Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

QUOTE(kavamale @ 2014 04 25, 21:30)
sale, nuo 118 nukainotas iki 89,99 ir dar 30proc off. Brangu, bet jau nieko ir nelike is dydziu smile.gif

taigi gal papildys dar per papildymus, tik aisku reiks gaudyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 04 25, 19:04)
Labai patiko si peplum palaidine, dydis XS. Spalva visai ne neonine, nors aprasyme ivardinta kaip neonine ax.gif Liemens linija su 168 cm. mane visai tenkina smile.gif

Aireda, graziai atrodai!!! Lengva, spalvinga ir gaivu!!!! Tikrai smagu akiai.
Gražūs džnsiukai wub.gif

Mrs.Blonde - welcome back. Jau keletą kartų kilo ranka klausti kur dingusi... mirksiukas.gif

Nežinau, o mane biškuti liūdina naujos Crew kolekcijos, nėra, kad trūks plyš nori. Jau net į kitus brendus imu daugiau dairytis. Vis kyla klausimas, ar jie tiesiog tokia linkme sąmoningai eina, ar tai susiję su finansiniu paskaičivimu. Nes matant senesnes kolekcijas tikrai ženkliai daugiau perliukų kolekcijose rasdavai... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 25, 23:34)
taigi gal papildys dar per papildymus, tik aisku reiks gaudyt  ax.gif

nemoku gaudyti, tame beda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2014 04 25, 22:08)
nemoku gaudyti, tame beda biggrin.gif

Aš irgi, bet gal išmoksiu, jei kantrybės pakaks biggrin.gif

Tai taip suprantu ten ryte tuo laiku tikrint reik, kai papildo.
Tik štai turiu klausimą, ko dar nelabai suprantu, kuomet čia diskutuojate, 'pirmiausiai pildo nuorodas'? Tai reiktų drabužėlį išsisaugot nuorodoj, o paskui joje pirmiausiai matosi pokyčiai [papildymas]?
Atsakyti
Merginos, gal žinot ar reikia papildomai impregnuot pries devint jcrew rankines? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 04 25, 15:54)
Siaip, smagus derinys, geras uzrasas mirksiukas.gif O ten tikra jura fone ? bigsmile.gif

Rastafarinas, mielas verinys wub.gif Toks kuklus, bet su blizgesiu biggrin.gif Gali labai pagyvinti apranga. Man labai patinka jo spalva, jis zalvario geltonumo kaip suprantu?

Enura, nepazinau biggrin.gif Apie aptostogas jau svajoji mirksiukas.gif

Aš dėl užrašo ir pirkau mirksiukas.gif Taip, jūra tikra, Viduržemio, šiemet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 04 25, 19:04)
Labai patiko si peplum palaidine, dydis XS. Spalva visai ne neonine, nors aprasyme ivardinta kaip neonine ax.gif Liemens linija su 168 cm. mane visai tenkina smile.gif

Aireda, toks svelnus ir sviezias vasariskas derinukas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labuką, merginos 4u.gif
Gal jau gavite šią suknutę? smile.gif Labai įdomu, kokie įspūdžiai 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 04 27, 09:01)
Labuką, merginos  4u.gif
Gal jau gavite šią suknutę? smile.gif 

as uzsisakiau, bet dar laikiu. Geriausiu atveju gausiu po savaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 27, 09:35)
as uzsisakiau, bet dar laikiu. Geriausiu atveju gausiu po savaites  4u.gif

Tiksliai doh.gif
Radau žinutes, ir pagal datas supratau, kad dar anksti klausti 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 04 27, 10:06)
Tiksliai  doh.gif
Radau žinutes, ir pagal datas supratau, kad dar anksti klausti  4u.gif  smile.gif

bet gal dar kas yra is anksciau uzsisakiusiu g.gif man irgi butu idomu ko laukti, kaip supratau tai didinta, paemiau 2 dydi, nes su 0 bijojau rizikuot del klubu, kad nebutu aptempta, o turbut reikejo 0 imti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 04 27, 10:21)
bet gal dar kas yra is anksciau uzsisakiusiu  g.gif man irgi butu idomu ko laukti, kaip supratau tai didinta, paemiau 2 dydi, nes su 0 bijojau rizikuot del klubu, kad nebutu aptempta, o turbut reikejo 0 imti  unsure.gif

Tai vat, aš irgi dėl tų klubų tą patį galvoju / bijau rizikuot su mažesniu.
Na, bet kaip aš manau, kai kiek per plati - tai siuvėja gali pasiaurinti, bet jei jau per siaura - tai nelabai ten ką dadėsi smile.gif .
Atsakyti