Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 28, 08:31)
LM, o nebandei su maikytem nesukistom? Ar kokiu labai plonu megztuku?
Spalva labai grazi, bet mano skoniui nepatinka sukisti cia marskinukai. As navy emiau. Ziauriai idomu kaip bus..

ner nei maikiu nei plonu megztuku biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rastafarinas @ 2014 04 28, 08:33)
biggrin.gif - Aš neseniai nusipirkau batelius, išsvajotus, kaip prie visko derinsiu, bet juos apsiavus supratau, kad čia prie JŲ reikia kažką derinti  biggrin.gif

Dar su ta berankove bliuzele gražiai [kur virš dryžuotų marškinukų], ypač siluetas pats.  4u.gif Ir bateliai patinka, bet man rodos, juos jau gyriau, veikiausiai bus tie patys  biggrin.gif

aga, cia etatiniai bateliai prie pasimatavimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 28, 08:18)
Labas rytas  4u.gif Žadėtos sijono foto smile.gif Drapey crepe pencil skirt

Nu labai graziai atrodo wub.gif Pasakiskai wub.gif
As laukiu melsvai violetinio, prie jo emiau paprasta jcrew tee su jewelled kaspiniuku. Isivaizduoju kaip tobula derini wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas  4u.gif Žadėtos sijono foto smile.gif Drapey crepe pencil skirt https://www.jcrew.co...duct_detail.jsp (spalva bright cerise)

super atrodo wub.gif
ir man tada jo reikia biggrin.gif doh.gif
bateliai irgi puikus drinks_cheers.gif

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 28, 08:26)
as besimatuodama si sijona vel supratau, kad neturiu ka prie jo priderint, kad idealiai tiktu  doh.gif  biggrin.gif (apart paprastu baltu marskinuku, kurie buvo neislyginti biggrin.gif )

QUOTE(rastafarinas @ 2014 04 28, 08:33)
biggrin.gif - Aš neseniai nusipirkau batelius, išsvajotus, kaip prie visko derinsiu, bet juos apsiavus supratau, kad čia prie JŲ reikia kažką derinti  biggrin.gif

oh yes, pazistamas jausmas biggrin.gif vat taip ir nesibaigia pirkiniu sarasai unsure.gif

Atsakyti
sveikutes, 4u.gif
gal kuri turit patirties su siais loaferiukais, ar ju dydziai atitinka? jei zomsinius turiu 8H, tai tie sviesus odiniai, su tamsiai melynu priekiu bus tokie pat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 04 28, 10:49)
sveikutes,  4u.gif
gal kuri turit patirties su siais loaferiukais, ar ju dydziai atitinka? jei zomsinius turiu 8H, tai tie sviesus odiniai, su tamsiai melynu priekiu bus tokie pat?  g.gif

driu, butent tokiu su melynu priekiu neturiu, bet turiu odinius ir zomsinius loaferius, tai visiskai identiski. O lakuoti jau kitaip gula, ju oda truputi standesne.

LaimingaMergina, puiku wub.gif Spalva kokia wub.gif Sijonas ir be kiseniu gerai atrodo biggrin.gif Man su berankove labai patiko. Su kokiu trumpu plonyciu sviesiu megztuku, kaip siule Aleja.lt, tikrai butu super mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 04 28, 11:49)
sveikutes,  4u.gif
gal kuri turit patirties su siais loaferiukais, ar ju dydziai atitinka? jei zomsinius turiu 8H, tai tie sviesus odiniai, su tamsiai melynu priekiu bus tokie pat?  g.gif

zinau tiek, kad odiniai su melyna nosyte 8H atitinka 39 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 28, 09:18)
Labas rytas  4u.gif Žadėtos sijono foto smile.gif Drapey crepe pencil skirt https://www.jcrew.co...duct_detail.jsp (spalva bright cerise)

Labai dailu 4u.gif
Man ypac patiko su berankove ir dryzuotais marskinukais thumbup.gif

Gal vistik ir man reikejo ji imti, nepaisant, kad poly g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Wowow, sijonas super. Kažin kaip violetinis atrodys. biggrin.gif Aš dar net skaičių negavau. g.gif
Atsakyti
Labukas,

LaimingaMergina figuryte wub.gif Sijonukas irgi nerealus wub.gif Derinukas man labiausiai su dryzuotais marskinukais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 28, 09:18)
Labas rytas  4u.gif Žadėtos sijono foto smile.gif Drapey crepe pencil skirt https://www.jcrew.co...duct_detail.jsp (spalva bright cerise) Paskutinė foto įdėta spalvų palyginimui su factory sijonuku, kurio spalva raspberry.

Elegatiška, gražu, o gal galite savo ir sijonuko išmatavimus? Kokia kainytė gavosi?
Atsakyti

Labas rytas  4u.gif Žadėtos sijono foto smile.gif Drapey crepe pencil skirt

Super, labai dailiai ant jūsų gula wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 04 28, 11:04)
Labai dailu  4u.gif
Man ypac patiko su berankove ir dryzuotais marskinukais  thumbup.gif

Gal vistik ir man reikejo ji imti, nepaisant, kad poly  g.gif  biggrin.gif

reikejo reikejo, imk dabar thumbup.gif
QUOTE(micefee @ 2014 04 28, 11:19)
Wowow, sijonas super. Kažin kaip violetinis atrodys. biggrin.gif Aš dar net skaičių negavau.  g.gif

QUOTE(Asstule @ 2014 04 28, 12:13)
Labukas,

LaimingaMergina figuryte  wub.gif Sijonukas irgi nerealus  wub.gif Derinukas man labiausiai su dryzuotais marskinukais  thumbup.gif

dekui 4u.gif 4u.gif
QUOTE(zanavyke @ 2014 04 28, 12:29)
Elegatiška, gražu, o gal galite savo ir sijonuko išmatavimus? Kokia kainytė gavosi?

liemuo 35cm, klubai apie 47cm, visas ilgis 58cm

QUOTE(Ilka* @ 2014 04 28, 13:03)
Super, labai dailiai ant jūsų gula  wub.gif

ne ant ''jusu'' o ''taves'' tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti