Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

QUOTE(axel @ 2014 04 23, 09:16)
Mergiukai, o kaip su švarkų dydžiais? Jei šilkines bliuzeles perku 2 dydį, megztus xs, kartais s, tai šis švarkas tiktų 2, ar reikėtų didesnio? Krūtinės apimitis 85.

https://www.jcrew.co...f...e&hash=row1

Uz savaites turesiu sio 2 dydi, galesiu pamatuoti. 4 dydis, manyciau, butu didelis
Atsakyti
[quote=Dideja,2014 04 23, 10:02]
Tikriausiai 0 d g.gif
Man su 93 cm sito sijonuko 2 dydis tinka.

Kažin koks būtų skirtumas tarp petite 0 d. ir regular 0 d.? Jūsų 2 d. regular?
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2014 04 23, 12:30)
Uz savaites turesiu sio 2 dydi, galesiu pamatuoti. 4 dydis, manyciau, butu didelis

Ačiū, o su kokiais matmenimis Jūs ėmėte 2 dydį?
Atsakyti
QUOTE(zanavyke @ 2014 04 23, 13:43)

Kažin koks būtų skirtumas tarp petite 0 d. ir regular 0 d.? Jūsų 2 d. regular?

Nezinau del petite... Akivaizdu, kad ilgis tai skirtusi, del plocio nezinau.

Turiu 2 long dydi.

Pernai turejau ir 4Regular, tai didelis buvo ax.gif Butu tikes 2 regular.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 23 balandžio 2014 - 13:23
QUOTE(Dideja @ 2014 04 23, 14:22)
Nezinau del petite... Akivaizdu, kad ilgis tai  skirtusi, del plocio nezinau.

Turiu 2 long dydi.

Pernai turejau ir 4Regular, tai didelis buvo ax.gif Butu tikes 2 regular.

aišku, išbandysiu 0 d. regular
Atsakyti
Gavau siandien suknele, tad jei kam idomu - pakomentuosiu:)
SUKNELE

Suknele nuostabi, spalvos tikejausi sviesesnes, bet gyvai - sodresne. Taciau apsirengus - labai grazi wub.gif
Emiau dydi 00 ir pagaliau jauciuosi puikiai thumbup.gif Suknele atrodo kaip ant modelio, net sagutes reikia prasegti kaip modeliui...
TRUKUMAI:
Mano peciai platus, tad jei neprasegu - negraziai ziurisi, kaip uzsmaugta. Aisku, per krutine verzia. Nors su liemenele krutines apimtis 87cm, bet jei saguciu neatsegciau - butu negrazu. Bet atsegus atrodo labai seksualiai ir net graziau nei uzsegus, tad cia kaip to trukumo ir nelieka...
O visur kitur - kaip nulieta... Pirma karta taip dziaugiuosi pirkiniu 4u.gif
Mano ugis 167cm, tad ilgis ir visi kiti isiuvai vietoje. Aukstesnems netiktu liemuo - butu gana aukstai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KERERA: 23 balandžio 2014 - 14:53
Gyte, nepamaciau doh.gif o taip norejau.. Gal galite pakartoti? 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 23 balandžio 2014 - 16:23
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 23, 14:59)
Gyte, nepamaciau  doh.gif o taip norejau.. Gal galite pakartoti?  4u.gif

aš irgi nepamačiau doh.gif kaip gaila...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Buvau uzmirsus JCrew kuriam laikui, bet neatsilaikiau naujoms kolekcijoms. Tiksliau Factory palauze mano 'nieko nereikia, nieko neperku' biggrin.gif Tai bandau parasyt atsiliepimus apie kelis rubelius.

Factory Charley sweater in retro floral (item A4289) - visus Charley megztukus turiu S, tai ir si toki emiau. Eina graziai pagal kuna, nera petemptas ar pan, M tikrai butu didelis, bet sio peciai tokie su klaustuku - lyg ir i siauresne puse, bet didesnio dydzio jau per visur kitur laisva butu. g.gif Dar atkreipsiu demesi del spalvos - emiau sijona sio pacio rasto, tai megztuko zalumas kitoks, link salotines toks ir geles violetines (sijonas zalesnis ir geles ruzavos).
per krutine (tarp pazastu) 45,5cm
ilgis nuo peties 59,5cm
rankoves ilgis nuo peties 43,5cm

