Sveikos
Buvau uzmirsus JCrew kuriam laikui, bet neatsilaikiau naujoms kolekcijoms. Tiksliau Factory palauze mano 'nieko nereikia, nieko neperku'
Tai bandau parasyt atsiliepimus apie kelis rubelius.
Factory Charley sweater in retro floral (item A4289) - visus Charley megztukus turiu S, tai ir si toki emiau. Eina graziai pagal kuna, nera petemptas ar pan, M tikrai butu didelis, bet sio peciai tokie su klaustuku - lyg ir i siauresne puse, bet didesnio dydzio jau per visur kitur laisva butu.
Dar atkreipsiu demesi del spalvos - emiau sijona sio pacio rasto, tai megztuko zalumas kitoks, link salotines toks ir geles violetines (sijonas zalesnis ir geles ruzavos).
per krutine (tarp pazastu) 45,5cm
ilgis nuo peties 59,5cm
rankoves ilgis nuo peties 43,5cm
Factory intarsia sailboat crewneck sweater (item A4591) - taip pat emiau S, krenta laisviau uz zalia geleta ir su peciais viskas tvarkoje. Nesu 100% tikra, kad pasiliksiu, nes man noretusi $30-35 moket uz megztinuka, o sis $39 gavosi. Siaip manau smagiai susinesiotu prie baltu diznsu, sortu ar siaip kazko vasara (tuo labiau, kad prie juros gyvneu, tai labai i tema jis)
per krutine (tarp pazastu) 48,5cm
ilgis nuo peties 59cm
rankoves ilgis nuo peties 45,5cm
Factory swing tunic (item A5048), emiau 'bright seaside' spalva - velgi emiau S dydi ir tiko tobulai, spalva labai grazi. Modeliukas laisvas, bet nera daug laisvos medziagos (ne kaip JCrew swingas). Tik rankoves tokios nei ilgos, nei 3/4
Ir dar nepatiko,. kad rankoves stulpeliu megztos - neissididinau foto pries pirkdama, tai ir nepamaciau to. Jei bent jau ilgis rankoviu butu trumpesnis, tai tikrai pamastyciau apie pasilikima.
per krutine ismatavimai neaktualu, nes laisvai krenta ir ten platu
ilgis matuojant nugaroje per viduri 66cm
rankoves ilgis nuo kakliuko 55cm
Factory sea horse collector tee (item A5122) - taip pat emiau S, bet gerokai laisvoka per visur, nors maznesnes turbut nenoreciau. Medziaga gana plona, man noretusi storesnes kiek - nepasilieku del to ir del ilgio, nes ilgoka pagal mano norus (o pakelus i virsu jau nebetaip grazu, nes tie arkliukai susirauksleja).
per krutine (tarp pazastu) 44cm (apsivilkus jauciasi laisvesne nei tas megztukas su laisveliu, nors cm ir maziau yra)
ilgis nuo peties 64,5cm
Factory printed cutaway top (item A5200), emiau 'emerald pool' spalva - velgi emiau S dydi, tai nepertempta, bet judejimo laisves truksta... Manau su mazesne krutine butu gerai, o dabar butent per krutine ir tempia judant. Del spalvos, tai ji tokia, kaip ir megztukas, t.y. i salotine. Modeliukas ir foto matosi, kad vos paplatejes i apacia, tai man sakyciau netinka/nepatinka modelis, nes per maisiskai atrodo
per krutine (tarp pazastu) 50cm
ilgis nuo peties 48cm
Factory printed pencil skirt in stretch cotton (item 37532) - emiau savo iprasta 6 dydi bei 8P pabandymui. 8P laisviau jautesi apsivilkus, bet ilgis 6 man labiau patiko (esu 1,67m ugio). Idomu tas, nes realiai P yra dydziu mazesnis uz R. Sijonukai be pamusalo, atrodo, kad lengvai glamzosi medziaga (gerokai pasiglamze atkeliavo).
6:
liemuo 38,5cm
ilgis 54,5cm
8P:
liemuo 39cm
ilgis 49,5cm