Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

Pasiemiau siandien pagaliau sijona uzsakyta drapey skirt. Zinokit nerealus jis wub.gif wub.gif Bais patenkinta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 27, 19:53)
Pasiemiau siandien pagaliau sijona uzsakyta drapey skirt. Zinokit nerealus jis  wub.gif  wub.gif Bais patenkinta  bigsmile.gif

Prasom in eteri!!!
Koks dydis? Atitinka kitus? Man taip ilgai siuncia, kad baigiu nuprotet.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 04 27, 20:15)
Prasom in eteri!!!
Koks dydis? Atitinka kitus? Man taip ilgai siuncia, kad baigiu nuprotet..  blush2.gif

Ryt ikelsiu foto, kad dienos sviesoj spalva matytus kokia yra smile.gif
Dydis 0 regular,sijonas bambos lygmeny ir iki keliu vidurio kazkur, o jau tas skeltuko efektyvumas wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 27, 20:20)
Ryt ikelsiu foto, kad dienos sviesoj spalva matytus kokia yra smile.gif
Dydis 0 regular,sijonas bambos lygmeny ir iki keliu vidurio kazkur, o jau tas skeltuko efektyvumas  wub.gif  biggrin.gif

bigsmile.gif lauksim 4u.gif kaip suprantu kad ner kiseniu nebeda ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 27, 21:37)
bigsmile.gif lauksim  4u.gif kaip suprantu kad ner kiseniu nebeda ?  g.gif

zinok visiskai ne smile.gif manau kad jos cia ir netiktu.. nes medziaga ne ant tiek standi ir dedant rankas i kisenes jos tik negraziai kabetu, na tarsi rankos ore kabetu, nes neturetu rimto ''svorio'' tos kisenes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 27, 21:44)
zinok visiskai ne smile.gif manau kad jos cia ir netiktu.. nes medziaga ne ant tiek standi ir dedant rankas i kisenes jos tik negraziai kabetu, na tarsi rankos ore kabetu, nes neturetu rimto ''svorio'' tos kisenes  smile.gif

nu dar idomiau rolleyes.gif pas Tave raudonas kiek pamenu? o Aleja.lt kokia spalva emei?
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 27, 21:51)
nu dar idomiau  rolleyes.gif pas Tave raudonas kiek pamenu? o Aleja.lt kokia spalva emei?

aga, mano raudonas. dabar norejau juoda imt, bet pries 2 dienas nebeliko dydzio mano, reiks vel medziot doh.gif atpratau..
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Žadėtos sijono foto smile.gif Drapey crepe pencil skirt https://www.jcrew.co...duct_detail.jsp (spalva bright cerise) Paskutinė foto įdėta spalvų palyginimui su factory sijonuku, kurio spalva raspberry.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 28, 08:18)
Labas rytas  4u.gif

Labas smile.gif .
Labai gražiai atrodo sijonas, jums tinka puikiai smile.gif .
Man gražiausiai derinuke su dryžuotais marškinukas, tik kažkaip norisi, kad tie dryžiukai būtų horizonatlūs biggrin.gif - bet čia jau gal detalės, detalės, ir ne apie Crew biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 04 28, 08:22)
Labas  smile.gif .
Labai gražiai atrodo sijonas, jums tinka puikiai  smile.gif .
Man gražiausiai derinuke su dryžuotais marškinukas, tik kažkaip norisi, kad tie dryžiukai būtų horizonatlūs  biggrin.gif - bet čia jau gal detalės, detalės, ir ne apie Crew  biggrin.gif  4u.gif

as besimatuodama si sijona vel supratau, kad neturiu ka prie jo priderint, kad idealiai tiktu doh.gif biggrin.gif (apart paprastu baltu marskinuku, kurie buvo neislyginti biggrin.gif )
Atsakyti
LM, o nebandei su maikytem nesukistom? Ar kokiu labai plonu megztuku?
Spalva labai grazi, bet mano skoniui nepatinka sukisti cia marskinukai. As navy emiau. Ziauriai idomu kaip bus..
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 28, 08:26)
as besimatuodama si sijona vel supratau, kad neturiu ka prie jo priderint, kad idealiai tiktu  doh.gif  biggrin.gif (apart paprastu baltu marskinuku, kurie buvo neislyginti biggrin.gif )

biggrin.gif - Aš neseniai nusipirkau batelius, išsvajotus, kaip prie visko derinsiu, bet juos apsiavus supratau, kad čia prie JŲ reikia kažką derinti biggrin.gif

Dar su ta berankove bliuzele gražiai [kur virš dryžuotų marškinukų], ypač siluetas pats. 4u.gif Ir bateliai patinka, bet man rodos, juos jau gyriau, veikiausiai bus tie patys biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 28 balandžio 2014 - 08:37