Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 28, 17:00)
Einu i spinta, tuoj  4u.gif
Papildyta:
7us odiniai vienspalviai 24.6 viduj
7us tamsianosiai 24.7 viduje. Bet ar jie siek tiek platesni ar kas bet jauciasi kad laisvesni man. O kiti idealiai. Zodziu, arba rizikuoji ir geri sampana, arba tiesiog prisigeri sampano  lotuliukas.gif

Pasimatavau padoriai ir as tuos tamsianosius loaferius... Nors ka jau cia pasimatavau - jau panesiojau biggrin.gif tai tikrai platesni uz vienspalvius, bet tik tiek ir jauciasi. Nuo kojos man nekrenta
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 28, 09:18)

Nerealiai graziai sijonas atrodo, toks uch wub.gif

As irgi uzsinorejau, bet jei su tokiu ugiu iki keliu, tai ka apie 166 cm kalbet. Su 88-89 cm per klubus jauciu reikia koki petite 0 imti. Gal kas galetumete pagelbeti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2014 04 28, 18:26)

As irgi uzsinorejau, bet jei su tokiu ugiu iki keliu, tai ka apie 166 cm kalbet. Su 88-89 cm per klubus jauciu reikia koki petite 0 imti. Gal kas galetumete pagelbeti? ax.gif

dekui smile.gif mano klubai 88-90 cm kazkur (cia svyruoja priklausomai kiek daug valgau biggrin.gif ) tai 00 dydis butu buves idealiai manau ir ciut auksciau bambos, tiesiai ant liemens ir automatiskai auksciau keliu butu tada. Tad manau, kad petite 0 turetu buti geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2014 04 28, 18:02)
Rodausi factorio papuosalus, tik kazkodel labai neryskiai gavosi doh.gif

Gražūs 4u.gif - Ir kelnės taipogi smile.gif .
O tas antrasis, labai neoninė ta fuchsia spalva? Iš foto atrodo, kad ryški smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2014 04 28, 18:02)
Rodausi factorio papuosalus

simpatiski, ypac pirmas 4u.gif

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 28, 18:35)
dekui smile.gif mano klubai 88-90 cm kazkur (cia svyruoja priklausomai kiek daug valgau biggrin.gif ) tai 00 dydis butu buves idealiai manau ir ciut auksciau bambos, tiesiai ant liemens ir automatiskai auksciau keliu butu tada. Tad manau, kad petite 0 turetu buti geras smile.gif

o as nebezinau koki dydi ir Regular ar Petit imti su 168cm ugiu, jeigu noriu ilgio kaip pas Tave foto g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 28, 18:00)
o as nebezinau koki dydi ir Regular ar Petit imti su 168cm ugiu, jeigu noriu ilgio kaip pas Tave foto  g.gif  rolleyes.gif

Galit pasimatuoti. Paskaičiavau, kad regular ilgis 58cm, o petite 53cm.
Atsakyti
Ikeliu foto kaip atrodo ties bamba kai sijonas gula (1 foto) ir kai yra ''grieztai'' ant liemens (2 foto)
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 04 28, 19:16)
Galit pasimatuoti. Paskaičiavau, kad regular ilgis 58cm, o petite 53cm.

aciuuuu 4u.gif ir ne galiT, o gali mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 28, 19:20)
Ikeliu foto kaip atrodo ties bamba kai sijonas gula (1 foto) ir kai yra ''grieztai'' ant liemens (2 foto)

nu ir zinok vis tik ant liemens geriau. reiks Tau daugiau valgyt biggrin.gif arba kai susikisi i vidu turbut irgi daugiau pasikelia ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 28, 19:20)

Man gražiau 2 foto: gražiau išformuojama figūra
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 28, 19:33)
aciuuuu  4u.gif ir ne galiT, o gali  mirksiukas.gif  4u.gif
nu ir zinok vis tik ant liemens geriau. reiks Tau daugiau valgyt  biggrin.gif  arba kai susikisi i vidu turbut irgi daugiau pasikelia ane?  g.gif

ne perezhivajte, po atostogu pas mama grysiu, neatpazinsit lotuliukas.gif

jeigu kokia silkinuke, tai nieks per daug ten nepasikelia, bet jeigu koki lengva megztuka susikist ar medvilnine maikute tada ciut auksciau pasikelia ir tvirciau laikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2014 04 28, 18:26)

As pasiemiau navy petite0, sia savaite jau turi ateit. Palauk ka... As jau itariu kad man didelis bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 28, 19:35)

Aciu uz atsakyma 4u.gif

QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 28, 21:16)
As pasiemiau navy petite0, sia savaite jau turi ateit. Palauk ka... As jau itariu kad man didelis bus  doh.gif

Ok, tada jei netiks rezervuojuosi i pirma vieta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo preta: 28 balandžio 2014 - 20:50