Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

QUOTE(enura @ 2014 04 25, 13:53)
grazi  wub.gif o siaip smagi suknute? patenkinta ja?  ax.gif

QUOTE(-Gyte- @ 2014 04 25, 13:59)
Bet sintetinė ji ane  g.gif  kaip nešiojasi? glamžosi?

Nesilkine, bet medziaga maloni ir sunkesne nei silkas. Patenkinta. Nenesiojau dar, dabar neilendu i ja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 25 balandžio 2014 - 13:46
QUOTE(rastafarinas @ 2014 04 25, 14:45)

Prašom prašom pasirodyt smile.gif 4u.gif

gal kada su kokiu derinuku smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 04 25, 13:45)
O aš šnd pasiėmiau

graziai atrodys prie tos dryzuotos palaidines thumbup.gif tik ant tolimesnio segti reiktu, ne prie pat kaklo su ja
drinks_cheers.gif tikrai labai tinka kasdienai, o ir pasipuosti

QUOTE(Dzinte @ 2014 04 25, 13:45)
Nesilkine, bet medziaga maloni ir sunkesne nei silkas. Patenkinta.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2014 04 25, 13:45)
Nesilkine, bet medziaga maloni ir sunkesne nei silkas. Patenkinta. Nenesiojau dar, dabar neilendu i ja smile.gif

Dėl poliesterių - tai man jo 'autoritetas' [jei taip galima išsireikšt] 'atsikėlė' po patirtų vargų su šilkais. Smagu labai, bet jei plonas, tai labai jau delikačiai reikia elgtis. Ar vis nešiot valyklą, o vasarą po vieno užsidėjimo reikia skalbti doh.gif . Tai jau praktiškumo tai nedaug. O poly - skalbk kiek nori, spalvos nenusiplauna, nesiglamžo [kelionėje jei reikia, ir išsilygint pvz nėr galimybės]. Tai čia turbūt kaip pažiūrėsi į reikalą biggrin.gif. Na, pagal poreikį.
QUOTE(Dideja @ 2014 04 25, 13:55)
gal kada su kokiu derinuku  smile.gif  mirksiukas.gif

OK drinks_cheers.gif
QUOTE(enura @ 2014 04 25, 13:59)
graziai atrodys prie tos dryzuotos palaidines  thumbup.gif tik ant tolimesnio segti reiktu, ne prie pat kaklo su ja
drinks_cheers.gif tikrai labai tinka kasdienai, o ir pasipuosti
4u.gif

4u.gif
- Jo, ant to 'dryžiaus' buvau ant tolimesnio, kai dėvėjau, čia 'fotosesijai' tik taip jau gavos biggrin.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 25 balandžio 2014 - 15:25
Siaip, smagus derinys, geras uzrasas mirksiukas.gif O ten tikra jura fone ? bigsmile.gif

Rastafarinas, mielas verinys wub.gif Toks kuklus, bet su blizgesiu biggrin.gif Gali labai pagyvinti apranga. Man labai patinka jo spalva, jis zalvario geltonumo kaip suprantu?

Enura, nepazinau biggrin.gif Apie atostogas jau svajoji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2014 04 25, 13:38)
Turiu sia spalva, nebepamenu kaip ji tiksliai vadinasi.
Spalva asmeniskai man labai  thumbup.gif

Realybeje spalva, su blicu ir be:
user posted image

Dzinte,

kuri tiksliai spalva pas Jus?
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2014 04 25, 17:45)
Dzinte,

kuri tiksliai spalva pas Jus?

Neon rose jei gerai pamenu.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 04 25, 15:18)
Dėl poliesterių - tai man jo 'autoritetas' [jei taip galima išsireikšt] 'atsikėlė' po patirtų vargų su šilkais. Smagu labai, bet jei plonas, tai labai jau delikačiai reikia elgtis. Ar vis nešiot valyklą, o vasarą po vieno užsidėjimo reikia skalbti doh.gif . Tai jau praktiškumo tai nedaug. O poly  - skalbk kiek nori, spalvos nenusiplauna, nesiglamžo [kelionėje jei reikia, ir išsilygint pvz nėr galimybės]. Tai čia turbūt kaip pažiūrėsi į reikalą  biggrin.gif. Na, pagal poreikį

drinks_cheers.gif as tai irgi nesibaidau poliesterio, tuo labiau kad ir jo kokybe patobulejo. Apie privalumus jau parasyta, man tik vienintelis minusas, kad vis tik su juo kai salta salta, o kai karsta tai per karsta rolleyes.gif bet kas link prieziuros tai riebus pliusas drinks_cheers.gif

QUOTE(Aireda @ 2014 04 25, 15:54)
Enura, nepazinau biggrin.gif Apie atostogas jau svajoji mirksiukas.gif

aha pakeiciau "kaili" siandien biggrin.gif
jooo geros butu atostogos, noreciau as tam kanjone taip pagulet ant bedugnes krasto rolleyes.gif jausmas turbut nerealus butu bigsmile.gif
Atsakyti
Labai patiko si peplum palaidine, dydis XS. Spalva visai ne neonine, nors aprasyme ivardinta kaip neonine ax.gif Liemens linija su 168 cm. mane visai tenkina smile.gif
user posted image
Atsakyti
Buti noreti situ naujienu bigsmile.gif

https://www.jcrew.co...A7551/A7551.jsp
https://www.jcrew.co...A5586/A5586.jsp
https://www.jcrew.co...A5337/A5337.jsp
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 25, 19:26)
Buti noreti situ naujienu  bigsmile.gif

LaimingaMergina, noreti pirmu dvieju sukneliu biggrin.gif Cia as apie save tongue.gif

Irgi neatpazistama, LM mirksiukas.gif Samaja obajatelnaja i privlekatelnaja mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 04 25, 18:37)
LaimingaMergina, noreti pirmu dvieju sukneliu biggrin.gif Cia as apie save  tongue.gif

Irgi neatpazistama, LM mirksiukas.gif Samaja obajatelnaja i privlekatelnaja mirksiukas.gif  biggrin.gif

del sukneliu man baisu kur tas liemuo su mano ugiu bus ar tik ne po pazastim g.gif
tikrai taip lotuliukas.gif braskiu sezonas prasidejo tai grazinuos su braskiu veido kaukem lotuliukas.gif

beja palaidine atrodo kaip nulieta. Tik klausimas: o nesikelia ji per daug jeigu rankas keli? Nes ilgis atrodo toks ant ribos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 25 balandžio 2014 - 18:39