Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 04 23, 19:30)
O ir dar viena metro stoti remontuot pradejo ir remontai pora metu tesis, o ji man reikalinga i centra patekt, tai dabar arba ratais vaziuot tenka, arba paejet is vienos i kita, tai ta ejima ir patingiu daryt  biggrin.gif Nu bet maziau visko pirktis reikia.  tongue.gif

kokybes jcrew negaliu lyginti su ankstesne, nes pradejau pirkti neseniai, bet palyginus tai, kad turim LT parduotuvese man ir jcrew pablogejusi kokybe puiki biggrin.gif

del aplinkeliu puuuuikiausiai suprantu, as lygiai taip pat tingedavau, jeigu budavo metras i sona eit doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 23, 20:33)
kokybes jcrew negaliu lyginti su ankstesne, nes pradejau pirkti neseniai, bet palyginus tai, kad turim LT parduotuvese man ir jcrew pablogejusi kokybe puiki biggrin.gif

As irgi gana neseniai perku. Is esmes as JCrew ir Factory megztukus ir dirzus tik turiu ir dar kelis marskinukus is Factory - kitkas arba nepatinka, arba domina, arba netinka, bet palygint irgi nelabai su kuo turiu, nes merino tik cia ir pirkus. Ir stengiuosiu daugiau $35 nemoket uz megztuka, tai manau kaina gera gaunasi, bet jei 1-2 uzsidejimam (o po to i geresne kavine nejauku eit), tai man jau nelabai ir ta nedidele kaina patinka.... ax.gif

Is tikruju, tai blogiausiai kupranugaris atrodo - jis tai ir pasiburbuliavo, ir pasivele, nu toks nekoks liko, bet dar iseinu su juo. Ir swingai toki pasivelusi puka uzsidejo, nors nurinkt nelabai yra ka... Kiti kazkaip geriau laikosi.
Atsakyti
Nuburbuliatoriaus reikia, nera pas jus pirkt elektrinio? Be jo tai prazutis, nes yra megztiniu, kurie, atrodo, turi neissemiama sugebejima burbuliuotis, kiek beskusi juos. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 23 balandžio 2014 - 19:48
QUOTE(linamog @ 2014 04 23, 20:48)
Nuburbuliatoriaus reikia, nera pas jus pirkt elektrinio? Be jo tai prazutis, nes yra megztiniu, kurie, atrodo, turi neissemiama sugebejima burbuliuotis, kiek beskusi juos. biggrin.gif

Elektrini tik LT bandzius, nepatiko man. Dabar cia noru sarase turiu, bet niekaip neprieinu iki jo blush2.gif

O kolkas sukutes turiu - man jos puikiai nurenka, bet nuo to kupranugario nusirenki ir po uzsidejimo vel galima rinkt (labai nemegstu taip cackintis su rubais), o pvz nuo swingu net nera ka nusukuot, bet medziaga jau kitaip atrodo nei tik nupirktu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 23 balandžio 2014 - 20:01
Ms Blonde, aciu uz issamia apzvalga wub.gif jau uzsimaniau swing tunic(net nemacius buvau, retai i factory beuzsuku), tik va kaina didoka kaip uz medvilne
Beje, kas del merino megztuku, tai man factory geletas tippis daug geriau nesiojas uz jcrew burbuliuoti praeitu metu kolekcijos, kaip sakei, tokia pasikeitus medziaga, smulkiai pasiburbuliavus, nors nesiojau kelis sykius tik, o vat factory - metus, stovis idealus. Ir zinok
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 04 23, 19:10)

4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 23 balandžio 2014 - 21:25
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 04 23, 19:46)
Is tikruju, tai blogiausiai kupranugaris atrodo - jis tai ir pasiburbuliavo, ir pasivele, nu toks nekoks liko, bet dar iseinu su juo.

drinks_cheers.gif užsidėjau į kelionę, tai per dieną po lėktuvus duodantis tiek nusiburbuliavo, kad net sunku patikėt buvo blink.gif

P.s. parekomenduokit kokį gerą elektrinį burbulų rinkiklį blush2.gif
Atsakyti
Jei jau kalbam apie burbuliavimąsi, tai man šiuo atžvilgiu pats prasčiausias megztukas šis doh.gif labai gaila, nes ir rankovės ilgos, ir pats ilgas, ir gražus, bet kokybės tai nėra
user posted image
Atsakyti
QUOTE(medeya @ 2014 04 23, 22:50)
P.s. parekomenduokit kokį gerą elektrinį burbulų rinkiklį  blush2.gif

Esme, kad butu laidinis, pakraunamas, ir dirbtu tiek pajungtas, tiek be laido.
Atsakyti
Aš kadangi senbuvė J.Crew biggrin.gif
tai galiu pasakyti, kad pastebėjau tokius pasikeitimus:

-kaip min. padvigubėjo prekių kainos;
-pasikeitė kūrybinis stilius (labiau išryškėjo polinkiūs į kraštutinius nesuderinamumus).
Atsakyti
Merginos labai prašau pabalsuot už mano dukros projektą (mados tema)

http://becas.iedbarc...n/a-fad_88.html

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, gal galite pakomentuoti si mgztuka. Jei nesioju XS-S, koki dydi imti? Krutine 87cm. ACIU 4u.gif
Bliuzele
Atsakyti