Factory intarsia sailboat crewneck sweater (item A4591) - taip pat emiau S, krenta laisviau uz zalia geleta ir su peciais viskas tvarkoje. Nesu 100% tikra, kad pasiliksiu, nes man noretusi $30-35 moket uz megztinuka, o sis $39 gavosi. Siaip manau smagiai susinesiotu prie baltu diznsu, sortu ar siaip kazko vasara (tuo labiau, kad prie juros gyvneu, tai labai i tema jis)
per krutine (tarp pazastu) 48,5cm
ilgis nuo peties 59cm
rankoves ilgis nuo peties 45,5cm

Factory swing tunic (item A5048), emiau 'bright seaside' spalva - velgi emiau S dydi ir tiko tobulai, spalva labai grazi. Modeliukas laisvas, bet nera daug laisvos medziagos (ne kaip JCrew swingas). Tik rankoves tokios nei ilgos, nei 3/4 doh.gif Ir dar nepatiko,. kad rankoves stulpeliu megztos - neissididinau foto pries pirkdama, tai ir nepamaciau to. Jei bent jau ilgis rankoviu butu trumpesnis, tai tikrai pamastyciau apie pasilikima.
per krutine ismatavimai neaktualu, nes laisvai krenta ir ten platu
ilgis matuojant nugaroje per viduri 66cm
rankoves ilgis nuo kakliuko 55cm

Factory sea horse collector tee (item A5122) - taip pat emiau S, bet gerokai laisvoka per visur, nors maznesnes turbut nenoreciau. Medziaga gana plona, man noretusi storesnes kiek - nepasilieku del to ir del ilgio, nes ilgoka pagal mano norus (o pakelus i virsu jau nebetaip grazu, nes tie arkliukai susirauksleja).
per krutine (tarp pazastu) 44cm (apsivilkus jauciasi laisvesne nei tas megztukas su laisveliu, nors cm ir maziau yra)
ilgis nuo peties 64,5cm

Factory printed cutaway top (item A5200), emiau 'emerald pool' spalva - velgi emiau S dydi, tai nepertempta, bet judejimo laisves truksta... Manau su mazesne krutine butu gerai, o dabar butent per krutine ir tempia judant. Del spalvos, tai ji tokia, kaip ir megztukas, t.y. i salotine. Modeliukas ir foto matosi, kad vos paplatejes i apacia, tai man sakyciau netinka/nepatinka modelis, nes per maisiskai atrodo
per krutine (tarp pazastu) 50cm
ilgis nuo peties 48cm

Factory printed pencil skirt in stretch cotton (item 37532) - emiau savo iprasta 6 dydi bei 8P pabandymui. 8P laisviau jautesi apsivilkus, bet ilgis 6 man labiau patiko (esu 1,67m ugio). Idomu tas, nes realiai P yra dydziu mazesnis uz R. Sijonukai be pamusalo, atrodo, kad lengvai glamzosi medziaga (gerokai pasiglamze atkeliavo).
6:
liemuo 38,5cm
ilgis 54,5cm

8P:
liemuo 39cm
ilgis 49,5cm
Atsakyti
Ms. Blonde, kaip buvau pasiilgus tavo apzvalgu friends.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 04 23, 20:21)
Ms. Blonde, kaip buvau pasiilgus tavo apzvalgu  friends.gif

biggrin.gif Ai, kad nebeeinu i JCrew, tai ir ner ka apzvelginet... Isvis truputi nuvyle mane pastaruoju metu.. Va pvz merino megztukai, swingai pastebejau, kad tokie pasivele jau po 1-3 uzsidejimu, net neskalbti, nes deveta kelias valandas tik sad.gif Na nebera ta medziagyte jau tokia grazi, nebutinai apsipukuoja, bet tiesiog matosi, kad kitaip pasivelus, tai nuliudina kazkaip.. Nors vienas pernai pavasari pirktas merino megztinukas iki siol idealus. Ir aisku Factory Charley megztinukai nenuvyle, nes jie cotton...

O ir dar viena metro stoti remontuot pradejo ir remontai pora metu tesis, o ji man reikalinga i centra patekt, tai dabar arba ratais vaziuot tenka, arba paejet is vienos i kita, tai ta ejima ir patingiu daryt biggrin.gif Nu bet maziau visko pirktis reikia. tongue.gif
Atsakyti