Norejau psiteirauti kaip sios balerinos? Jei mano koja 25-25,5 ir plati. Pirkti 8H ar 9? ACIU:)
https://www.jcrew.co...s...e&hash=row7
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 28, 08:18)
Labas rytas Žadėtos sijono foto Drapey crepe pencil skirt
Gražiai sijonas Tik man, kaip ir Alejai.lt gal labiau jis su nesukištu viršum žiūrėtųsi, laisvalaikio derinuke kokiam. Aišku aš dabar kai nedirbu tai labai atitolus nuo oficialesnių/darbinių derinių
QUOTE(-Gyte- @ 2014 04 28, 13:30)
Gražiai sijonas Tik man, kaip ir Alejai.lt gal labiau jis su nesukištu viršum žiūrėtųsi, laisvalaikio derinuke kokiam. Aišku aš dabar kai nedirbu tai labai atitolus nuo oficialesnių/darbinių derinių
laisvo virsaus po ranka nebuvo, todel su marskinukais foto.
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 28, 13:28)
liemuo 35cm, klubai apie 47cm, visas ilgis 58cm
cia 0 dydzio ismatavimai man i 2 dydzio panasus bet atrodo tai labai geras dydis
Papildyta:
QUOTE(KERERA @ 2014 04 28, 13:30)
Norejau psiteirauti kaip sios balerinos? Jei mano koja 25-25,5 ir plati. Pirkti 8H ar 9? ACIU:)
man su 25.5 cm peda 8H uztekdavo is ilgio, bet is plocio ir mano peda nera plati, tik pabringsta kai silta. O didesnis dydis nelabai ka gelbsti, gali klapseti tada
QUOTE(driu @ 2014 04 28, 09:49)
sveikutes,
gal kuri turit patirties su siais loaferiukais, ar ju dydziai atitinka? jei zomsinius turiu 8H, tai tie sviesus odiniai, su tamsiai melynu priekiu bus tokie pat?
gal kuri turit patirties su siais loaferiukais, ar ju dydziai atitinka? jei zomsinius turiu 8H, tai tie sviesus odiniai, su tamsiai melynu priekiu bus tokie pat?
Driu, zinok tie tamsianosiai didesni nei vienspalviai odiniai arba zomsiniai.
Bent jau man taip pasitaike. Laikau spintoj nezinau ka daryt. Gal istins koja, o gal pardavinet..
QUOTE(enura @ 2014 04 28, 14:05)
cia 0 dydzio ismatavimai man i 2 dydzio panasus bet atrodo tai labai geras dydis
aga, 0
QUOTE(enura @ 2014 04 28, 13:05)
Oho, tikrai panašu į 2 dydį... O aš užsisakiau 2, nors nešioju tarpinį 0-2. Tai jaučiu bus didelis... Bet klubai negali būti 47cm, išmatavau visus savo turimus kriu sijonus, net ir 2 dydžio tai nė pro kur iki 47cm netraukia. Ir baisiai ilgas pagal mane.
QUOTE(micefee @ 2014 04 28, 14:17)
Oho, tikrai panašu į 2 dydį... O aš užsisakiau 2, nors nešioju tarpinį 0-2. Tai jaučiu bus didelis... Bet klubai negali būti 47cm, išmatavau visus savo turimus kriu sijonus, net ir 2 dydžio tai nė pro kur iki 47cm netraukia. Ir baisiai ilgas pagal mane.
na berods reikiamoj vietoj matavau sis modelis manau neturi buti aptemptas per klubus, todel ir siutas platesnis, nes jeigu aptemps klubus nebe taip kris.. man su 177cm. ilgis iki keliu kaip foto
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 28, 13:24)
na berods reikiamoj vietoj matavau sis modelis manau neturi buti aptemptas per klubus, todel ir siutas platesnis, nes jeigu aptemps klubus nebe taip kris.. man su 177cm. ilgis iki keliu kaip foto
Aha, aš dėl to ir ėmiau 2 dydį, kad nebūtų aptemptas, bet vis tiek imu bijoti, kad bus baisiai per platus. Aš pastebėjau, kad jūs aukšta, nes mano ūgis tik 164cm ir mano turimas no. 2 sijonas petite 4 dydžio, kurio ilgis 53cm, man jau yra žemiau kelių...
Papildyta:
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 28, 14:12)
Driu, zinok tie tamsianosiai didesni nei vienspalviai odiniai arba zomsiniai.
Bent jau man taip pasitaike. Laikau spintoj nezinau ka daryt. Gal istins koja, o gal pardavinet..
o koki dydi turi? gal galetum pamatuoti? nes 8H su 25,4 cm raso, kad didoki, tai man su 25 tuo labiau bus dideli kazkaip atrode keista, kai modelis toks pat
Einu i spinta, tuoj
Papildyta:
7us odiniai vienspalviai 24.6 viduj
7us tamsianosiai 24.7 viduje. Bet ar jie siek tiek platesni ar kas bet jauciasi kad laisvesni man. O kiti idealiai. Zodziu, arba rizikuoji ir geri sampana, arba tiesiog prisigeri sampano
Papildyta:
7us odiniai vienspalviai 24.6 viduj
7us tamsianosiai 24.7 viduje. Bet ar jie siek tiek platesni ar kas bet jauciasi kad laisvesni man. O kiti idealiai. Zodziu, arba rizikuoji ir geri sampana, arba tiesiog prisigeri sampano
Rodausi factorio papuosalus, tik kazkodel labai neryskiai gavosi