35)
Kaip taip gali būti, kad realybėj modelis skiriasi nuo parodyto parduotuvinio? biggrin.gif Ir rankovės tikrai ne iki alkūnių, o vos ilgesnės nei t-shirt'o.

cia kaip ir su tuo drapey skirt, online foto su kisenemis, realybej be ju. Kuriuo momentu jie keicia modeliu detales lieka neaisku ir kodel nepateikia aktualiu foto irgi lieka klausimu...
Atsakyti
Ir grasina dar pirkeja policija,atceit as ja apgavau,atsiunciau ne ta suknele kur gavo,primigtynai praso grazint pinigus,nors nesitarem del jokio grazinimo,jei butumem susitare,tikrai pe problemu,nžbet dabar isvado apgavike,sukce,dar VMI grasina,nu baisu net rankos nutirpo,pira krta susiduriau su tokia pirkeja.
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 29, 18:43)
cia kaip ir su tuo drapey skirt, online foto su kisenemis, realybej be ju. Kuriuo momentu jie keicia modeliu detales lieka neaisku ir kodel nepateikia aktualiu foto irgi lieka klausimu...

Na bet parduotuvėje online foto kišenių nesimato, tik pagūglinus yra kitų foto, kur tos kišenės parodytos...

QUOTE(melynake28 @ 2014 04 29, 18:46)
Ir grasina dar pirkeja policija,atceit as ja apgavau,atsiunciau ne ta suknele kur gavo,primigtynai praso grazint pinigus,nors nesitarem del jokio grazinimo,jei butumem susitare,tikrai pe problemu,nžbet dabar isvado apgavike,sukce,dar VMI grasina,nu baisu net rankos nutirpo,pira krta susiduriau su tokia pirkeja.

Už tai kartais geriau dėti realias foto, o ne parduotuvines... Nes parduotuvinėse dažnai prekės gražiau atrodo nei realybėje. O šiuo atveju dar suknelės modelis skiriasi... Na bet visos mes tokias jas gavom iš j crew, tai ką čia bepadarysi? smile.gif Parašykit, kad reikėjo prieš perkant pagūglinti, kaip suknelė realiai atrodo arba paprašyti realių foto, o dabar čia jau jos reikalas ką su ja veikti nusipirkus...

NORS man irgi buvo toks atvejis, kai pardaviau suknelę (ne jcrew). Ji tokia nerta/megzta ir vietom siūlai išlindę. Gavau ją tokią iš parduotuvės ir pati nė neatkreipiau dėmesio kol nepardaviau ir neapkaltino, kad ją dėvėjau. biggrin.gif Tai teko grąžinti pinigus ir atsiimti suknelę... O ką darysi. Kartais tenka už parduotuvės klaidas atsakyti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daubarė @ 2014 04 29, 20:13)
Sveikos.

Gal atsiras turinčių šio džemperiuko M dydį? Labai labai prašau pamatuokit tarp pažastukų ir per pečius. 4u.gif  Gavau S dydį ir norėtusi laisvesnio.

Šviesaus 51 cm. Tiesa, maniškis jau porą kartų apsivilktas ir neskalbtas dar, gal kiek prasitempė. Mano krūtinė apie 90 cm, tai jis laisvas, bet man tokie džempai ir turi būti laisvi, o ne apteškės ax.gif

Melynake28, jetus kaip nemalonu doh.gif 4u.gif aš net nežinau ar tokiai pirkėjai nusileisčiau, kuri iškart tokiais grasinimais užsiima...tokias viešint reikia, kad neužsiraut ant tokių unsure.gif
Atsakyti