Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms!

QUOTE(rastafarinas @ 2014 04 17, 18:08)
Kažkur apie 11.00 - 11.30 val.
Bet pastaruoju metu kažkaip ar tai nieko nėr, ar tas nusibodęs užrašas "sorry please return later" [tai būna ir neretrunini dažnai]  doh.gif  biggrin.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2014 04 16, 08:27)
Sveikos,

gal kas turit tokią suknelę?
user posted image

žiūriu nemažai ją pardavinejančių: kas joms yra? padidintos, pamažintos? neprilipo? neatrodo kaip su maišu? gal kas turit ir galite pasidalinti įspūdžiais? ar realia foto įmesti? google ant žmogaus nerandu (išskyrus manekene smile.gif)

iš anksto ačiū wink.gif

As ja turiu, na man labai patinka, ir ilgis toks kaip tik smile.gif tikrai patenkinta pirkiniu, su kisenytem su pamusalu...
Atsakyti
QUOTE(Lina K. @ 2014 04 18, 09:17)
As ja turiu, na man labai patinka, ir ilgis toks kaip tik smile.gif tikrai patenkinta pirkiniu, su kisenytem su pamusalu...

O pamusalas poliesterio? g.gif
Atsakyti
Gavau šiandien šį megztuką:

https://www.jcrew.co...t...&hash=row10

Labai patiko - lengvas, plonos vilnelės, kaip tik šiltam pavasariui. Pats siluetas nei labai laisvas, nei smarkiai aptemptas, iškirptė - vietoje, žodžiu, vykęs pirkinys smile.gif

user posted image

Foto ne mano blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2014 04 18, 20:36)
Gavau šiandien šį megztuką:

https://www.jcrew.co...t...&hash=row10

Labai patiko - lengvas, plonos vilnelės, kaip tik šiltam pavasariui. Pats siluetas nei labai laisvas, nei smarkiai aptemptas, iškirptė - vietoje, žodžiu, vykęs pirkinys  smile.gif
user posted image

Foto ne mano  blush2.gif

as vis svarsciau apie ji... Koki dydi emete? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2014 04 18, 23:40)
as vis svarsciau apie ji... Koki dydi emete?  smile.gif

Savo įprastą - XS (krūtinė 86 cm) smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nežinau, gal jau buvo kur nors toks klausimas, bet nusipirkau labai gražų J. Crew merino vilnos plonytį megztuką. Ant etiketės nurodyta, kad galimas tik sausas valymas. Norėjau paklausti, gal jūs žinote, kaip namudinėm sąlygom išskalbti/išvalyti megztuką ar kiekvieną kartą reikės vežti į valyklą? smile.gif Kaip Jūs prižiūrite merino vilnos drabužėlius?
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2014 04 19, 14:19)
Sveikos  4u.gif

Nežinau, gal jau buvo kur nors toks klausimas, bet nusipirkau labai gražų J. Crew merino vilnos plonytį megztuką. Ant etiketės nurodyta, kad galimas tik sausas valymas. Norėjau paklausti, gal jūs žinote, kaip namudinėm sąlygom išskalbti/išvalyti megztuką ar kiekvieną kartą reikės vežti į valyklą?  smile.gif Kaip Jūs prižiūrite merino vilnos drabužėlius?

Aš skalbiu rankomis arba skalbimo mašina užstačiusi ant "wool" / rankinio skalbimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 19 balandžio 2014 - 15:11
QUOTE(dewofsoul @ 2014 04 19, 15:19)
Sveikos  4u.gif

Nežinau, gal jau buvo kur nors toks klausimas, bet nusipirkau labai gražų J. Crew merino vilnos plonytį megztuką. Ant etiketės nurodyta, kad galimas tik sausas valymas. Norėjau paklausti, gal jūs žinote, kaip namudinėm sąlygom išskalbti/išvalyti megztuką ar kiekvieną kartą reikės vežti į valyklą?  smile.gif Kaip Jūs prižiūrite merino vilnos drabužėlius?

Cia vieningos nuomones nebus mirksiukas.gif
Kai kas skalbia, o kai kas (as) linke atiduoti valyti. biggrin.gif
Man kasmyro megztinius skalbi paprasciau ir jiems nieko nesidaro, palyginus su merino ax.gif
Atsakyti
Pasiėmiau šiandien šį, tik šviesios spalvos. Ėmiau specialiai M dydį (iš jcrew virštutinius rūbus perku praktiškai viską S arba 4d.), tai šis laisvas kaip ir norėjau. Laisvesnis nei rodėsi Vilmabu. Ilgis irgi geras nors ir esu aukšta (178cm). Tik va kas nelabai patiko, tai man plačios ir kiek trumpos rankovės, bet pasismaukus gražiai atrodo. Gal kurią dieną pasirodysiu, jei kam bus įdomu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2014 04 19, 21:19)
Pasiėmiau šiandien šį, tik šviesios spalvos. <...> Gal kurią dieną pasirodysiu, jei kam bus įdomu smile.gif

Pasirodykit smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 19 balandžio 2014 - 21:59
Girl, lauksiu. Kaip tik jis mano planuose, bet va kas didelis minusas, tai placios ir trumpos rankoves doh.gif rankoves megstu prigludusias...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 19 balandžio 2014 - 22:19