QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 27, 19:53)
Pasiemiau siandien pagaliau sijona uzsakyta drapey skirt. Zinokit nerealus jis Bais patenkinta
Prasom in eteri!!!
Koks dydis? Atitinka kitus? Man taip ilgai siuncia, kad baigiu nuprotet..
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 27, 20:15)
Prasom in eteri!!!
Ryt ikelsiu foto, kad dienos sviesoj spalva matytus kokia yra
Dydis 0 regular,sijonas bambos lygmeny ir iki keliu vidurio kazkur, o jau tas skeltuko efektyvumas
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 27, 20:20)
Ryt ikelsiu foto, kad dienos sviesoj spalva matytus kokia yra
Dydis 0 regular,sijonas bambos lygmeny ir iki keliu vidurio kazkur, o jau tas skeltuko efektyvumas
lauksim kaip suprantu kad ner kiseniu nebeda ?
QUOTE(enura @ 2014 04 27, 21:37)
lauksim kaip suprantu kad ner kiseniu nebeda ?
zinok visiskai ne manau kad jos cia ir netiktu.. nes medziaga ne ant tiek standi ir dedant rankas i kisenes jos tik negraziai kabetu, na tarsi rankos ore kabetu, nes neturetu rimto ''svorio'' tos kisenes
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 27, 21:44)
zinok visiskai ne manau kad jos cia ir netiktu.. nes medziaga ne ant tiek standi ir dedant rankas i kisenes jos tik negraziai kabetu, na tarsi rankos ore kabetu, nes neturetu rimto ''svorio'' tos kisenes
nu dar idomiau pas Tave raudonas kiek pamenu? o Aleja.lt kokia spalva emei?
QUOTE(enura @ 2014 04 27, 21:51)
nu dar idomiau pas Tave raudonas kiek pamenu? o Aleja.lt kokia spalva emei?
aga, mano raudonas. dabar norejau juoda imt, bet pries 2 dienas nebeliko dydzio mano, reiks vel medziot atpratau..
Labas rytas Žadėtos sijono foto Drapey crepe pencil skirt https://www.jcrew.co...duct_detail.jsp (spalva bright cerise) Paskutinė foto įdėta spalvų palyginimui su factory sijonuku, kurio spalva raspberry.
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 28, 08:18)
Labas rytas
Labas .
Labai gražiai atrodo sijonas, jums tinka puikiai .
Man gražiausiai derinuke su dryžuotais marškinukas, tik kažkaip norisi, kad tie dryžiukai būtų horizonatlūs - bet čia jau gal detalės, detalės, ir ne apie Crew
QUOTE(rastafarinas @ 2014 04 28, 08:22)
Labas .
Man gražiausiai derinuke su dryžuotais marškinukas, tik kažkaip norisi, kad tie dryžiukai būtų horizonatlūs - bet čia jau gal detalės, detalės, ir ne apie Crew
as besimatuodama si sijona vel supratau, kad neturiu ka prie jo priderint, kad idealiai tiktu (apart paprastu baltu marskinuku, kurie buvo neislyginti )
LM, o nebandei su maikytem nesukistom? Ar kokiu labai plonu megztuku?
Spalva labai grazi, bet mano skoniui nepatinka sukisti cia marskinukai. As navy emiau. Ziauriai idomu kaip bus..
Spalva labai grazi, bet mano skoniui nepatinka sukisti cia marskinukai. As navy emiau. Ziauriai idomu kaip bus..
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 28, 08:26)
as besimatuodama si sijona vel supratau, kad neturiu ka prie jo priderint, kad idealiai tiktu (apart paprastu baltu marskinuku, kurie buvo neislyginti )
- Aš neseniai nusipirkau batelius, išsvajotus, kaip prie visko derinsiu, bet juos apsiavus supratau, kad čia prie JŲ reikia kažką derinti
Dar su ta berankove bliuzele gražiai [kur virš dryžuotų marškinukų], ypač siluetas pats. Ir bateliai patinka, bet man rodos, juos jau gyriau, veikiausiai bus tie patys